Komentari na vest

Simić rasplakao roditelje: Nisam čuo San Siro, bio sam u nekom svom svetu

N

NIkola44

pre 5 meseci

Mali je vec strasan igrac. Rodjeni pobednik.
D

Dejani

pre 5 meseci

A Nijemci pišu njemački talenat hahaha
P

Pazi

pre 5 meseci

On i Erak kao štoperi, Nedeljković desno i neko (nzm ko) levo i to je to. Da se uigraju i da rešimo problem odbrane bar na neko vreme.
R

Rubikova kocka

pre 5 meseci

Rodjen u Njemačkoj, roditelji porijeklom iz Višegrada!!! Idemo Republika Srpska ❤️💙🤍
K

KIMI 85

pre 5 meseci

E moj Piksi, kad je Pioli trenercina u odnosu na tebe.. Svaka cast Simicu, drago mi je kao da mi je neko rodjeni. Nek ti od ove utakmice krene uspon i da se zacementiras u prvom timu. A nasa reprezentacija dace Bog konacno dobije stopercinu..
H

Herakle

pre 5 meseci

Iskreno voleo bih da vidis u sledecim kvalifilacijama i ligi nacija sledeci tip Srbije 4-1-4-1 Rajkovic - Nedeljkovic (RB), Veljkovic(DC), Simic(CB), Pavlovic(LB)- Grujic(DMC) - Zivkovic (RW) Samardzic(MC), Kostic(LW), Sms (MC)- Mitrovic (ST) (Vlahovic).
F

Figaro

pre 5 meseci

Simić, Pavlović, Nedeljković, Samardžić, Vlahović i ako se predomisle Pavlović iz Bajerna i Bajčetić mislim da imamo šanse u budućnosti da napokon nešto uradimo i u fudbalu.
F

Figaro

pre 5 meseci

I petrovic na golu njega sam zaboravio
L

Ljup

pre 5 meseci

I Ilic par,Lekovic Viljareal,Bukinac Vojv.Majstorovic Dinamo,Males Jang Bojs,Radulovic Funsaka.mozda sam nekog zabodavio izvinjavam se.
M

Mujagic

pre 5 meseci

Neka neko kaze Piksari da ga zove, on sam ne moze skapirat

Prometej

pre 5 meseci

Onda piksla kaze da nije vreme i da mora da ceka red..Kvalitet je za pikselu sekundaran kao i u slucaju samardzica..ovaj mali mora odmah u reprezentaciju pa nek igra sa erakom i kalabom..imamo tri stopera za narednih 10 godina.
M

Mikula Ostojić

pre 5 meseci

Ne treba ni da igra...biće na klupi kao Samardžić.. i sa bilo kime u paru da igra ,nece moci da se uklopi ,jer ostali pojma nemaju . Mislim da ce ga Italijani ukrasti .mali je novi Kostakurta
G

Gost1976

pre 5 meseci

Eraković kao standardan član najboljeg tima Rusije nije nikakav menadžerski igrač,u Zvezdibstandardan ,u Evropi 20 utakmica za Zvezdu.. mlad,i vrlo kvalitetan igrač. Za Simić sve najbolje!
N

Nxbwbs

pre 5 meseci

U ovakvoj ruskoj ligi i ja bih bio dobar,, da se ne lazemo, da je dobar otiso bi on u italiju bar
G

Gost578

pre 5 meseci

šminker
B

Bakana

pre 5 meseci

Za Mašovića, Spajića, Erakovića, Gudelja, Veljkovića, S.Mitrovića, Babića je doktor fudbala. Da odigra još utakmica ove sezone i da bude starter na EP zajedno sa Pavlovićem i Milenkovićem, tj. sa jedina dva srpska štopera koji vrede.
G

GeOs

pre 5 meseci

@Bakana U tome je stos, sto svi mislite da Pavlovic "vredi" i nema boljeg. Aj, Milenkovic i keste neki prosek, obzirom na kom smo nivou, jeste jedan od stopera koji moze da igra, ali ponavljam, prosek. Pavlovic, smesno da pricamo.
M

Milojko Arsenić

pre 5 meseci

Majstor! Obavezno ga zvati umesto menadžerskih igrača Erakovića i Račića
p

postic

pre 5 meseci

mislis umesto Milenkovica
B

Bakana

pre 5 meseci

Ne nego misli umesto Erakovića i Račića.
R

Rasputin

pre 5 meseci

Erakovic bar zna sta je ofsajd i zna da napravi ofsajd zamku protivnicima... Milenkovic decko misli da igra fudbal u skolskom dvoristu i da ofsajd ne postoji... Sto se videlo na SP a i protiv Madjara
S

Svaka čast

pre 5 meseci

Milan kupio super talenat za milion €, naši dunsteri od skauta kupuju diletante i goniče lavova koji ne vrede ništa za par milki. Ovaj mali će da bude strašan igrač a već je. Ovakav nam treba u ekipi. Videli su da igramo sa visokim igračima pozadi i rade nas na kontre, mali je preozbiljan već sad a tek će biti
d

dfgt

pre 5 meseci

Ne,ne nisu naši dunsteri već majstori svog zanata ,za sebe naravno...dal stvarno verujete da ovi koštaju toliko - ni blizu,nego ti "diletanti" kažu da je neko plaćen 5 miliona oni ga plate pola miliona ostalo podele i kjao
Z

Zlatkoking

pre 5 meseci

Bolji od svih nasih U21 stopera
b

bane f

pre 5 meseci

imam zamerku... decko previse vodi racuna o frizuri... isto ko vlahovic... odma znas da nije usredsredjen na fudbal
d

d.o.o.

pre 5 meseci

ti znas da nije usredsredjen, aj ne bulazni molim te
M

MANOL0

pre 5 meseci

Druze,on je dete.Da ne igra fudbal bio bi u srednjoj skoli. Trenutno zivi sa roditeljima. Kad jos koji put osvane po italijanskoj stampi onda krece lov na njega i njegove muke. Ne lov menadzera vec kurvi,sponzorusa i starleta (3 u 1). Ako tih par godina ostane normalan u glavi moze sto se mene tice da seta na glavi i dve hamšikove frizure u isto vreme.