Komentari na vest

Siniša Mihajlović sahranjen u Rimu

T

Treppenkind

pre preko 1 godinu

која величина. која људина. значи сви навијачи различитих тимова се диве Синиши. ја мислим да је мало оваквих људи у фудбалу (уопште у свету).... Србија, Италија, Лацио, Ц.звезда, Рома, Болоња,.....
G

Gostić

pre preko 1 godinu

Počivaj u Carstvu Nebeskom Miho.
c

carapan

pre preko 1 godinu

zvezdan terzić treba da stane na zacelje kolone kad kreneš da spominjes takve igrače i takve veličine.......
P

Plavi10

pre preko 1 godinu

Tek sad covjek vidi sta je bijo u Italiji, koja velicina.
J

Jole al pravi

pre preko 1 godinu

Tv prva.. Vesti.. Kaze guska od viditeljke.. Sahrani je prisustvovao zvezdan terzic a osim njega sahrani su prisustvivali dejan stankovic, francesko toti, sinisa mihajlovic, marko anaitovic kao i mnogi drugi... Miha bio na sopstvenoj sahrani..ne mora da se razumes u sport.. Al kolka guska moras da budes da ovo lupis na nacionalnoj tv
P

Pero Perović

pre preko 1 godinu

Mislim da su ga Italijani više poštovali nego mi, voleo bih da grešim. Počivaj u miru Siniša.
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Ne grijesis nista. Ko se sjeca, sjeca se koliko je covjek bio pljuvan i osporavan dok nam je vodio reprezentaciju. Nek pociva u miru, ima ko ga cijeni.
A

Alessandro

pre preko 1 godinu

Možda mi je promaklo u moru tekstova, da li se oglasio Serdjo Kranjoti ili možda prisustvovao sahrani? Ipak je on bio na čelu supermoćnog Lacija kada je Siniša tamo igrao!

Michaldo11

pre preko 1 godinu

Ne znam da li je prisustvovao (nisam ga video, mada je bilo previše ljudi da bi nekoga upazio) ali se oglasio još u petak. Rekao je da je Siniša čovek kakav se retko rađa, da je držao do svoje reči uvek iako je to retko u fudbalu te ga pozdravio uz reči da je otišao prerano i da je na raspolaganju Arijani i Mihinoj porodici uvek.
F

Firga

pre preko 1 godinu

@Michaldo Kako mozes da vidis tog lika kad nisi u Italiji?
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

E moja Srbijo, da nisi toliko jadna i bedna ne bi ti se deca po svetu ni rasipala ni sahranjivala. Mnogi tek sada shvataju koliko su sitni bili i ostali naspram Sinišine veličine.
G

Gosto

pre preko 1 godinu

Alal ti vera na komentaru majstore, a nasem Sinisi Carstvo nebesko.
B

BB77

pre preko 1 godinu

Plus debili koji se raspravljaju ko koliko ima...Placem od petka a Partizanovac sam. Al sam generacija koja postuje zvezdase,druzi se,pije..Sport je ipak samo sport a zivot je drugo...
B

Brate

pre preko 1 godinu

O tome razmišljam od kad sam saznao da će Miha biti sahranjen u Rimu. Jedan sam od onih koji će verovatno biti u istoj situaciji pošto sam vec 30 godina u inostranstvu. Da li je to sudbina ili sta li je. Neka mu je laka zemlja gde god da je.
S

Siniša veliki

pre preko 1 godinu

Je sahranjen u Italiji zbog porodice, žena mu je Italijanka i tamo živi, tako i deca. Svi mi znamo gde bi on voleo da bude.
p

pa bolje

pre preko 1 godinu

da bude sahranjen u pravoj zemlji a ne ovoj jadari koja sluzi kao instrument za izivljavanje jednom coveku
D

Dex911

pre preko 1 godinu

Covek je sahranjen u Italiji po sopstvenoj zelji a u prethodnom dogovoru sa svojom porodicom. Nikakve veze sa trenutnim stanjem u zemlji
L

Ljudi

pre preko 1 godinu

Pa normalno je da bude sahranjen blizu svoje porodice, šta njegova žena i deca treba da lete iz Rima u Novi Sad da vide grob, a ovi šta pišu gluposti o stanju u zemlji, nemam reči.