Komentari na vest

Šišanje se nastavlja: Mančester pristaje da plati 117.000.000 evra za Deklana Rajsa

E

E!

pre preko 2 godine

Celzi je sa 14.god sa njim raskinuo ugvor smatrali su da je nedovoljno talentovan on je iz te generacije Mejson Maunta i Ris Dzejmsa, decko staromodan fudbaler ekipa koja igra visok presing taj nema tu sta da trazi....
f

franjo 24041902Gost

pre preko 2 godine

tooo braco glejzer roooookaj!😈❤️🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿💪😂🤑
T

Teoreticar Zavere

pre preko 2 godine

Mozda je ova teorija pomalo sumanuta, ali moje misljenje je da FA Engleske stoji i podrzava (na razne nacine) ovo ocigledno preplacivanje Engleskih fudbalera koje radi Man City. Zasto ovo kazem? Dok je Gvardiola bio trener Barselone, Spanija je uzela WC 2010 sa okosnicom tima koju su cinili Barselonini igraci (Pique, Puyol, Buskets, Xavi, Iniesta, Villa, Pedro...) isto tako dok je bio trener Bajerna, Nemacka je uzela WC 2014 sa okosnicom igraca iz Bajerna (Nojer, Boateng, nisam siguran za Hummelsa, Lam, Miler, Gece, Svajnstajger). Sigurno je neko to primetio i u fudbaslkom savezu Engleske i pomislio da mozda ne bi bilo lose ako bi napravili okosnicu tima u jednom timu, jer mozemo se sloziti svi da takva uigranost u reprezentacijama predstavlja veliku prednost. Zato se ne bih zacudio nimalo da u City ako ne u januaru vec sledece leto vidimo i Rajsa kao i Kejna. Zamislite da u jednom timu, mozete tokom cele godine da uigravate igrace koji je biti sama srz Engleske na WC u Kataru 2022. Walker, Stones, Rice, Grilis, Foden, Sterling, Kejn, vrlo moguce i svi potencijalni starteri u reprezentaciji. Mozda luda teorija, ali ja ne vidim drugo objasnjenje da se City ovako ludo preplacuje Engleze. p.s. Da se ogradim da ne mislim da je samo Gvardiola i njegov sistem zasluzan za osvajanje 2 WCa, to je ludje pomisliti nego da City hoce da iskesira 117m za Ricea :)
m

mr.wolf

pre preko 2 godine

Brate, prica se o Unitedu ! Citas li tekst ?
S

Sf

pre preko 2 godine

Dok ima ovaca bice i vune. Masinicu na najjace i samo sisaj.
M

Mk

pre preko 2 godine

Ma Zdjelara da dovedu za tri tone kukuruza. On je igrac za ligu petice. Sto da bacaju pare.
B

Baki bp

pre preko 2 godine

Preplaćuju, a ne preTplaćuju. To su dva različita pojma.
N

NavijacPLA

pre preko 2 godine

Rajs je postavio sliku gde mu navijac daje dres Celsija, ali ko zna sve je moguce.
T

Tubeki

pre preko 2 godine

Irski "izdajnik" kao i Griliš, koliko bi vredelo da su "Irci" Sergej vredi 200 miliona, mnogo je bolji od svih ovih ebgleza
G

Gost007

pre preko 2 godine

Sergej nevredi ni 50m
F

FR

pre preko 2 godine

Fabricio Romano je potvrdio da ce Mancester narednog leta krenuti na Tilemansa i da ce ga ostali najjaci timovi PL zeleti. Rajs ako ode negde, to ce biti Celsi.
М

М21

pre preko 2 godine

Тилеманс иде у Реал ... Договорено
P

Psycho

pre preko 2 godine

odlican igrac samo sto je suma novca naravno kao u svakom transferu u danasnje vreme preterana
G

Gostak

pre preko 2 godine

ake nije englez vec holandjanin
s

sta?

pre preko 2 godine

Boze Gospode...
O

OkosBokos

pre preko 2 godine

Klasicna Engleska vrteska, to je jedan od razloga zasto je PL najjaca, najgledanija i najbogatija liga na svetu. Svoje igrace namerno preplacuju, te pare im se vracaju kroz sponzorstva i tv prava, a nema bolje reklame od rekordnih transfera. Zato oni cesto i saltaju igrace izmedju sebe (Sterling, Staridz, Milner). Ispunili su kvotu sa odbranom, za Kejna je rezervisan rekord, a ogromni transferi (100+ milki) slede za Rajsa i Filipsa iz Lidsa.
B

BoTKo

pre preko 2 godine

Plus ni jedan engleski igrac ne prijeti da ce otici u neki drugi klub za Dz kao sto to rade stranci (Pogba,Donaruma,Mesi,Ramos...).Vole svoju ligu i tu ostaju do kraja...pa i nek ih placaju toliko da zive dobro i manji klubovi :)
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Odličan igrač. Prototip zadnjeg veznog. Mnogo bolja opcija od Pogbe, iako nisu ista pozicija. Ovaj je pouzdan i znas sta od njega mozes da ocekujes. Sa Pogbom ne znas nista. Kao Darko Lazovic nekad u zvezdi. Odigra jednu fenomenalnu utakmicu, pa ga na narednih 5-6 nema nigde.
L

Lupetas

pre preko 2 godine

Tesko, lazovic bio najsvetlija tacka ceo svoj period u zvezdi bio najkonstantniji
H

Hammers Srbija

pre preko 2 godine

Nije sto je igrac WHa, ali decko je najbolji vezni u Engleskoj bez greske, pa dovoljno je samo da se pogledao reprezentacija I da se vidi da je na poslednjih 10 tekmi na 7 bio igrac utakmice, sto je najgore ima mnogo prostora da napreduje I pravi je box to box igrac, ko bi rekao ako se zna da je do pre par godina bio stoper, strasan momak.
B

Bsvsvsgqq

pre preko 2 godine

Najbolji defanzivni vezni u PL je Kante, a od Rajsa je bolji i Filips iz Lidsa. Da je Rajs nastavio da igra za Irsku, kao sto je u mladjim kategorijama, cena bi mu bila oko 50 miliona.
R

REALNO!

pre preko 2 godine

Vilfrid Ndidi je veoma potcenjen zadnji vezni, a odličan je..

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Ma najbolje da dovedu Wilmara Bariosa iz Zenita. 80% kao Kante. A cena mu svega 30 mil.
A

Amateri

pre preko 2 godine

Najbolji defanzivni vezni je Hojbjerg.
G

Gza

pre preko 2 godine

Njima zadnji vezni je rak rana već neko vreme,ali ovoliko para je suludo.
G

Gost300

pre preko 2 godine

Vrhunski igrac,koji moze igrati i stopera i zadnjeg veznog,uz sve mlad

Mr 007

pre preko 2 godine

Teske budale rade u Junajtedu. Mogli bi besplatno dovesti sledeceg leta Kesija iz Milana,jer bi mu garantovali mesto startera,za razliku od PSZ-a,gde su Verati,Vajnaldum i jos gomila centralnih veznih.
T

Trololo

pre preko 2 godine

Druže, nema šanse da Junajted plati ovoliko za Rajsa, a sa Borusijom su se natezali oko 15ak miliona i na kraju platili oko 80 miliona. A koliko je Sancho popularniji od Rajsa? Takođe, u tekstu ima toliko grešaka, da je to neverovatno. Prvo, nigde nema izvora za ovakvu vest. Drugo, kako Rajs može biti zamena za Pogbu, kada ne igraju istu poziciju? Treće, istina, nije do sada igrao LŠ ili LE, ali ove sezone WH igra LE, tako da i to pada u vodu. Četvrto, očigledno je da je dobar igrač i da vredi, čim je standardan za reprezentaciju, a bio je i član Čelzija. Pritom dosta mlad igrač. Peto, to što WH traži toliki novac, ne znači da će toliko i dobiti, pogotovo što će na leto ući u poslednju godinu ugovora, a ne želi da ga produži. Prvo je potrebno malo informisanja o svemu, a tek onda pisati vesti i pisati komentare na iste.

Mr 007

pre preko 2 godine

@Trololo,lepo napisano. Nisam znao da mu istice ugovor za dve godine,sto ce dosta oboriti cenu sledeceg leta. Ipak smatram da je Kesi bolji igrac,a i Filips iz Lidsa.
T

Trololo

pre preko 2 godine

Hvala! :) Krivi su autori teksta koji se ne raspitaju malo, pre nego što napišu članak. Vidi, to je sve stvar ukusa, vidim da se Rajs baš visoko kotira, dok je meni recimo Bisuma baš ono što Junajtedu treba, odnosno neko ko će biti sličan Kanteu u Čelziju.