undefined
undefined

Siti i zvanično krenuo po Rajsa! Hoćemo li uskoro dobiti najskupljeg vezistu na planeti?

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.06.23. | 01:33

Neka trka krene...

Ono što su priželjkivali poslednjih dana dok su odbijali jednu po jednu ponudu Arsenala, dogodilo se sinoć pred ponoć - Vest Hem dobio je konačno zvaničnu ponudu Mančester Sitija za Deklana Rajsa (24).

Mada mnogi smatraju kako engleski reprezentativac nema kvalitet dostojan cifri koje se pominju uz njegovo ime ovog leta, izgleda da ćemo zaista imati otvorenu trku koja bi za konačan epilog mogla da ima Rajsovo etabliranje kao najskupljeg veznog igrača na planeti.

Izabrane vesti

Podsećanja radi, taj epitet od zimus nosi Enco Fernandez kog je Čelsi Benfici platio čak 121.000.000 evra.

Dakle, Vest Hem od noćas može zadovoljno da trlja ruke. Pošto sada i zvanično postoje dva takmaca, cena Deklana Rajsa mogla bi dodatno da raste. I to će se sasvim izvesno dogoditi. Siti svojom prvom nije premašio poslednju Arsenalovu ponudu (87.500.000 fiksno + 17.500.000 kroz bonuse), ali budite ubeđeni da je ovo tek početak. Pep Gvardiola trenutno nudi samo više novca u prvoj tranši: 93.000.000+12.000.000.

Ovo je u neku ruku rukavica u lice Arsenalu, od kog se očekuje da napravi sledeći korak.

The Athletic navodi da nakon odlaska Ilkaja Gundogana Građani moraju brže da delaju i da je sve ovo rezultat upravo tog pritiska. Njihova prednost u odnosu na Todbžije, tvrdi isti izvor, jeste razgovor koji je Gvardiola krajem sezone obavio sa Rajsom i predočio mu kakve planove ima za njega.

Ideja sa Kalvinom Filipsom nije prošla, izgleda da je nova Pepova opklada daleko skuplji Rajs...


tagovi

Letnji prelazni rok 2023Deklan Rajs

Obaveštavaj me

Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara