Komentari na vest

Siti i zvanično krenuo po Rajsa! Hoćemo li uskoro dobiti najskupljeg vezistu na planeti?

D

Dexaman

pre 10 meseci

Ovo se zove, da izvinete, proseravanje... I Sitija, ali posebno Vest Hema koji kao odbija sve ponude...Ispada da je Rajs najbolji igrač na planeti?!
G

Gost1312

pre 10 meseci

Ovo je razlika izmedu transfer politike npr. Liverpoola i Citya. Liverpool osvoji trofeje, vlasnici nisu na vrijeme odrijesili kesu da se dovedu bolja i jaca pojacanja na vrijeme. Sad kad je dosla voda do usiju pa fale 3-4 igraca vrhunske klase u sredini i odbrani opet se ne vidi da su spremni odrijesiti kesu nego Liverpool i Klopp kalkulisu koga da dovedu. Ne racunam prije toga u zadnjih 6 godina Van Dijka i Alissona koji su dosli za po 75 mil funti. Sad zadnji Nunez za isti novac, to su 3 najveca pojacanja i doduse ova prva dva su donijela sve trofeje i smatraju se u top 3 na svojim pozicijama. Nunez ima vremena no pustimo sad to, novi podatak govori da je Liverpool na 19-om mjestu Premier Lige po novcu koji su vlasnici ulozili u klub generalno se misli na sve pod ulaganjem. Klub koji je uzeo svaki trofej moguci nije dobio ni priblizno dovoljno novca za rebuilding. City uzima sve sto pozeli kad god pozeli nebitno na cijenu, idu na to da nakon triplete odjednom uzmu 3 igraca i spiskaju na njih oko 280 mil. To je ta razlika.
M

Maree78

pre 10 meseci

Van Dajk, Konate, Jota, Alison, Gakpo, Luis Diaz, Cimikas, Melalister, Nunjez... Oko 500 miliona evra je dato u ove igrace, panti kazi Liverpul ne trosi... A tek slede pokacanja jos...
@

@gost

pre 10 meseci

Pa razlika je jer city posle titula zeli svjezu krv,a ekipu je napustio gungogan poce jos bernardo kancelo laport za koje ce uzet 200mil,poce mozda i marez i filips i woker,i naravno da ce da uloze u ekipu ovo ce ti bit godina najveceg ulaganja posle 2017te..
l

lllala

pre 10 meseci

Philips je za ovog dr
i

igor978

pre 10 meseci

Imaju Rodrija na ovoj poziciji, šta će im Rajs? Ovo je kupovina tupa “bolje kod nas na klupi nego u Junajtedu u prvih 11”.
Н

Не може све

pre 10 meseci

Сам родри
G

Gaizka

pre 10 meseci

Možda planira da igra sa 2 defanzivna vezna u ovoj novoj formaciji 3-2-4-1. Da ima blok od 5 igrača: Ake(Gvardiol), Dias, Walker(Stones) i ispred njih Rodri - Rice. Tu je samo pitanje da li Rice može da se spusti u 4 pozadi u fazi odbrane. Imati ovakva 2 veznjaka još više olakšava posao ofanzivcima, ne moraju da brinu o prenosu lopte. Stones je to radio takodje dobro, ali prema napred Deklan Rajs je druga dimenzija u odnosu na njega.
S

Snam Batistuta

pre 10 meseci

Pa, realno i jeste mu bolje u Sitiju na klupi nego u Junajtedovih prvih 11.
B

Bane1989Ns

pre 10 meseci

ala se frljaju sa parama ko da su njihove a posle kad se ne uigra u sistem kluba bude kuku lele i nikom nista.Sami Engleski fudbaleri pumpaju sebi vrednost a taj ne vredi realno 15mil a da je Spanac ne bi se gadjali milionima
g

gadge1989

pre 10 meseci

E ako je ovaj najskuplji veznjak u istoriji onda je stvarno fudbal postao smejurija i nista vise
D

Dejani

pre 10 meseci

Od ovoga će biti nešto, ali doveli su onog cupavog iz Leedsa, momak odigrao ove sezone oko 300 minuta.
U

U Tem Denveru

pre 10 meseci

I vecito arsenal ovo radi. Od januara se prica da ga zele, da ce na leto krenuti po njega, da im je glavna meta. I umesto da su posao zakljucili pre 2 meseca, da su ga vec predstavili, oni salju 2 ponude za koje znaju da ce ih odbiti. Nkunku je potpisao ugovor i obavio lekarske jos u septembru. Celsi je tada jos postigao dogovor sa lajpcigom i sad ga predstavio. A arsenal sad ulazi u trku koju ne moze da dobije. Jer sta je gvardioli da istrese i 150 miliona za igraca kog mozda nece ni koristiti…
M

Mrcina

pre 10 meseci

Ovo će biti još jedan preplaćeni Englez.Ok,momak je dobar igrač,ali tu do 60m-70 plafon.