Komentari na vest

Siti obesmislio finale i postao svetski šampion, Alvarez zvanično osvojio sve trofeje

E

Emer

pre 5 meseci

Kovačić je sada jedini igrač koji ima trofej s 3 različita kluba
P

Pa bas..

pre 5 meseci

Super je Alvarez, ali nije uzeo Superkup Engleske, sto im je Arsenal ukrao pre mesec dana. To je sitiju jedina titula ove godine koju nisu uzeli da objedine Sixtuple-u, kao Hajnkesov Bajern i Gvardiolina Barsa.
V

Vldblk9a

pre 5 meseci

Eto uzese arapi sve jos im navucite i 4tu titulu za redom da i tu budu jedini pa zakon u sake i vracajte ih u nizi rang gde i pripadaju.
a

alvarez

pre 5 meseci

pa nije osvojio ling long ligu i lav kup...
W

Wij

pre 5 meseci

Ljudi ja razumem da ovde ima mnogo fudbalskih nostalgicara i da prosto ne mogu nikako da prihvate da neki drugi tim koji nema tradiciju uspeha pocinje tek poslednjih godina da nize uspehe, ali morate da postujete njihovo stvaranje sopstvene tradicije. Siti je poslednjih godina najubitacniji tim na celom svetu i to niko ne sme da ospori. Jos ako budu zaredjali u nekoliko sezona jos neke titule Lige sampiona... Zaista mocan i klasan tim.
G

Gaizka

pre 5 meseci

Moraš da ih razumeš, svi su oni počeli da navijaju za Real, Barselonu, Junajted, Čelzi, Arsenal, Inter, Milan, Juve, Bajern.. tek onda kad su te ekipe prolazile kroz najteže periode u svojoj istoriji, nikako kad su bili na vrhuncu xD Baš me čudi kako u komentarima nema navijača Sosijedada, Betisa, Valensije, Evertona, Lidsa, Notingem Foresta, Parme.. jer vidim dosta poštovalaca istorije i tradicije.
P

PLASTIKA

pre 5 meseci

Kao i psz.
K

Kad je Zvezda

pre 5 meseci

ovo obesmislila vecina nije bila ni rodjena ...
n

nije

pre 5 meseci

igrala.
.

.....

pre 5 meseci

Dobro je što ukidaju ovaj format klupskog svetskog prvenstva jer je postao dosadan. 11 poslednjih osvajača su iz Evrope i već su bili viđeni kao pobednici pre finala. Ako se turnir održi 2025. godine po novom formatu sa 32 ekipe, kako planiraju, biće to sve zanimljivije.
m

mare ds

pre 5 meseci

kakav god format da stave evropljani će da osvoje, jedino ako ubace više ekipa iz evrope , tada južnoamerikanci neće stići ni do finala.
F

Figo10

pre 5 meseci

Najubitačniji tim svih vremena..
D

Djukela

pre 5 meseci

Barselona 2011
R

Realno...

pre 5 meseci

Barsa od pre 10-ak godina bi ih POJELA!!!
F

Figo10

pre 5 meseci

Samo što je ta vaša barcelona iz 2011 vladala samo godinu dana , a ovi lavovi vladaju već 5 godina. Isti kadar sa par promena svake godine.
I

Iskreno se nadam

pre 5 meseci

Iskreno se nadam samo da onaj Brazilac iz čiste nemoći nije povredio Rodrija ozbiljno, baš ga je pokosio mesarski. Za koji god tim da navijaš, mora da se poštuje klasa od igrača u kom god klubu da igra...
G

Gaizka

pre 5 meseci

Srećom, Rodri je kasnije na dodeli pehara "skakao" dok je trajalo slavlje tako da definitivno nije ozbiljna povreda.
M

Ma *ebo te

pre 5 meseci

Rodri...
j

jjjjjjjjj

pre 5 meseci

ovaj Fluminense kanta ekipa ,predsednik ih gura u domacem prvenstvu a kada izadju u Evropu sluze za nabijanje gol razlike druge postave protivnika
J

Jedah

pre 5 meseci

Nisu izasli u Evropu,igralo se u S.Arabiji.
M

MANOL0

pre 5 meseci

U evropu ? Pun si besa,druze.
V

Voleo ih neko ili ne

pre 5 meseci

Oni su ovo zasluzili.Zaista svaka cast za sve sto su uradili poslednjih godinam..
S

Soy argentino

pre 5 meseci

Hulijan Alvarez mnogo bolji fudbaler od Halanda