Komentari na vest

Siti sa Kovačićem na Zvezdu

d

dinča

pre 8 meseci

Velika šansa za zvezdu. Momak je operisan od fudbala. Bukvalno igrač manje za Siti. Kao svojevremeno Lalana za Liverpul.
P

Plavi10

pre 8 meseci

Hahaha decko ima vise Ligi prvaka od svih srpski nogometasa sto su igrali od 92 na ovamo onda mores misliti kako su vasi operisani od fudbala.
d

dinča

pre 8 meseci

Čuj dećki, ovo nema veze sa Srbin-hrvat prepucavanjem. Vi ste svakako bolji u fudbalu dugi niz godina. Ostvarivali ste velike rezultate, i mnogo odličnih igrača ste dali svetskom fudbalu. Ali ovde je reč samo o Kovačiću, momku koji je u svadji sa loptom i nema ni jedan kvalitet kao nekad naš Dejan Stanković. Doduše Dejan je bar imao dobar šut, a ovaj mali poluproizvod nema čak ni to, ali su obojica neupotrebljivi na terenu. Kovačić je samo osrednji trkač, čak i bez osnovne taktičke potkovanosti i smisla kuda da trči. Zanimljiv fenomen da tako loš igrač napravi takvu karijeru. Brozović na primer isto ne zna lopte kao ni Kovačić, ali je zato takav tip neophodan svakoj ekipi na svetu, za razliku od Matea koji ne treba ni jednoj ekipi na svetu. Nadam se sa smo se razumeli
@

@ dinča

pre 8 meseci

Brt ni cica Draza se ne slaze sa tobom
P

Plavi10

pre 8 meseci

Dinca. Oprosti Murinjo nisam te prepozno. Ti il mrzis Hrvate il nemas pojma o nogometu. Koliko svjetski pa cak i Srpski strucnjaka je reklo da Hrvatska ima naj jaci vezni red, Modric, Kovacic, Brozovic a ti za dvojicu od njih kazes da su operisani od fudbala. Stvarno si neki strucnjak. Ajd mi molim te reci sta mislis za Tadica i SMS.
d

dinča

pre 8 meseci

@plavi, ti ili maš ozbiljan problem sa kapiranjem ili me zezaš. Upravo sam tog Brozovića ishvalio a ne kudio. Rekoh da ne zna lopte, u smislu da u tehničkom smislu nije na zavidnom nivou, ali srčanost, borbenost, uticaj na ekipu, osećaj za prostor, tempo, agresivnost, premazanost, to je sve što svaki trener želi u svojoj ekipi. Meni je npr. Brozović mnogo zahvalniji igrač od dosta većih fudbalskih imena poput Hendersona, Busketsa, Veratija.
b

bosko2020

pre 8 meseci

Iz 1-2 haha
G

Gallina

pre 8 meseci

Rekao sam lepo x1, druskane poslusaj vasionu uzmi neke parice.
s

stankelaaaaa

pre 8 meseci

e jbg, a taman smo imali neke sanse.
G

Gallina

pre 8 meseci

Igrajte X1, posle mi se zahvalite.
M

Mitiri

pre 8 meseci

Ajde bas da vidim uplaticu 1000 i castim te pivo ako prodje