Slobodan Tedić (Foto: Star Sport)
Slobodan Tedić (Foto: Star Sport)

Siti šalje Tedića na kaljenje u treću ligu

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.08.22. | 23:08

Srpski napadač pregovara sa Barnslijem

Neće se Slobodan Tedić dugo zadržati na Etihadu. Za srpskog napadača nema mesta u domu šampiona Engleske, te će ponovo morati na kaljenje. Naredna destinacija u karijeri mladog reprezentativca Srbije mogao bi da bude Barnsli.

Kako piše lokalni Barnsli Hronikl, Crveni nameravaju da zaoštre napad fudbalerom Mančester Sitija. Da je “vruće” govori informacija pomenutog lista da je Tedić početkom ove nedelje bio na Oukvelu na pregovorima sa čelnicima engleskog trećeligaša. Doduše, isti izvor navodi da dogovor još nije postignut.

Izabrane vesti

Kako bilo, još od ranije je poznato da je Siti od Fudbalskog saveza Engleske zatražio da izda radnu dozvolu Tediću kako bi ga poslao u neki od ostrvskih klubova da se privikava na tamošnji stil fudbala, svestan da će ga tamo najlakše prodati i povratiti uložen novac.

A uložili su Građani u njegov dolazak pre dve i po godine 3.000.000 evra, načinivši ga rekordnom prodajom kluba sa Banovog brda (za isti novac Dimitrije Kamenović završio u Laciju). Ipak, Međutim, od tog trenutka Tedićeva karijera je u padu. Nakon što je u drugoj sezoni za Brđane postigao 16 golova u svim takmičenjima, u naredne dve godine je na pozajmici u Cvoleu na 42 utakmice mreže rivala tresao svega tri puta… Možda mu ostrvski fudbal, s obzirom na njegovu visinu (190 cm) bude više odgovarao...


tagovi

Slobodan TedićMančester SitiLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara