Komentari na vest

Siti šalje Tedića na kaljenje u treću ligu

Н

Нс бој

pre preko 1 godinu

Најгоре што клинци и данас одлазе прескачући степенике,а нема примера да је неко тако направио каријеру,колико само су наши клубови продали мега,гига вундеркинда и нико није успео.Ево Ивановић из Војводине треба да потпише за Сампдорију.Па где журиш,са 18-19 година,прво мораш да одиграш сезону,две у првој лиги за Војводину,па онда,зависи како се покажеш,ал сигурно ће имати бољи третман него у Сампдорији.То важи за све младе играче.Тадић је одиграо 4 сезоне за Војводину у сениорима,онда слабији клуб,па јачи клуб,па јача лига,па Ајакс,опет све стигнеш ако вредиш и ако се правилно развијаш.
j

ja bdjdk

pre preko 1 godinu

Ljudi, ne shvatate da se njihove porodice dosta pitaju. nije isto potpisati za city i uzeti oko milion evra cistih za dve tri godine i otici u srednji belgijski klub i uzeti 500 do 600 hiljada za isto vreme. pri tom City je zvucno ime i bite deo toga je nesto posebno a ovo su sve klinci koji sejos uvek loze na fudbal. ne zaboravimo zlo danasnjice,menadzeri ,koji napune glavu detetu da je ultratalentovan jer dolazi iz tamo nekog paetizana i tamo neke zvezde,jaki faktori. samo rad deco i stepenik po stepenik.
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

E ovo je primer iz knjige , kako najbrze upropastiti karijeru . Neverovatno. Nije sve u novcu.
I

Immobile

pre preko 1 godinu

Kojij god mladi igrac potpise za Siti potpisao je smrtnu presudu igracki. Luka Ilic, Slobodan Tedic, Filip Stevanovic jedino se izvukao Ivan Ilic i to zahvaljujuci Ivanu Juricu i Veroni. A to su samo primeri iz Srbije, da ne spominjemo igrace koji su kao talentovani oldazili tamo i bivali totalno unakazeni. Jako je tesko da u Premijer ligi uradis bilo sta kao mlad, gotovo nemoguce, pa cak i cempionsipu, pre svega fizicki mnogo teska i zahtevna a onda i takticki... A kamoli da odes u Mancester Siti i da se nadas necemu. Siti kupi te menadzere i njihove roditelje kojima iskljucivo bitna matrijalna korist, to da li ce im dete posle igrati u Indjiji ili Zlatiboru to ih ne interesuje, bitno je da su oni naplatili svoj projekat, a to sto ce on propasti igracki je manje bitno i sto je mogao nesto da uradi da nisu pravili taj bezuman potez. Onaj decko Stuparevic otisao u Watford, vratili ga nakon 2 godine, ne moze da veze 3 normalne utakmice, a sa 18, 19 godina izgledao nestvarno dobro u Vozdovcu.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

u pravu si al ce da ga salju ovako u ovde onde i on ce da uzme jedno milion minimum kroz svoju karijeru. Jeste sa druge strane igracki nema ga nigde ali ovaj i jeste menadzerska prevara i njihova cela poenta ove price je da se naprave pare . ja sam rekao od pocetka da je decko balvan
A

Archie

pre preko 1 godinu

Očigledno je da od njega neće biti ništa posebno. Sigurno ne na onom nivou na kom se ponadao. Hoćeš iz Čukaričkog u Siti sa 19 godina, 5 stepenika da preskočiš i eto ti sada. Nikada se neće naši klinci naučiti, a imaju toliko uzora u Tadiću, Sergeju, Kostiću, Mitru... kako se postepeno gradi karijera. To odmah zajedno sa roditeljima poludi kada čuje da je neki velikan zainteresovan za njega i misli da će tamo za godinu dana već biti starter i šta sve ne, a svaki jedan klub u svom pogonu ima barem 40-50 takvih i boljih klinaca. Još ako su domaći nema šanse da ćeš biti ispred njih.
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Kada te kupi Man City kao mladog potencijalnog igrača ne znaš više gdje si. Samo se vucaras po pozajmicama. Oni i Chelsea npr kupuju tako mlade, salju ja pozajmice, neki uspiju, neki ne. Sreća je za Ilića sto se na vrijeme izvukao. Npr Pantić otišao iz Partizana, mislio evo me u Chelsea, onda posudbe i vrati se. Mario Pašalić isto posudbe pa se izvuce, Chelsea profitira od njega. Pitanje je šta će biti sa Strvanovicem. On je kao talenat. Partizan ga fino prodao, na kraju će se i on vratiti. Mladi igrači i njihovi roditelji se tako ponadaju i polete za tim velikanima, na kraju upropaste karijeru.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Nije se naigrao u Holandiji, naigrace se u Engleskoj 3. ligi koja je izuzetno fizicki zahtevna?!?!? Nema ništa od toga! Ovo je poslednja sansa pred raskid ugovora ili prodaju! Povratak u Čuku zagarantovan!
G

GOST 510

pre preko 1 godinu

Barnsli bi mu bio pravi potez. Tu bi se videlo ili jeste ili nije za ostrvski fudbal a ako se pokaže na oku je svima.
K

Kukulele

pre preko 1 godinu

Druze eto tebe za 2 godine u Radničkom iz Pirota.
G

Gle eno ga

pre preko 1 godinu

Vrati se u Cukaricki ........ inace karijera nazalost kraj.