Komentari na vest

Skandinavija ima novog terminatora! Halandov duh ušao u Hejlunda (VIDEO)

.

...21

pre 3 meseca

Da ne diskreditujem nekog ali svi sanco,antoni,marsijal nisu vredni jednog Hojlunda.Razlika je u tome sto se kod njega vidi zar u igri,posvecenost i da ceni dres kluba.Decko izrasta u pravog lidera i napadaca starog kova.Ne treba zaboraviti koliko je on mlad i kakav mu je teret stavljen oko vrata sa tim megalonskim transferom.Odlicno se bori sa pritiskom i vredi svakog evra u odnosu na gore pomenute.
B

Biilii

pre 3 meseca

Dobar je Haland. Dobar je i Hojlund, ali ima jos da gura. To što su Rasford, Garnaćo i Bruno pored njega, nije mu +, to mu je -. Pored Halanda su klase!
2

24.04.1902.

pre 3 meseca

Dobar je mali samo tako neka nastavi! GGMU!
G

Gost2

pre 3 meseca

United zasluzeno pobjedio jos dasu iskoristili sve sanse, igrao je i Luton ali igru Uniteda je brzo Sudija ogranicio htjeo covjek da bude popularan davajuc zute kartone. Ovo s Cazemirom sto rade je katastrofa rade to namjerno pozzz
S

Samo usput

pre 3 meseca

Nisam od nikoga advokat ali važi daje dosta dobar jer je i bez golova strašno koristan ekipi zbog toga šta jako dobro zadrži loptu. Opet treba reć da je od 9 zadnjih šuteva zabio 7 golova i u pl je od svih napadača najmanje prilika promašio. Ne može se reći 100 odsto ali mislim da bi on zabio dosad još min. 10 golova da je imao Darwinove šanse, koji ima dosta golova ali maši 3 mrtve po utakmici.
J

Jova1245

pre 3 meseca

Pa realno je talentovaniji fudbaler! Samo sto je igrao u mnogo slabijim ekipama od Halanda. Ali sta moze sa loptom u nogama Haland moze samo da sanja. Sad Haland je bolji ekzekutor ali opet i to je upitno jer mu svi iz Sitija namestaju zicere.
M

Mikili TB

pre 3 meseca

Malo je nejasno sta si zakljucio: ko je talentovaniji i ko je bolji?
S

Sijalica

pre 3 meseca

Where is penaldo? Where is penald0? Kako kaze onaj? )))))))))))))))))))))
P

Possible

pre 3 meseca

Mislim da se ipak nece ugurati na 4 mesto,realno mozda i jesu za to 4 mesto,ali prevelike oscilacije iz meseca u mesec. Milan,mancester,barselona, priblizno iste periode imaju,ali razlika izmedju prvog u ligi i njih je bas velika
p

pavle75

pre 3 meseca

Oce ga gol sad kao i Vlahovica pa posle kad krene opet post mesecima bez gola..
A

Andre

pre 3 meseca

Za razliku od Vlahovića, Hojlundova igra i bez golova mnogo doprinosi timu, odličan je leđima prema golu i odlično razigrava krila.
J

Jahsvsjagb

pre 3 meseca

Nisi u pravu. Vlahovic me nervira pojavom, jer stalno siri ruke i deluje nadmeno, ali je dobar igrac i njega su povrede usporile, plus Alegrijev krvav fudbal koji forsira, plus ceo haos oko Anjelija, Pogbe i namestanja utakmica. Pogledaj mu statistiku, sa 24 godine ima vec 2 sezone u Italiji sa 20+ golova, a i ove sezone moze mozda do 20 komada, a znamo da u Italiji uvek akcenat na odbranama i nije bas raj za mlade napadace. Sto se Hojlunda tice, decko je 2003. godiste, rekord karijere mu 15 golova u Austriji i 9 u Atalanti. Tako da njemu treba vremena da se navikne na tempo u Engleskoj i realno je doveden za buducnost, ova sezona mu je grejs period za privikavanje.
R

Realna percepcija tuđeg posla

pre 3 meseca

Da su pored Vlahovića Rašford i Garnačo,dao bi četiri gola.Treba mu samo malo prostora a Alegri jedino brine za prostor ispred svog gola.Šta upane u protivničku mrežu,upalo je.
p

pavle75

pre 3 meseca

A Vlahovic to nema? Vlahovic jos odlicno izvodi slobodnjake, nema Bruna,Rasforda.. Ima prosecnog Kostica i Kambijaza, pored njega Yildiz od 18god... Vreme ce pokazati ali obojica su zverine.
M

Malo Gusto CFC

pre 3 meseca

Koliko nema napadača u Evropi, da se ovakvi guraju
d

d.o.o.

pre 3 meseca

ko ga gura? na poslednjih 6 utakmica dao bar po gol
t

trepa

pre 3 meseca

Šta očekuješ od dvadesetogodišnjeg momka,da daje 30.golova u PL.ni veći igrači nisu mogli.
S

SimoSims

pre 3 meseca

Luton bio bolji.
A

Andre

pre 3 meseca

Kada bi se sprdali, Junajted imao duplo veći xG, to što Luton besomučno puca iz daleka 2 metra preko gola i tako budže statistiku ih ne čini boljima.
@

@Andre

pre 3 meseca

Junajted budzio statistiku u prekrsajima 21, naspram Lutonovih 7 i to ih cini boljim.
L

Lignjoslavov plankton

pre 3 meseca

Haland za siromašne.
s

strpi se

pre 3 meseca

Upoznaćeš ga u junu,protiv nas.
S

Sivonja iz RS

pre 3 meseca

Kakvi terminatori i poređenje ovog s Halandom. Luton ih odučio od fudbala, oba gola nesrećno primili zbog glupih grešaka. Prosječan tim, vile ih nosaju.
m

minib

pre 3 meseca

odbranise se.
A

Andre

pre 3 meseca

Kakav Haaland, Hojlund ako ovako nastavi da se razvija, ima potencijal da bude mnogo kompletniji igrač.
T

Tokitocatole

pre 3 meseca

"Terminatorski duh" - jedan gol poklon odbrane, drugi put pogođen loptom.
P

Pančev

pre 3 meseca

Nije važno kako daješ,čime daješ,bitno je da daješ.
Z

Znik

pre 3 meseca

2 presmesna gola, tj drugi ga je lopta pogodila. Junajted je jadan i tesko da ce preko 6. mesta
M

Mutd999

pre 3 meseca

Sto nije tebe pogodila lopta nesretniku?
m

molloh87

pre 3 meseca

Samo slepac ne vidi da ga je lopta pogodila, ALI samo slepac takodje ne vidi da je vrlo iskusno odreagova i usmerio loptu ka golu, a da budemo iskreno to nije bilo bas lako...