Pol Skols (©Reuters)
Pol Skols (©Reuters)

Skols o varljivom Junajtedu: Čudan tim… Može da dobije 5:0, ali i da bude razbijen

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.02.24. | 18:52

Ikona Mačestera nije načisto po pitanju toga koliko klub za koji je nastupao može

Nema prevrtljivijeg tima u Premijer ligi od onog koji vodi Erik ten Hag. Mančester junajted mesecima nije znao gde udara, gubio je derbi za derbije, trpeo udarce i od ekipa iz donjeg doma engleskog šampionata. Ispao je iz Lige šampiona, završio iza Galatasaraja i Kopenhagena.

Apsolutno ništa nije funkcionisalo i u tom periodu holandski trener može samo da zahvali Skotu Mektominiju što ga je ‘vadio’ ulascima sa klupe i golovima iz drugog plana. Verovatno mu je i sačuvao posao, da bi se od nove godine sve promenilo. Crveni đavoli ne znaju za poraz, nanizali su pobede, juče dobili Luton, i uključili se u borbu za četvrto mesto i izlazak u Ligu šampiona.

Izabrane vesti

Iako je Mančester junajted bio u ‘debelom minusu’, to više nije slučaj. Da sve bude bolje po Erika ten Haga, u strašnoj golgeterskoj formi je Rasmus Hejlund. Postao je najmlađi igrač koji je u Premijer ligi na šest utakmica zaredom u dobi od 21 godine tresao protivničke mreže. Sada je priča potpuno drugačija, crni oblaci koji su se nadvili nad Old Trafordom se razilaze.

Situacija je kudikamo bolja, ali Pol Skols i dalje ne veruje ovom Mančester junajtedu. Nije siguran za šta je kadar, jer i juče je mogao da primi koji gol više. Ko zna, možda i da izgubi. Kod posrnulog engleskog giganta tanka je linija između pobede i poraza, ni dva gola prednosti nisu garant dobrog rezultata.

“Čudan tim Junajted… Pretpostavljam da bi su jedini koji mogu da dobiji nekoga 5:0, ali i da budu razbijeni”, napisao je Pol Skols.

Geri Nevil je, ipak, optimističniji...

“Stvari su se preokrenule onoga trenutka kada je u Mančester junajted ušao Džim Retklif”, rekao je Geri Nevil i nastavio:

“Igrači su se vratili, Kazemiro je dugo bio van terena. Nedostajali u im igrači na ključnim pozicijama”.



tagovi

Pol SkolsMančester Junajted

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara