Komentari na vest

Slavoljub Muslin: I da se nije kandidovao, trebalo bi da zamolimo Vidića da preuzme FSS

t

tviter.navijac

pre oko 1 godinu

Prozivate sve od reda jer ste neobrazovani.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Sve je lepo rekao gospodin Slavoljub Muslin jednostavno MORA Vidic da bude predsednik.
S

Savatije

pre oko 1 godinu

Kam tu Red Star bro!
G

Gost87

pre oko 1 godinu

Vidic nema iskustva... Pa dovoljno je da bude posten, a okruzice se ljudima sa iskustvom dok ne pohvata sam stvari. Nego je problem sto ako Vidic preuzme onda nema mesta u FSS za Konstantina Terzica i njemu slicnim.
f

facu1

pre oko 1 godinu

Jednom gospodin uvek gospodin, veliki Muslin!
l

lakvo

pre oko 1 godinu

Samo da se zna da je preporod reprezentacije počeo od ovog čovjeka.E onda je pokvareno što se moglo pokvariti,sreća reprezentacija je došla u ruke Piksiju i sad opet gledamo kvalitetnu reprezentaciju.
T

Ti prespavao

pre oko 1 godinu

Svetsko prvenstvo.....
F

Fustalista

pre oko 1 godinu

Jedan je Slavoljub Muslin.
D

Delija Petar

pre oko 1 godinu

Ako Džajić i Terzić ne podrže Vidića , onda treba da se sele iz zvezde. Badava im novi stadion, jer na njemu neće biti pravih zvezdaša , dok su oni u zvezdi.
A

Aca LJotic

pre oko 1 godinu

Delija Petar A zasto Dragan DZajic i Zvezdan Terzic ne bi podrzali Nemanju Vidica?
g

gost iz dražnja

pre oko 1 godinu

Muslin se zalaže za onu staru srpsku: ko odvede reprezentaciju na svetsko taj i treba da bude trener tamo,hahaha
G

Gost53

pre oko 1 godinu

Samim tim sto partizan ne podrzava ovo, a ni zvezda sve je jasno...
G

Gost200

pre oko 1 godinu

Partizanovci podržavaju itekako. Mijatović, Vermezović, Saša Ilić, Stanojević, Vladimir Stojković, čak se i Petrić koji sarađuje sa ovim ološem u upravi Partizana izjasnio da je za Vidića. U zvezdi svi ćute kao p***e osim Muslina. Nikada nećemo biti isti, najbolje je to opisao Moka Slavnić u intervjuu Mariću.
м

мито

pre oko 1 godinu

Мислим да је најбоље решење да се председник Републике Србије повуче са позиције и преузме ФСС!
b

balonac

pre oko 1 godinu

Ne mora da se povlači sa funkcije. I do sada je oba posla obavljao bez problema.
R

Rodman1986

pre oko 1 godinu

Tri, četiri funkcije, računaj i one u zvezdi.
F

Fejnord x8

pre oko 1 godinu

DA 'ZAMOLIMO' VIDICA KOJI NIKAD NISTA U ZIVOTU VODIO NIJE CAK NI BUTIK DA PREUZME FSS I FOTELJU CCCC.....🤡
V

Vlada79

pre oko 1 godinu

Pa ne, najbolje za zamolimo Nedimovica, koji je sutnuo loptu dvaput u zivotu da vodi FSS, nakon onako mocnog vodjenja privrede i zastite zivotne okoline u Srbiji?
g

gost45678

pre oko 1 godinu

Pa da sutiranje lopte i vodjenje papirologije,birokratije i marketinga je jedno te isto.
i

istina

pre oko 1 godinu

tisina botino
G

Gostqwerty

pre oko 1 godinu

Idealna prilika za Državu a i predstavnike klubova da se pokažu da li je,koliko i kome stalo da se fudbal stavi na zdrave noge !!! Država mora da pomogne ovom čoveku i stane iza njega svim raspoloživim sredstvima !!! Sviđa mi se reacija naroda,zvuči da će mo na ulice ako ne dozvole i obore Vidićevu kandidaturu !!! Dosta mi je više grobarskih suza,dosta mi je više neregularnosti na svakom koraku,ko je kriv neka odgovara,neka već jednom bude po slovu zakona i ni po babu ni po stričevima !!! Crvena Zvezda zuvek !!!
G

Gnostic 09

pre oko 1 godinu

Momak i ja navijam za Zvezdu i idem na Utakmice ali cemu to da sad kad se radi o FSS-u da pises o Grobarima I Zvezdi oladi malo Podrska Gospodinu Vidicu ili sledi propast. Sportski pozz
U

Ub Ub Ub

pre oko 1 godinu

Slazem se ali jedno ne,Drzava netreba da pomaze ,ima taj FSS dovoljno Novca i dovoljo Novca dobija od Uefe i fife na godisnjem nivou.Cim se mesa Drzava to automatski znaci da se mesa politika a sve ove godine je politika kod nas u sportu ,pa i sami vidimo kuda to vodi.Samo bez Politike i Pomoc Drzave.
З

Зиле

pre oko 1 godinu

Ево, ако Делије званични не упуте подршку Видићу, обећавам, док су вође које су сад на шипци, не долазим. У случају да подрже, капа доле и видимо се на северу.
G

Gostqwerty

pre oko 1 godinu

Izvini,više preferiram istok ...
m

mhm

pre oko 1 godinu

A šta nedimovića kvalifikuje? Preletač promenio 5 stranaka da bi bio na vlasti, jel to kvalifikacija? Da li možda uništavanje poljoprivrede već 10 godina? E moj ti..
Л

Ложач

pre oko 1 godinu

Пуна фијока прекршајних и кривичних дела преко којих могу да га уцењују и управљају њим, низак коефицијент интелигенције, полтронство, одсуство морала, осећаја за правду... Лик је буквално савршен кадар за све у земљи званој Србија
P

Pedja108

pre oko 1 godinu

Svaka cast Muslinu. Na kraju krajeva i njega su politicki smenili. Selektor koji nas je odveo na SP, i verujem da bi i tamo ostvario neki rezultat, ali je smenjen zato sto nije hteo da trpi pretnje i ucene. Vidic kao covek koji je zaradio dovoljno do kraja zivota, nema nikakav finansijski motiv da bi se gurao politicki, vec cisto zelju da pomogne. I normalno je da sportski savez vodi sportista. DOkle smo dosli kao drustvo, kad je nekome normalno da to treba politicari da vode.

Nemanja

pre oko 1 godinu

Vidic ili Nedimovic?!? Pa to je kao da pitas nekoga da li bi pre vozio BMW ili Juga,mislim bolesno je

Nemanja

pre oko 1 godinu

Bolesno je sto mi uopste moramo da navijamo da Vidic postane predsednik pored NEDIMOVICA?!? To je znak da je ovaj narod u ozbiljnom problemu i da im treba pomoc psihijatara.
Л

Ложач

pre oko 1 godinu

Не треба нам психијатар, треба нам грађански рат да одвојимо жито од кукоља
h

hahaha 1

pre oko 1 godinu

ti "lozac " balavce očigledno nisi učestvovao u građanskom ratu .... Kada bi nedaj bože počeo prvi bi zapalio preko ,zato te molim da ne lupas tastatura ratnice......
D

DelijaNS

pre oko 1 godinu

Nemanja ako ne prihvati ucene i pobedi u trci očekujem mesec dana po stupanja na poziciju naslove u renomiranim mesijima tipa informer, alo, pink, hepi: 'nemanja opštio sa svojom maloletnom sestrom', 'vidićeva majka pokrala pio fond za 614 miliona', 'nemanjin pas izgrizao na smrt dvomesečnu bebu', itd...

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 1 godinu

Izvinjenje redakciji, Za boravio sam da se potpišem na odgovor "pametnjakoviću" po nikom @ Hvala i doviđenja. Molim Vas objavite ovo. Hvala
@

@ Hvala i doviđenja

pre oko 1 godinu

Kad si toliko pametan, Šta misliš koliko je uzeo Zidanu, pošto je njega otkrio i stvorio kao igrača, KOLIKO je "uzeo i ustalio se", sa onom generacijom Zvezdinih igrača sa kojima je elegantno i sa stilom uzeo dve titule,,,,???? Ajde bre čoveče briši odavde i ne javljaj se više ?????!!!!!!
Л

Ложач

pre oko 1 godinu

Могу да замислим видићев живот ових последњих пар недеља и притиске које трпи од секте на власти! Пустили би они недима низ воду, ал им проблем што Видића немају са чим да уцењују и да га контролишу. Ако успеју да га уцене и запрете, а он прихвати да уђе у блато, онда од великог Немање постаје мали Немањица!
c

carapan

pre oko 1 godinu

Muslin u pravu 100%
G

Gost13

pre oko 1 godinu

Ako Zvezda ne podrži Vidića lepo nw treba im otići na stadion više, pa neka igraju LŠ pred građevinskom firmom Delije Sever, njih celih 2000.
G

Gost123

pre oko 1 godinu

Samo na Balkanu fudbaleri vode saveze. Nemačku nikada fudbaler nije vodio. 50 od 55 saveza vode pravnici ekonomisti i slični. To su de fakto firme koje obrću desetine miliona evra. Šta Vidića čini kvalifikovanim za to? Koja škola osim integriteta i šutiranja lopte? I Piksi ima integritet ali je nula od trenera. Ko u svemu tome će da vodi politiku saveza? Šta zna o marketingu? Treba ispregovarati tv prava i sponzore reprezentacije i lige. Pa ni svoj ugovor bez menadžera nije dogovarao. Bolje svakako od ovog Nedimovića ali bojim se da nije sposoban za to. Kao što ni Piksi nije bio sposoban za funkciju u savezu.
@

@Gost123

pre oko 1 godinu

Mrššššš botino raspala. Tvorzan ti familiju u bolnici hranio
G

Gost999

pre oko 1 godinu

@Gost123 alaaa jesi se izlupetao za sve pare hahahah. Logicno da nece Vidic licno dogovarati marketing i ostalo, svaki predsjednik ce uz sebe imati strucne ljude. Dakle, on predsjednik koji imenom, autoritetom privuce, a citavi timovi pravnika, ekonomista, menadzera marketinga i ostalih stucnjaka prave ugovore, dogovaraju uslove. Eto u Hrvatskoj je Davor Suker predsjednik godinama, pa ljudi bili 2. i 3. na svijetu, ne vidim da im nesto fali. Ako nisi znao i ako si premlad, i on je fudbaler, a ne ekonomista. Koga bi ti uostalom postavio na tu funkciju? I da li vise snage ima dokument potpisan na dnu kao Nemanja Vidic, bivsi kapiten Srbije, Mancester Junajteda i najbolji defanzivac u istoriji PL ili da ga potpise npr Pero Peric, bivsi direktor mesare iz Zitista??? Slobodno ti navedi idealno ime za tu poziciju.
@

@Gost13

pre oko 1 godinu

Botina ti mama. Samo na Balkanu. Jesi čuo za Florentina Pereza, Rajnera Kalmunda i sl. Niko loptu šutnuo nije al znaju da vode posao.
@

@Gost999

pre oko 1 godinu

Nije to mutavi Šuker napravio već Zdravko Mamić sa Dinamom i fabrikom igrača. Postavljao i rukovodio celim savezom. Sad bez njega da vidimo gde će završiti.
i

istina

pre oko 1 godinu

mrš botino raspala
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 1 godinu

Slavoljub Muslin je oličenje čoveka najviših etičkih vrlina, čovek bez mrlje i u igračkoj i u trenerskoj karijeri. Fudbal ima u malom prstu. Ali svaki čovek ko u Srbiji misli svojom glavom, i ne klima glavom ni pred kim unapred je osuđen na propast. Iz Zvezde su ga kao trofejnog trenera izbacili Džajić i kompanija jer se nije slagao sa njihovom "transfer politikom", sa mesta selektora su ga izbacili jer je SAM SASTAVLJAO TIM, i bio je jedini selektor koji je doveo reprezentaciju na SP a onda izbačen i postavljen klimoglavac i poslušnik Krstajić. Gospodo, Vidić neće biti izabran za predsednika FSS, 100% A zašto : ZATO što Vidić ima besprekorno ime i besprekornu karijeru, jer ne zavisi ni od kog i kao takvog NI JEDAN GAZDA NE MOŽE DA GA NI UCENJUJE NI KONTROLIŠE, i kao takav automatski "ne ispunjava uslove". Vidić je ime kog ne treba nigde u svetu predstavljati, cela fudbalska Evropa i svet znaju ko je On. Nedimović ?????????? Nemam ništa protiv čoveka, Ali naspram VIDIĆA stoji kao suteren prema EMPAYER STATES BUILDING-u i samo u Srbiji i nigde više na svetu se postavlja pitanje i dilema između ovakva dva kandidata. Ne govorim ovo kao Zvezdaš, kao NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD, sa istim žarom bi se založio i za Mijatovića, ili Mocu Vukotića da je živ, ili Slavišu Jokanovića(za Bjekovića NIKAD). Ali zato što smo ovakvi ZATO SMO GA BRAĆO SRBI DO OVDE I DOTERALI.
H

Hvala i doviđenja

pre oko 1 godinu

Slavoljub Muslin je nula od čoveka,lik koji uzima 50% od plate igračima koje dovede,koji šuruje sa sudijama,tali se...moralna NULA. Što se tiče stručnosti tu je mnogo bolji,ali kao čovek NULA!
Л

Ложач

pre oko 1 godinu

Браво, све тачно за део са Немањом, за Муслина нисам упознат, али чим је отеран од стране кокезаније јасно је да је на правој страни. Проблем је што Немања иако победи и буде се држао својих принвипа неће остати дуже на челу савеза од 6 месеци, годину дана макс. Риба смрди од главе а фсс је реп, прво се морају почистити немањина и андрићев венац
f

forzzazvezda

pre oko 1 godinu

NEMAMJA VIDIĆ KING IS BACK!!! FUDBALSKA SRBIJA TE ZOVE LEGENDO!!!
9

999

pre oko 1 godinu

Tacno tako jedino Nemanja moze da spasi nas fudbal a Muslin najbolje zna kakvi su ljudi bili na celu saveza.
G

Goatnole

pre oko 1 godinu

Ja kao normalan zvezdaš stvarno ne bih mogao da razumem bilo kog normalnog navijača koji ima i minimum dileme između našeg Vidića i tamo nekog političara, osim neke šačice plaćenika sa severa za koje vec znamo kako i čime se rukovode......
G

Gost123

pre oko 1 godinu

Između njih dvojice se slažem ali on je samo manje zlo. Nema nikakve kvalifikacije za tu funkciju. Ljudi ne shvataju da to nije protokolarna funkcija. Tu mora biti ozbiljan menadžer a on ni svoj ugovor nije sam ispregovarao.
@

@Gost123

pre oko 1 godinu

Razguli nakazo botovska
Л

Ложач

pre oko 1 godinu

@гост123 Ајде паметнице наброј једног успешног менаџера?
A

Akhenaton

pre oko 1 godinu

Vidi se po ocenama komentara da su se botovi već razigrali i da je SNS mašinerija počela da radi.
R

Realno...

pre oko 1 godinu

Bravo Musline!!! Bravo za svoj stav!!! Bravo što nisi NIKADA dozvoljavao da ti se mešaju u posao...
A

Avenger

pre oko 1 godinu

Ogroman novac će se u narednom periodu davati za izdradnje ili rekonstrukcije stadiona, plus nacionalni stadion, i samim tim nema šanse da dozvole Vidiću da bude na čelu saveza. Zbog toga im treba jedan iz političke sfere koji će sve to ispratiti onako kako to političari umeju.
G

Gost000

pre oko 1 godinu

Nemoj Terza da te cuje ni na Marakanu neces vise krociti.
n

nije fer

pre oko 1 godinu

A Nedimovic da izvisi ? Pa ne moze to tako .
Z

Zvezda pre svega

pre oko 1 godinu

Jasno je da ce svi pravedni i posteni ljudi da podrze Vidica. Ali bice veoma tesko protiv mesetara i dokazanih lopova koji su decenijama u Srpskom fudbalu.
P

Protiv sistema

pre oko 1 godinu

Vidic je poslednji covek koji treba da preuzme FSS. Patriotizam je pokazao svojevremeno kad je okrenuo ledja reprezentaciji,narodu,grbu...bez ikakve grize savesti! To dokazuje da je njegov obraz djon. Ima sposobnih ljudi u Srbiji i te kako. Vidic nikada nije vodio ni mesnu zajednicu a kamoli FSS. U mancesteru se pokazo,tamo je igrao,tamo neka bude predsenik. Pljunuo je na dres,ali mu fotelja slatka... i jos ima podrsku?! Cudan smo neki narod?!
T

Ti si

pre oko 1 godinu

Pravi kandidat? Siguran sam da ti nikada nisi okrenuo ledja nasem dresu, iako si se toliko puta nasao na terenu. Ili ti sendvicic greje tibu, pa si se osilio? A nisi jedini. Cudan ste vi narod...
D

DelijaNS

pre oko 1 godinu

Jesmo čudan, za crvenu bi i mamu i tatu prodali, zato smo na dnu gde nam je i mesto
P

Pedja108

pre oko 1 godinu

Ne jedi g... kad si dobio sendvic.
P

Protiv sistem

pre oko 1 godinu

Ok,ja cu da jedem g...sendvic kako vi kazete,ali i dalje mi niste odgovorili cime je Vidic zasluzio da vodi FSS? Ja sam naveo cinjenice na koje vi nemate odgovor i znate da je to tako. Niti sam za Vidica,niti Nedimovica,niti sam bot,niti jedem sendvic,ali Vidica ljudi podrzavate za koga znamo sta mu je dres znacio?! Vrednovao ga je kao slinu,a vama zelim u zivotu da samo takvim ljudima budete okruzeni! Stop za Vidica!!!
i

istina

pre oko 1 godinu

glođi sendvič botino crkotinska
H

Hermano7

pre oko 1 godinu

Cim svi normalni hoce da bude Vidica, naravno da ce onaj drugi da bude.
V

Vukota sa Kupresa

pre oko 1 godinu

Tako je, Slavoljube! Vidic na celo FSS!
i

izaberite vucica

pre oko 1 godinu

i gotovo, ionako se pita za sve
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Pa nemoj Musline i ti da ih stavljas pred izbor zvezdina legenda ili Z.Terzic.
a

abc

pre oko 1 godinu

Najbolji izbor su Đura Frizura i Tole, ali tako nešto se neče više nikad ponoviti, to tebe žulji.
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Pa naravno da se nikad nije postavilo pitanje da li bivsi fudbaler Partizana moze da bude predsednik,samo zvezdini ili funkcuoneri ili igraci osim Toleta za koga ste se uhvatili kao pijani za plot.Niko da pomene Kokezu,Terzu,Piksija,Miljanica itd.I onda ste vi oni koji su ugnjetavani od Grobara.
a

abc

pre oko 1 godinu

Sine, kukaš ovde godinama i pri tome "zaboravljaš" da je partizan bio šampion šest puta uzastopno, eeee' partizan šest puta uzastopno šampion...Ako se tada nisi zamislio i rekao "ovde nešto debelo nije u redu", onda ti nemaš moralno pravo da kažeš bilo šta, ne ti si slavio S.Ilića. Da, bili su Miljanić, Piksi...jesmo li mi tada bili šampioni šest puta uzastopno, je li to iko bio od kako se igra fudbal na ovim prostorima? Zvezda je postavljala standarde bila šampion Evrope, koje standarde je postavio partizan je li ove "šest puta uzasopni šampion"? Moj grobare, moj grobare...
b

brkajlijaa

pre oko 1 godinu

abc@ Koliko puta ste sampioni uzastopno?? Jbv pi.kousti u stau
a

abc

pre oko 1 godinu

brkajlija@ I tebe takođe, inače, vidim da ništa nisi skont'o, posvetiću ti se drugi put jer je tebi osim pisanja potrebno i crtanje.
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Partizan jeste 6 puta uzastopno bio sampion samo sto se zaboravlja da su prve 2 titule u tom nizu osvojene za vreme predsednikovanja Z.Terzica savezom.Drugo svaka od tih titula je osvojena u direktnim duelima nas i vas i to golovima sa pola terena i slobodnjaka a ne penala i crvenih kartona.A vi ste posle sezone 2017 menjali sistem takmicenja smda vam se opet ne desi da izgubite titulu u derbiju.Savu Milosevica niste mogli da pobedite pa ste ga oterali i doveli ser Floru.
G

Gost1245

pre oko 1 godinu

“Ja na stvari oko Nemanje gledam ovako: i da se nije kandidovao za predsednika fudbalska Srbija bi trebalo da ga zamoli da preuzme tu funkciju. Ovo izgovori covek koji nema kompleks,strah od bilo koga,struke ili politike! Jedan je Muslin! Uvek smiren i pametno govori! Zbog svog stava je i oteran sa mesta selektora! Nekome je kezman bio preci!
l

lool

pre oko 1 godinu

Nikad niko od kandidata nije, niti ce da izadje sa jasnim planom i programom! Sve je ovo sarena laza. Moze da dodje bilo ko sve je isto. Potrebne su jake promene u celokupnom sistemu na nivou drzave. Sport bi sam po sebi dosao na pravo nesto
s

sladjann

pre oko 1 godinu

Alo bre ljudi Vučić obećao nedimovicu funkciju i to je kraj priče,....malo dao para zvezdi partizanu i to je to.....kakve veze ima on sa fudbalom dal zna nesto o tome?znači niko se ništa ne pita osim Vučića!!!!kraj price
S

Slavoljube

pre oko 1 godinu

Kakav Vidić, Okuka kaže da je Nedimović, najbolje rešenje. Sigurno mu obećao neki posao ako pobedi.
1

11223344

pre oko 1 godinu

Видић није Вучићев бот и аутоматски је непријатељ.
к

курбла

pre oko 1 godinu

Минусе удара само снс багра и поштоваоци лика и дела највећег велеиздајника које је Србија имала у историји човечанства!