Komentari na vest

Sledeći veliki posao na Bernabeu – Alfonso Dejvis

C

CZ***

pre 5 meseci

Pa, gde ste? Dva dana neme vesti o propasti Bajerna. Već sam se zabrinuo. Ako vi iz Mocarta ne izgatate propast Bajerna, niko neće. A što se tiče Dejvisa neka ide, Gerero je bolji i ozbiljniji igrač od njega.
J

Jay Jay Okocha

pre 5 meseci

I Real će, kako stvari stoje, igrati na brzinu. Odlaskom Modrića pa i Krosa, neće biti plejmejkera, igraće samo na brzinu Vinisijusa, Rodriga i ako dođu Dejvis, Embape, Frimpong... Mislim da umažena madridska publika neće biti zadovoljna, oni žele da njihov klub igra na posjed...
P

Penal Madrid

pre 6 meseci

Kako smeju da pregovaraju sa Agentom ako je igrac pod ugovorom. Treba za ovo da im zabrane transfere na nekoliko godina. Najljigaviji klub u istoriji fudbala. Zato i zele Superligu. Marka ? hahaha to ona marka koja 4 godine kaze Mbape stize. Gde je Uefalona ? Jel ziv on ? Nema ga od kad je rekao Mbape dolazi u Penal Madrid. Verovatno ce on lupati minuse jer je kompleksas ako puste komentar.
p

podesen

pre 6 meseci

Ovde pisali strucnjaci da Real zeli super ligu jer duzan i ruzan.E sad taj duzan u ruzan uzima koga hoce pa cak i Bajernu simbolu pozitivnog poslovanja .Pa taj simbol neka plati vise i ostace ili ni tako nece jer zeli u najveci i najtrofejniji klub sveta.
P

Penal Madrid

pre 5 meseci

@Podesen Jer znas da je zabranjeno pregovarati sa igracem dok je pod ugovorom.Moras prvo se dogovoris sa klubom pa posle onda sa igracem. Da Uefa ima muda ona bi njih kaznili.
T

Trebaju nas pitati

pre 5 meseci

Imaju pravo da pitaju menadžera za igrača,ko im to može zabraniti!?Ako im je neko povjerio stotine miliona evra za transfere,valjda znaju nešto.
H

Hala madrida

pre 6 meseci

Kurtoa-dejvis-militao-alaba-frimpong-valverde-tcuameni(kamavinga)-belingem-vini-mbape-rodrigo Klupa:lunin,ridiger,fran garsija,karvahal,arda guler,virtz,endrik i ako se probiju mladi tobijas vinisijus,nikolas paz,alvaro rodrigez
G

Gost99

pre 6 meseci

Au pa ti si pukao.Sigurno ce Virc doci u Real da grije klupu
S

Suludi Milojko

pre 6 meseci

Real najveći klub na svetu? Niti je najveći, niti ima najviše navijača na planeti. Real je još uvek na državnim jaslama, kao što je i bio ranije na fašističkim podržavan od diktatora Franka.
R

Realno87

pre 6 meseci

Najjači su ovi sto pričaju o Franku a ne znaju svoju blisku istoriju… takav je slučaj i sa tobom. Ne brini ti o najvećoj sportskih imperiji na svetu, tačnije klubu koji prevazilazi sportske okvire. Vidi da li su ti svinje nahranjene…
H

Her flick

pre 5 meseci

Prije nego što objaviš nešto informiši se, pročitaj. Ne bole slova.
а

а ништа од

pre 6 meseci

Српског Бајерна???
G

Gostih

pre 6 meseci

Kad Real nekog želi, Real njega i uzme. RM ynm
G

Gost99

pre 6 meseci

Sto ne uzmu onda Mbapea?
S

Stevan Miksaa

pre 5 meseci

@gost99 ne zele ga.
l

lol12

pre 6 meseci

Bio bi to odlican posao.Spic i levi bek su im najpotrebniji s obzirom da Kamavinga nije zadovoljan kad igra levog beka.
V

Venom

pre 6 meseci

Jedini pravi spic kojeg mogu dovesti je Osimhen.Mbape nije spic vec krilo i najbolje partije je pruzao u Francuskoj kad je Ziru igrao ispred njega.Halanda i Alvareza Siti nece pustiti ni za milijardu a Kejn presao u Bajern
0

020202

pre 6 meseci

Jel ovo ona ista Marka sto 5 godina pise da Mbape dolazi na leto?Odlican vam izvor