Komentari na vest

Sloboda dužna Mačvi zbog 2017. godine, Užičani se nadaju osveti pred TV kamerama

RARITET

pre preko 1 godinu

Derbi Zapadne Srbije,duel dva tima sa publikom i tradicijom sto je zapravo retkost u PLS.Napred Macva!
D

Derbi opak

pre preko 1 godinu

10 000 gledalaca se očekujem 1500 Šanera već cirka vopi na Trgu partizana, neki su skoknuli do Zlatibora na komplet lepinje i vožnju gondolom ako radi.
O

Orko

pre preko 1 godinu

Sloboda je ugasena. Ovo je novi klub i nema nikakve veze sa starom Slobodom, osim sto se slicno zove. Klub bez ikakve tradicije koji je prevarom zadrzao navijace starog kluba. Razumem i Uzicane. Tesko je pomiriti se sa tim da je nestao klub sa velikom tradicijom, pa je najbolje da se pravimo da se nista nije promenilo, jer i ovi su crveno-crni. Takve stvari su moguce samo u Srbiji. Prevaranti i kriminalci na sve strane.
x

xyz

pre preko 1 godinu

Nijedan klub u Srbiji koji je osnovan pre drugog svetskog rata nema kontinuitet postojanja tako da ne lupaj. Ista Sloboda je imala prekide prvo brisanje prefiksa radnički iz naziva radnički fudbalski klub Sloboda, pa zatim zabarnu rada jer se smatralo da se tu okupljaju komunisti, pa posle par godina preimenovanje itd. Ništa nisu uradili što mnogi ne rade i to ne samo kod nas, bio je to jedini spas od dugova od kojih su većina bili fiktivni. Recimo samo da su oređena gospoda iz bivših uprava sami sebi potpisivali menice za navodne pozajmice koje su davali a da nikakva druga papirologija o istim i toku tog novca novca ne postoji.

Name631

pre preko 1 godinu

Stvarno je nevidjena glupost sto nema prenosa na lokalnim televizijama Panceva, Trajala, Uba, Slobode. Sve zbog jedne utakmice arene i to ponedeljkom, kad ljudima padne zelja za sportom za 50%. Uvek su subota i nedelja bili za fudbal, a ne pocetak radne sedmice koji je uglavnom najtezi dan na poslu. Arena ce unakaziti ovu pls, bolje da nisu prenosili nista, ostali bi da gledamo na rtv pancevu, tv plus, tv 5, jutjubu...
T

Triatlon

pre preko 1 godinu

Ma baš smo svi mi imali kod kuće RTV Pančevo i TV Palmu... Svaka čast Areni za promociju srpskog sporta!

Name631

pre preko 1 godinu

Ako imas arenu, imas i sve ove kanale, samo vrv i ne znas da ih imas...
R

Rubikova kocka

pre preko 1 godinu

Centralna Istočna Republika Srpska voli Slobudu 🖤❤️🖤❤️
R

RSCZ - Istočna garda

pre preko 1 godinu

Molim!? Misliš Crvenu Zvezdu bato? Koja crna Sloboda!