Komentari na vest

Slobodan Stanojlović zvanično Napretkov

L

Lucanci

pre 10 meseci

Bojovic u Lucanima opet!
a

asistent

pre 10 meseci

Sport vision
E

Esex

pre 10 meseci

Kao prvo nije spic vec levokrilni napadac,da budemo precizni..odlikuje ga brzina i super tehnika a mane su mu ocigledno u glavi jer po nekim potezima zakljucim da je potencijal za lige peticeba onda neki potez na nivou pete lige srbije..prvi put sam ga gledao uzivo kao klinca partizana na eks ju turniru u bjeljini gde je bio mozda i najbolji igrac celog takmicenja..sta ce dalje bitinsa njim to ne moze ni da se nasluti..veoma neobican igrac
н

нс бој

pre 10 meseci

Ајмо Напредак још јаче,има много фудбалера који су вишак у ЦЗ,Војводини,Чуки,ТСЦ, за вас би била топ појачања као што је и Станојловић.
V

Vesa Petrovic

pre 10 meseci

Odlican igrac! Pravo pojacanje za Napredak, nego kada ce FSS izreci kaznu za dojavu iz Uefe o namestenoj utakmici Napredak-Radnicki, kako rekose u slucaju Kolubara, ne vrsimo mi nikakve istrage, nego se kazne automatski dodeljuju samo na osnovu prijave iz Uefe!
G

Gostgost

pre 10 meseci

Pa ta utakmica nije bila namestena. Zato i nema kazne. Ko je gledao, video je sve.
G

GostMeraklija

pre 10 meseci

Realan kao i svaki grobar. A jel javila nešto UEFA za one velelepne Stanojeve nizove? Hoćemo li Partizan u zonu da bacamo? Vidim da te boli i dalje ona sezona kad vas je Lalatović školovao i ostavio u prašini.