Slobodan Stanojlović zvanično Napretkov

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.07.23. | 18:21

Bivši napadač TSC-a potpisao za Kruševljane

Bilo je jasno još pre odlaska Napretka na pripreme u Sloveniju, ali je ozvaničeno tek danas, jer je mladom napadaču istekao ugovor sa prethodnim klubom - Slobodan Stanojlović će u naredne dve sezone nositi boje kluba iz Lazarevog grada.

Mladi napadač, ponikao u Partizanu, tako je postao drugi špic koji će u ovom prelaznom roku pokušati da odmeni Bojana Matića i Bojana Čečarića, a prema statistici prethodnika to mu i neće biti jako težak zadatak. Podsetimo, u Kruševac je najpre stigao iskusni Uroš Nenadović iz jermenskog Alaškerta.

Izabrane vesti

Slobodan Stanojlović, sada već bivši špic TSC-a, koji je poslednju sezonu u Mozzart Bet Superligi proveo u Novom Pazaru, upisao je u Sloveniji prve minute za Čarapane, zabeleživši asistenciju u prvom meču protiv Istre (1:1) i već pokazao da će biti potencijalno jako dobar posao Kruševljana u ovom prelaznom roku.

Mladi ofanzivac je prve fudbalske korake imao u Partizanu, a posle sjajne polusezone u Loznici gde je upisao 11 golova, našao se na radaru TSC-a, koji je u to vreme počinjao svoj uspon. U Bačkoj Topoli zabeležio je preko 30 utakmica, uz četiri data gola, koliko je imao i u prošloj sezoni u dresu Novog Pazara. Dvedesetjednogodišnjak nastavlja svoju karijeru u Mozzart Bet Superligi u četvrtom dresu po redu, a nema sumnje da ću mu Napredak i Dragan Perišić dati ozbiljnu šansu da nastavi da se dokazuje na srpskim terenima.


tagovi

Slobodan StanojlovićMozzart Bet SuperligaNapredak Kruševac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara