Komentari na vest

Slot oprezan: Timu kojeg nije bilo nigde smo dozvolili da dva puta povede, to nam se prečesto dešava

G

Gostivojka

pre oko 2 godine

Ali kako ih izvozase kod prvog i treceg gola da nisu znali gde je lopta.Ovo da bude sampion drzave mati draga,pa bre sami se od sramote sklonite sa prvog mesta.Odbrana im bez derbija primila pet golova,zabelezeli sve pobede i jedan remi.Cak i taj remi je mogao da bude pobeda da nisu promasili penal.Pa ovo kome nije smesno ja ne znam sta da mu kazem.A zamislite mec Bajern-Partizan pa tu bi bilo 14:0.
S

Slaba odbrana

pre oko 2 godine

Gostivojka-Kad Partizan bude uložio u tim 10 miliona onda čemo videti da li će biti 14:0..Dva klinca u napadu,jedan nešto malo stariji na golu,nema Rikarda,Natko se povredio prilikom postizanja gola i od tada je sve krenulo naopako za Partizan,ali to niko ne vidi.Izvede Meniga ubaci ranjenog Jevtovića,ostale igrače da ne spominjem,onaj četvrti gol je sličan kao onaj što su škoti dali juče.Sama činjenica da su dovde dogurali je veliki uspeh...Bilo je mnogo boljih timova Partizana pa ništa nisu uradili.Partizan je pobedio zvezdin tim od 10 miliona sa 2:0,Totenhem sa 9:0.Naš mentalitet Partizan odigrao nerešeno sa Totenhemom,Mura,Dinamo pobedili,Zvezda izgubila...Hoćemo li i dalje da zamišljamo Partizan-Bajern,prvo 10 miliona da se uloži.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Mnogo veca sramota je sto ti mislis da bi nesto bolje prosli protiv Fejenorda,zivis u nekoj zabludi da ste neko i nesto.Nisu nam igrala dva najbolja igraca a samo jedan Tornstra je bolji od komplet ovih ostalih (cast izuzecima) indijanaca.U isto vreme vi sa najjacim timom izgubite od Rendzersa 3:0 a moglo je i mnogo ubedljivije da bude posto se ne snalazite bas najbolje kada VAR zapravo radi.Holandjani na svakoj poziciji daleko dominantniji od nas i od Rendzersa a onda se nadje neko kao ti da se pravi pametan ovde i glumi duhovitost,ona vasa celava starleta bi primila tri puta kroz usi od Tornstre i Sinistere,samo Janis Hadzi koji ako sam dobro video nije ni igrao i Morelos bi mozda mogli da igraju u Fejenordu,MekGregoru svaka cast takodje.A onaj vas cupavi sto rece neki vas juce Sejo Kalac ne bi znao gde udara da mu neko iole brzi protrci tamo a ne ofanzivci holandjana.
@

@Vini Gogniti!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Što bismo upoređivali Rendžers i Fejnord, pa preko njih indirektno Zvezdu i Partizan, kad je igran derbi pre 12 dana i kad se videlo ko je kvalitetnija ekipa... Nema potrebe za takvim egzibicijama, derbi je završen sa rutinskih 2:0, bez da je Partizan stvorio šansu, a igrali su i Rikardo i Natho.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Igran je derbi i nekad ga pobedis,nekad ne medjutim gore je poredjeno sta bi bilo da Partizan igra protiv Bajerna ili sta vec.Cinjenica je da su i jedni i drugi daleko iznad nas i da ne vidim svrhu toga ko se obrukao protiv koga kad bi nas i jedne i druge razvalili kao sto i jesu a svrha mog komentara je da sta god vi pricali ne bi nista bolje prosli
@

@Vini Gogniti!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Iznad vas jesu mnogo, iznad Zvezde nisu. Zvezda je za klasu bolja ekipa od Partizana. Sinoćnih 3:0 protiv Rendžersa nije realan rezultat, jer je Zvezda imala nekoliko dobrih šansi. A i da je realno, pa taj Rendžers je izbacio Borusiju Dortmund, ako ćemo već da pravimo poređenje. Nije sramota izgubiti od ekipe koja je dala 4 gola jednom Dortmundu. Ne sumnjam da će Zvezda u Beogradu pokazati drugo lice, dok ne znam čemu vi da se nadate u Roterdamu. Jedino da vas potcene.

Aleksandar Stoiljkovic

pre oko 2 godine

#vanGognit Licemeru, kažeš moglo je ubedljivije, a misliš vi ste mogli još 3 da primite pored ovih 5. Ako tako gledaš meč sa Rendžersom, onda bi trebalo da kažeš da je ladno i Zvezda mogla 3 da da, ali ne možeš to da kažeš, jer si licemer
S

Sashki85

pre oko 2 godine

@slaba odbrana Nije poenta što vi niste uložili 10 miliona u tim, poenta je da ste prvi da ste primili 5 golova za čitavu sezonu koja traje.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Nemoj samo vi o tome ko je licemer,mogli smo i mi jos neki gol da damo pogotovo kad je Vujacic zaboravio sam kome,Jovicu valjda skinuo loptu sa noge ispred gola a bilo je jos par dobrih sansi,vama su golovi ponisteni po pravilu bez ikakvih greski,osim toga promasili ste penal i Kanga pogodio precku,mogao bi i ti da pogledas da nama nisu igrala dva najbolja igraca i jos dosta toga iako je poraz ubedljiv i nema nicega za ponos ali sta ocekivati od tebe kada srama nemas kao ni najveci deo vas a onda drugog nazivas licemerom.Toliko o tebi!
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 godine

Ali treci i cetvrti gol Fejnorda neverovatno da smo ono primili.Kod treceg gola ih Kolumbijac izvozao samo tako prolazi pored trojce nasih kao nista niko da ga zaustavi a kod cetvrtog niko oko njihovog igraca sam niko da udje u blok da izblokira sut to jednostavno protiv ovakvog tima ne ide.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Da zanemarimo cinjenicu da im je Alireza Jahanbas usao nepunih deset minuta pred kraj (iako smo mi bili bez Rikarda i Natha)
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Coveku u izjavi vidis da je dobar trener i da zna sta radi sto je i godinama unazad pokazivao,pogotovo sa AZ Alkmarom.Za razliku od ovih nasih...
R

Raul Bobadilla

pre oko 2 godine

Moram se sloziti sa tobom, prvi tvoj komentar skroz realan...