Komentari na vest

Slučaj Nemanje Matića kao opomena Junajtedu: Nećete valjda s Mektominijem u rekonstrukciju?

I

Ivan FCRS

pre oko 2 godine

Matic je u svojim najboljim danima bio medju najboljim igracima u Evropi na svojoj poziciji. I dalje pokazuje da moze da igra na visokom nivou. Sa ovakvom spremom, moze da odradi jos jedan ugovor od nekoliko godina, u italiji ili spaniji.
G

GostLazar

pre oko 2 godine

Man. Utd. moze da lepu ekipu sklopi, samo treba trener dobar, a nadam se da ce to biti sadasnji trener Ajaxa. Ima dosta fudbalera koji se mogu dovesti, a pravili bi razliku: Poznatiji: Angelino Lajpcig Odbrana Niklas Sule Batern Odbrana Sergej Milinkovic Lacio Sredina Nunez Benfika Napad Manje Poznati: Facundo Torres Orland Krilo Luciano Acosta Cincinati veznjak Djordje Mihailovic Montreal +Par klinaca bekovi i krila iz Brazila (kao Vinicius u Realu) Prodati: Megvajera, Freda, McTominaja i jos neke polovnjake u koje se Utd uzda godinama, a pritom nista pokazali nisu.

Ivan Radovanović

pre oko 2 godine

Никлас Шуле, или Зуле како год да је исправно је потписао за Борусију Дортмунд
М

Маркан

pre oko 2 godine

Де Хеа Шоу Дијего Карлос Варан Гереро Рајс Фред Бруно Санчо Еланга Њуњез (Роналдо)
G

Gostic de Cic

pre oko 2 godine

Koja je ovo masina covece, u 37. godini on vuce Junajted, a pored one tragedije koje je imao, neko bi batalio sve, koliko samo covek ima volje u zivotu, svaka mu cast. Voleo ga neko ili ne, ovo je primer zelje za zivotom i uspehom.
p

p4k8rbxx6d@privaterelay.appleid.com

pre oko 2 godine

Koje tragedije?
M

Mitt

pre oko 2 godine

Јунајтеду требају : штпопер, бек, радилица у везном реду, много боље крило од Рашфорда и добар шпиц, да одмијени Роналда, али и да може са њим у пару да игра.
Š

Škot

pre oko 2 godine

Mctominay je za ovog izmislio nogomet
B

Bel

pre oko 2 godine

Matic u prajmu je bio nivo Yaye Turea,Mctominy u prajmu je nas Fejsa...
O

Objavite mi komentar

pre oko 2 godine

Sine ako ti se ne svidja nas fudbal,i fudbaleri,odi ti lepo pa navijaj za svoje nogometase i nogomet,ili za Skote,ako se razumemo,a "ovog" je covek,sa lepim imenom bas,ako se razumemo,sportski pozdrav
m

miou

pre oko 2 godine

Steta pa nam Matke ne igra vise u reprezentaciji.Mislim da bi nas vezni red mnogo dobio njegovim povratkom i uklapanjem u igru za SP u Kataru!Vrati se Nemanja!
P

Prki100

pre oko 2 godine

Slazem se samo sto bi bio bolji na mestu stopera jer tu imamo problem i manjak igraca.
S

Susjed

pre oko 2 godine

McTominay je Škot, a ne Englez.
R

Realno posmatrano

pre oko 2 godine

Mancester mora da napravi ozbiljno ciscenje igrackog kadra, a na celu tog ciscenja treba da bude kapiten Megvajer.
@

@odgovor

pre oko 2 godine

Tacno tako. Junajted i Barsa, gotovo isti. Imaju bar 10 igraca koje treba da otpuste. Komotno da se napravi ceo nov tim sa sve izmenama.
B

BlackAndWhite

pre oko 2 godine

Kakva slika... Najveći ikada trči u zagrljaj SRBINU!
@

@ssss

pre oko 2 godine

Zuba Ronaldo je trčao u zagrljaj Matiću?
G

Goster

pre oko 2 godine

nece se graditi oko Mektominija nego oko van de Beka i Bruna dovesce se zadnji vezni koji se spusta u odbranu kao Martinez iz Ajaxa jer je to igra ten Haga,Fred ce otici dok Mektominiji ostaje jer je ponikao u skoli Utd i ako budu igrali evropska takmičenja moraju imati minimum 3 ili 4 igraca na spisku koji su ponikli u juniorima a to da li ce igrati ne vjerujem bice tu da popunjava broj ali ne zaboravimo od sledeće sezone mogu 5 izmjena u Premijer ligi tako da ce bit tu da krade vrijeme hahah nije Mektominiji odigrao tako ocajno kao odbrana ja kad samo pomislim da su Van Bisaka i Lindelof placeni zajedno preko 100 miliona shvatim kuda je otisao fudbal,takvih igracina ima i u cempionsipu
!

!!!

pre oko 2 godine

van de bek se vraca, treba jos zadnjeg veznog da uzmu, ali mislim da ne bi bilo dobro da se prodaju fred ili mektomini jer nece imati ko da zameni ove iz prve postave. Mozda probati dovesti tilemansa ili de jonga iz barse i to bi bilo to sto se tice veznog. veci problem je odbrana.
G

Gost007

pre oko 2 godine

Da..i to moraju dovesti bar dva zadnja vezna a fali ce i ofanzivi v i desno krilo kao i napadac posto odlaze i Lingard,Mata i Kavani,Grinwooda ni ne racunam znaci da na desnom krilu ostaje samo Elanga a u napadu samo Ronaldo (mozda i on ode) a sa obzirom da im je prolem i odbrana..nzm..mnogo igraca trebaju dovesti za pocetak..a to znaci i mnogo para nzm jel su spremni na takvo nesto.???