Komentari na vest

Smeju se, a fudbalu se plače: Onakva Poljska nije za nokaut fazu i nema šta da traži protiv svetskog šampiona

f

fergi

pre preko 1 godinu

Zato smo mi baš zaslužili prolaz… :)
S

Saša_PFC

pre preko 1 godinu

Normalno da smo zasluzili iz razloga sto je sinoc Poljska bila vise nego pčajna.Sramota za reprezentaciju da odigra na onakav nacin bez trunke zelje da bilo sta urade na terenu i siguran sam da ce Francuska ozbiljno da ih nagrdi u narednoj utakmici.Ovakav fudbal kada odigra jedna ekipa automatski ih treba kazniti i kedno od najlosijih izdanja ikada ....cak losije i od samog Katara.
m

mali srbin

pre preko 1 godinu

Oni tamo igraju godinama i to je ekipa koju sam gledao protiv belgije u ligi nacija gde na svom terenu gube 1-0 i nemaju nameru predju centar,najgora ekipa koja je prosla dalje i tako ce igrati i sledecu utakmicu.
X

Xcxc

pre preko 1 godinu

Sramotna igra, sramota je da su ovakvi prošli, ali sasvim legitimno! Na kraju krajeva šta ih briga šta ko misli o njima, već da su ispunili svoj cilj. Jeste da su imali i mnoooogo sreće, ali to je tako! Ja bih voleo i mi jednom da mi imamo "nešto" što će da nas odvede dalje. Nek bude i nesportski potez, božija ruka, greška sudija, šta god, ali da prođemo. Muka mi je više od luzerskih i pacerskih dali smo i više od maksimuma, borili smo se, ostavili smo zadnji atom snage, nismo imali sreće, bili smo bolji, itd. Nek ostali umiru u lepoti, a mi da idemo dalje jer nema ništa gore od tog ropskog i gubitničkog mentaliteta kako smo izgubili nezasluženo, ali smo ustvari "moralni pobednici"!? Bilo je čak i takvih bisera. Gazi, lomi, kidaj, varaj, provociraj, udaraj na kvarno jer sve to i ostali rade i prolaze dalje. Južna Koreja, Gana, Kostarika, Japan, SAD, Australija... Nema ko nije išao dalje sem nas, ako izuzmemo 98'. Makijavelistički, pragmatično do srži, kako god, ali da prođemo dalje. P.S. a te priče šta ko misli i šta će "svet" da kaže 🤣 ... Odrastite.
k

kako su

pre preko 1 godinu

Imali srece kad su i protiv meksika bili blizi pobedi i promasili penal znaci mogao je samo biti jos ubedljiviji prolaz
H

Haha

pre preko 1 godinu

To im je bio jedini udarac u okvir gola na utakmici. Bili su slabiji od Meskika, vec godinama igraju sporo, defanzivno, tesko za gledanje. Vecinom ostanu u grupi, ovde su prosli uz dosta srece, dozivece fijasko protiv Francuza i mogu kuci.
l

lik iz klake

pre preko 1 godinu

Poljska mozda jeste juce pukla bez ispaljenog metka. Ali poljska na dve utakmice nije primila gol, sacuvali su dva gola razlike protiv slabijeg tima od sebe...ne znam treba li dalje da nabrajam ili kapirate da su za koplje ispred nas koji "osvajamo ovo"....msm da se razumemo mi da smo kojim slucajem dobili kqmerun 3:1...4:1...bili bi nedodirljivi...i bolje sto je ovako....sad barem ne ocekujes od njih nista, pa ako uleti, uleti ...
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Poljaci su za nas pojam. Nemaju naš kvalitet iz aviona ali UVEK igraju solidno i pobedjuju SLABIJE ekipe. Petnaeast godina standardnog standarda ih je dovelo u situaciju da su uvek u drugom šeširu na velikim turnirima. Zato prolaze i zato će prolaziti. Pametnom dosta.
S

Statler

pre preko 1 godinu

Poljska je ekipa koja ne zna ni da pobedi ni da izgubi kako treba. Antireklama fudbala, džabe im što su u drugom šeširu.
G

Gost111

pre preko 1 godinu

Poljska je zasluzeno prosla, razbila Arabiju, a protiv Meksika promasili penal. Juce se nisu nista pitali ali su uzeli cista 4 boda.
h

hahahac

pre preko 1 godinu

Šta li si ti gledao,arabija ih izula igrom
e

ecka siti

pre preko 1 godinu

Cilj opravdava sredstvo. . . Oni su prosli , a meksikanci koji su leteli po terenu su ispali. . . Tako ce biti i sa nama. . .
G

Gost797

pre preko 1 godinu

Kakav je ovo tekst? Gde ste bili prijatelji da ocenite nasu "igru" protiv Brazila? Alisona smo videli 3 puta u kadru - tokom intoniranja himni, na poluvremenu i na kraju utakmice - a ovamo mi dajemo sud da li je neka reprezentacija zasluzila ili nije mesto medju 16. Gospodo, oni su tamo a mi tek treba da probamo da dodjemo do tog cilja. Pa daj Boze da Svajcarska sutra ima 50 suteva u okvir gola a mi samo jedan i da pobedimo 1:0. Znate li koliko bi bilo bitno ko je kako igrao? Apsolutno nebitno. Nismo mi fudbalska sila pa da komentarisemo kojom igrom smo dosli do cilja.
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Bukvalno smo isto ovako prosli mi protiv Brazila. Sinoc gledam utakmicu i komentarisem sa drugarom, kazem mu ovako smo i mi protiv Brazila izdrzali prvo poluvreme, pa smo posle pali. Tako isto i oni ubila ih Argentina, kao i nas Brazil.
M

Mylo358

pre preko 1 godinu

Masakriraće ih Francuzi.
S

Soko

pre preko 1 godinu

U tekstu navode da je golman spasio Poljsku a zar i golman nije deo tima ja misim da je ista vrednost kad neko da golove i neko spasi da se isti ne prime.

markohrvoic43@gmail.com

pre preko 1 godinu

Takvi ste I vi bili protiv Brazila nemate se kome smijati
1

1315

pre preko 1 godinu

Ajde druze razguli, niko te nista nije pitao
N

Nishlija

pre preko 1 godinu

Pa,za Poljsku su i Norveska i Svedska TIMCINE..da ne pricamo o Italiji..
L

Lazio

pre preko 1 godinu

Barem im igraju samo Poljaci.
B

Bnhj

pre preko 1 godinu

Poljaci su uzeli mesto Rusiji koja je izbačena
D

Dexaman

pre preko 1 godinu

E, takvi smo mi bili protiv Brazila, samo da se zna...
G

Gost Mkd

pre preko 1 godinu

Taman sam mislio da napisem ..ti si me prevario. pa kakva je bila Srbija sa Brazilom?
b

batigoal

pre preko 1 godinu

"pa kakva je bila Srbija sa Brazilom?" Bila je jadna
G

Gost0499201ши

pre preko 1 godinu

Оваква Пољска, ужасна додуше, прође, јер су победили 2:0 Саудијци а ми ако не прођемо биће то јер нисмо добили Камерун 3:1. какви год да су отишли су даље

Nnj

pre preko 1 godinu

Oni nisu zaslužili da budu tu,već su izbacili Rusiju i njima dali
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Kako smo i mi igrali, možemo pod ruku sa njima. Lako je pljuvati druge.
G

Gostima

pre preko 1 godinu

Moderan fudbal se ne igra bez krila,a Poljaci ih nemaju samim tim nema ko da namesti gol Lewi,u Bajernu je imao vrhunska krila roben,Riberi,koman,gnabri,itd u Barsi su tu rafinja,dembele i Tores,sve sto su probali Poljaci je kroz sredinu preko zjelinskog a to bas tesko,i nikako da shvatim u toj situaciji zasto ne igra Milik ili Pjontek uz Lewandovskog makar da se izvuku na krilo

Kukaa

pre preko 1 godinu

Koliko je Lewa covek ne za male nego sa mini utakmice. Da su igrali protiv San Marina mozda bi dao gol. I to veliko mozda. U Bajernu resetao Bohum i ekipu iz cvajte, a kad dodje LS igrac manje na terenu. Bilo bi prelepo da izgube jedno 9-0
k

kljuka

pre preko 1 godinu

Pa je verovatno zato zabio 91 gol na 111 nastupa u ligi šampiona.

Kukaa

pre preko 1 godinu

Jeste zabijao timovima Koji su zalutali u LS
G

Gost Pera Trta

pre preko 1 godinu

Pored onakvih igraca u klubovima gde je Levandovski igrao i ja rekreativac bi bio bolji od Mesija i Ronalda.Sto nista ne napravi neki rezultat sa reprezentacijom.Mi smo protiv Brazila bili zreli za petardu ali Poljaci su sinoc bili minimum za jedno sedam komada.
R

Red Star Belgrade

pre preko 1 godinu

Verovao ili ne.Poljska ce da razvali Francuze.Pazi sta sam ti rekao.