Komentari na vest

Snežna bajka iz pera Adema Ljajića: Kragujevac video evropski Novi Pazar

K

Kurta Murtaaaa

pre 5 meseci

Ako izvucemo Albaniju, samo on moze da ih poslozi. Ko onomad kad smo ih dobili na gostujucem terenu.
P

Pravda 98

pre 5 meseci

Da li znate da je Ljaljic odbio poziv NSBIH da bi zaigrao za nas !! A oni njihovi takozvani Srbi mrze sve sto se tice Bih
B

Brate Ademe

pre 5 meseci

Zahvali se Joviću, spasao te bede.
@

@brate Ademe

pre 5 meseci

Zasto Jovicu?da se zahvali bogu sto mu je dao talenat i vrhunsku karijeru za respekt.zahvali se i ti bogu sto mozes da gledas Adema u nasoj ligi .
K

Kraljević Marko

pre 5 meseci

Novi Pazar je najogavniji klub u našoj ligi. Ubedljivo.
E

Evo mene

pre 5 meseci

A ti si jedno veliko smeċ i ništa više.
m

max alegri

pre 5 meseci

Kad jedan Gobeljic ima tolike titule u svom CViju to je sve sto treba da znate o fudbalu u Srbiji
G

Grande Adem

pre 5 meseci

Inspirišu ga puni stadioni, danas pred 15 000 Kragujevčana nije mogao da omane.
i

igra za svoj grad

pre 5 meseci

Adem nema nikakva primanja od fk Novog Pazara ,a cuo sam i da pomaze klub finansijski.Igra decko kao da ga placaju na kilometrazi(trci kao da ima 20 god)🤷‍♂️vidi se da voli svoj rodni grad i klub(kao i svi Novopazarci)👍kod njih je nepisano pravilo ako volis svoj grad nezamislivo je ne voleti svoj gradski klub.posebni su u srbiji🙂samo da se malo smire na tribinama😃ali i fss je preterao sa 5 utakmica.
m

monteroo

pre 5 meseci

Da ga se sofi nije docepala on bi ovo radio i u rimu,klasu ima al mora da se radi ,ne trenira nego radi i to ozbiljno.

Gostirista

pre 5 meseci

lol12@ Hahaahh, na cemu si ti, Ivanicu je vrh karijere Bate Borisov, Dragovic i Bukari su dve fudbalske klase ispod Adema. U Turskoj je osvojio titulu sa Besiktasom, i bio jedan od najboljih igraca lige, proveri prvo kad pojma nemas sta pises. Kasnije se povredio i usao u sukob sa upravom, namerno nije hteo da ide i ako je imao ponuda dosta. Uzeo im za godinu i po 6 miliona i vratio se kuci.
n

nick123

pre 5 meseci

Ivaniću je vrh karijere Crvena zvezda,a zbezda je veci klub od svih za koje je igrao Ljajic
h

her flick

pre 5 meseci

@nick123 i Notinghem je bio dva puta prvak Evrope, tako da, ne brukaj se.
n

npz02002

pre 5 meseci

Liga da obezbedi lopte u boji kad su ovakvi uslovi. Nista se nije videlo bela lopta beo teren
S

Sajmon69

pre 5 meseci

Iznenadio ih sneg u novembru..
k

kkb

pre 5 meseci

Hajmo Sandžaklijeeeee
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Ne može bez provakacija?
B

Bresnitza

pre 5 meseci

Pazar svakako mnogo bolji. Igrali su čvrsto i u odbrani i u napadu. Kragujevčani malo pogubljeni, očekivao sam angažovaniji pristup. Uslovi za igru tužni, kao i poseta (mada, ko još želi da se smrzava na ruiniranom Čika Dači u ovo doba godine). KG ima potencijal za gornji deo tabele. Mali Đole Jovanović danas prijatno iznenadio kao bek, Ristić korektan, priličan traktor i usporen, ali čvrst kao DMC. Nigerijac na štoperu isto konstantno dobar, šteta što ide posle nove godine. Sviđa mi se što Dudić ubaciju klince, genealno ništa slabiji nisu bili od indisponiranih Đurića i Čolovića, čak se činilo da sa više elana igraju. Danas kod Kragujevca podbacila sredina terena koja se nije videla, individualni kvalitet svakako na strani Pazara. Ali opet, koliko para, toliko muzike. Dudić radi odličan posao sa time što ima. Nadam se da će RKG izboriti plejof i da neće biti puki epizodisti u istom do kraja sezone.
G

Gost 007

pre 5 meseci

Zasto ide nigerijac na zimu?
B

Bresnitza

pre 5 meseci

Potpisao kratkoročni ugovor zbog povreda standardnih štopera. S obzirom kako igra, teško da će se zadržati.
?

??

pre 5 meseci

Cinjenica je da ljajic odskace u nasoj ligi nije za dzabe napravio takvu karijeru. Tereni su nam bruka i sramota. Ne znam kako misle da se na ovakve terene vrati jos igraca poput ljajica. Na kraju sezone treba svi da urade nove hibridne podloge, vestak nije resenje. Samo jedno pitanje za novinare, zasto evropski pazar? Imaju dobar tim, al ima tu jos da se igra do kraja i da zasluze taj epitet
p

pero7

pre 5 meseci

kako Gobelja igra..jel preporodio Kifisiju?
1

1315

pre 5 meseci

Gobelja 6 titula, 2 Lige sampiona i 3 Lige Evrope igrao
M

Mandaric

pre 5 meseci

bio,vido i otiso ....... Osveta dudicu od pazara bas surova .....
k

kliklak

pre 5 meseci

Dobro da su svi zivi i zdravi u kakvim uslovima se igralo. Posle ocekujemo nesto od nasih timova u Evropi a igraju u krajnje neregularnim uslovima. Bruka i sramota da se u 21 veku u nasoj ekonomski najjacoj zemlji u regionu fudbal igra na ovakvim njivama, da cak nemaju ni onu sarenu loptu za sneg da moze da se vidi (par puta sudija trazio tu loptu ali nisu imali da mu daju :') )
P

Partymaker

pre 5 meseci

Svaka čast!
M

ManciNP

pre 5 meseci

Teski uslovi za igru i bolje se snasao nas tim svaka cast, sta reci nadam se da ce nastaviti u istom ritmu i nastavao sezone.Bravo za timsku igru..Najveca nada ostaje da se nekako smirimo kao publika i uzivamo u fudbalu..jbga procice i ova kazna ..Napred Plavi.
j

jaaaaaaa

pre 5 meseci

realno treci tim po kvalitetu igraca u ligi samo da ne menjaju trenere i po 20 igraca bili bi jos bolji a i da rese problem sa navijacima, mada ne znam i ovi debili protivnika sto svaki put sa NP pevaju pesma svaki turcin zna da je obilic zaklao murata, oladite malo sa tim na sportskim terenima sa ubijanjem ,klanjem,vredjanjem, a ako vredjate neke 'normalne" uvrede a ne ovako samo neka mrznja, navijajte za svoje pustite tudje
p

po kvavalitetu

pre 5 meseci

osim ljajica imaju par igraca..lazic..ergelas..suma je cirkuzant..scepovic ce dati go kad i ja..imaju korektne szopere..u rangu su vojvodine..jos puno im fali..vozdovac ih je razbio...ostalo nisam gledao osim partizana...ja sam da se ne kaznjavaju iili da igraju u bg..cacak..sa publikom..vecina navijaca je tamo korektna..ali ne mogu uvek flase ..psovke predmeti..ili da sednu izmedju sebe jer se svi znaju i da kazu da im ovo steti..a do tada da igraju 100 km van pazara
@

@jaaaaaaa

pre 5 meseci

Bas tako.dudicu je bilo prijatno kad je cuo takva skandiranja? 🤔nije to lepo i fer prema svom treneru 🤷‍♂️ treba zabraniti sva skandiranja koja nemaju veze sa spotom!!!pazar je odlicna ekipa.
t

tako je

pre 5 meseci

Kada bi isti aršini bili za sve sigurno da bi i navijači pazara bili mnogo bolji, navijam za pazar, navijam za Srbiju kada igra, navijam za nase klubove kad igraju u Evropi, ka drugu državu nemam ali i ta država treba malo da poradi na drugim navijačima, kada se to dogodi siguran sam da ce biti mnogo bolje.
k

kg centar 1

pre 5 meseci

e tako to rade majstori !postovanje za ovo danas Ademe !
N

Nemanja30

pre 5 meseci

Ljajić i Suma bolji od svih igrača Partizana.
B

Babaroga

pre 5 meseci

Adem Ljajić institucija. Daleko bolji igrač od svih i u Partizanu i Zvezdi

Gostirista

pre 5 meseci

Pa to je normalno da je bolji. Pogledaj njegovu karijeru, a pogledaj karijere svih igraca Zvezde i Partizana, to je smesno za porediti. Adem, ako ga zdravlje posluzi, ima jos 3-4 dobre sezone u nogama.
i

istina23

pre 5 meseci

Klasa je klasa, mnoogo iznad svih u ligi je Adem. Mogao je Pazar bar jos do dva gola lako.
S

Saturn

pre 5 meseci

Majstore fudbala , sad si bolji od 90 posto fudbalera iz reprzentacije ! Niko ne bi pravio takvu razliku ko ti sto pravis

Gostirista

pre 5 meseci

Mislim da je za Djuricica, Lukica izmislio fudbal. Jedini koji mogu sa njim u istu recenicu su Tadic i Mitrovic, mozda Sergej, mada niko od njih nije igrao u klubovima kao Adem, jedino Tadic za Ajax moze da udje u konkurenciju, i ako je holandska liga slaba. Da se vrate Ljajic, Matic i Nastasic u reprezentaciju za EURO, inace bruka sledi.
K

KH

pre 5 meseci

Kakav majstor Ljajic!
g

gost945

pre 5 meseci

Daleko, daleko najbolji igrac nase lige Adem!
l

lol12

pre 5 meseci

Kaze se daleko od najboljeg a ne daleko najbolji.To sto je on uradio 2 ili 3 puta ove sezone to Ivanic radi vec 5 godina a da ne pricam o tome sto momak nije mogao ni na klupi da bude nigde u Turskoj.Bukari,Dragovic,Ivanic su mnogo bolji.
s

smarač

pre 5 meseci

Bolji je i kosmodisk-Degenek.
l

lol12

pre 5 meseci

Ljudi sw kod nas naloze zbog 2 osrenja pasa koja zavrse kao golovi.A nek prvi put nesto pogresi bice propali fudbaler proglasen od svih.Mora da ima neki kontinuitet i stvarno mi igre protiv Radnickog iz Kragujevca nisu parametar.Igraci koje sam nabrojao su pokazali se u evropi i to ne pre 10 godina nego u zadnjih par sezona.Dok ovaj nije mogao ni da trenira u evropi
t

tupadzija

pre 5 meseci

ovaj je pre buksvalno dve godine doneo besiktasu titulu u 17 puta jacoj ligi od ovog linglong sranjoze