Komentari na vest

Šokantan transfer u najavi: Višak u Totenhemu, savršen za Bajern?

R

Rekle

pre 4 meseca

Rekle bi švabe kriv je braco
g

gost8960306

pre 4 meseca

Koliko se u Bajernu lose posluje zadnjih par godina... Od 2020 kad je trebalo da odskoce u jos vece visine nisu osvojili nijednom kup, ispadali u LS u 1/4 finalima i u bundes su dosta traljavi. Odozgo nesto ne stima
A

Arg

pre 4 meseca

Bajern u poslednjih 20 godina uvek ima ovakve likove koji su dovoljno dobri da igraju protiv timova sa dna tabele kad se neko odmara i imaju iskustva sa visokog nivoa. Nije to ništa čudno niti je transfer bitan, ne dovode ga da igra polufinale LŠ, već da pokrije kad se neko odmara i tu više veruju ovakvim igračima nego svojim klincima.
T

Tpb

pre 4 meseca

To su te bombe koje su najavili iz uprave Bajerna...pored Dajera zagrizli su ozbiljno i za Calobu,ovi ne mogu biti pojacanje ni za Augzburg a kamoli za klub poput Bajerna. Nista ni od ove sezone,pogotovo sa Tuhelom na klupi ostace bez trofeja.
T

Tripkee

pre 4 meseca

A ja mislio sve će probleme rešiti teranjem salihamidžića kad ono 3x gore
T

THFC 1882

pre 4 meseca

Koji Maddison, odlazak ovog kiksologa bi bio transfer decenije za Tottenham. Pojačanje svih pojačanja
B

Bon.Jovi_985

pre 4 meseca

Naša verzija Vesa Brauna... Tolika rupa pozadi, ne uzme da se pozicionira, spor, fizički slab, apsolutno nepouzdan, jedini plusevi su mu što dobro igra sa loptom u nogama i što je Englez. Neka ide za DŽ samo da mu vidimo ledja već jednom.
T

THFC 1882

pre 4 meseca

Namršti se na slikama pred utakmicu i takav namršten izađe na teren, kao on zaje*an, i onda besmisleno vraćajući loptu Llorisu ustvari da for protivničkom napadaču za gol. Koštao nas utakmica i bodova k'o niko. Daj bože da je ovo za Bayern istina. Koliko sam uspio pročitati na engleskim sajtovima, navodno Kane gura ovaj deal s Njemačke strane. Lloris i Dier = £185,000 sedmično više u budžetu.