Erik Dajer ni sam ne veruje (©Reuters)
Erik Dajer ni sam ne veruje (©Reuters)

Šokantan transfer u najavi: Višak u Totenhemu, savršen za Bajern?

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.01.24. | 14:47

Erik Dajer na meti bavarskog giganta

Isprva je informacija zvučala kao klasičan klikbejt naslov, ali ispostavilo se da nije novinarska patka, već tačna vest. Bajern iz Minhena je zaista zagrizao za Erika Dajera, potvrdio je i Florijan Pletenberg sa nemačkog Skaja, inače jedan od najpouzdanijih izvora kada govorimo o dešavanjima na fudbalskom tržištu.

Vest je inače prvi objavio sajt Football Insider, koji baš i nije poznat po bezgrešnosti, ali ovog puta je pogodio pravo u metu. Iako mu je malo ko verovato, jer Bajern je ipak Bajern, a Dajer je ove sezone na marginama u odličnom Totenhemovom timu.

Izabrane vesti

Pevci kod Angelosa Postekoglua igraju izuzetan fudbal. Samo što ga Dajer – ne igra. Sakupio je ove sezone skromnih 198 minuta na terenu i to uglavnom kao štoper, pošto su brojne povrede tokom jeseni i te kako krojile Totenhemov sastav.

Međutim, Bajern želi baš takav tip igrača za vezni red. Dovodio se u vezu sa Fulamovim Žoaom Palinjom, a onda se okrenuo ka 29-godišnjem Dajeru.

Pletenberg javlja da su Bavarci već postigli usmeni i načelni dogovor o potencijalnom transferu. I dodaje da se priča o transferu, ne pozajmici. Uostalom, Dajeru će ugovor sa Totenhemom isteći na leto što znači da ne bi iziskivao veliki trošak.

Najvažnije je da je Tomas Tuhel zagrejan. I dalje gleda u leđu Bajeru iz Leverkuzena i želi pojačanja. Želi i Dajer naravno. On je već rekao "da" Bajernu.


tagovi

Zimski prelazni rok 2024Erik DajerBajern MinhenTotenhem

Obaveštavaj me

Bajern
Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara