Komentari na vest

Solskjer je otišao, ali ne i problemi: Najslabiji Junajted i najgora atmosfera u post-Fergusonovoj eri

m

mr.wolf

pre preko 2 godine

Novinar pise o "sezonama" skupljenog nezadovoljstva. Alo, bili su drugi prosle sezone. Pre toga treci. Ole je radio odlican posao. Napravio jr atmosferu, United poceo da lici na sebe, igrali finale LE. Znalo se ko je vodja na terenu. Pojacanja planski dovodjena i ptakticno napravljen odlican roster. Doveli cak i Varana jer su videli da Megvajer ipak ne moze da nosi odbranu. Sve je islo u dobrom smeru. A onda, pucanj u nogu. Ronaldo. Ne sto je doso, ja ne sporim njegove kvalitete, daje golove ok je to. Ali Ekipa je 2-3 sezone radila na uspostavljanju atmosfere i timskog duha, tako se i ponasala na terenu. I odjednom, menjas koncept, viziju i baziras igru na jednog coveka. Grinvud je imao prosle sezone luksuz da gurne loptu i sutne, ove sezone moze da je gurne i da je baci Ronaldu. Naravno da se psiha skrca. Zato ne moze niko nista da odigra ni blizu prosle sezone. Zato su skroz poyonuli, i ove sezone nema pomoci. Sve je uruseno jednim transferom. Nije problem sto Ronaldo manje trci, vec upravo ovo sto pricam, svlacionica to nije dobro prihvatila i kraj. Kad se to desi, nema nazad. United je sada u situaciji da se nije mrdnuo 9 godina. Bukvalno su se resetovali, i dosli u situaciju da sve prave opet od nule. To je zamka u kojoj se Liverpul nalazio 30 godina.
G

Gost007

pre preko 2 godine

Sve igrace koji zele otici treba ih pustiti na pozajmice s otkupom ili prodati i dodati jos Matu,Freda,Dzonsa,Baija..dovesti bar jos jednog c beka,dva vezna i napadaca..mada to je vise proces za dva prelazna roka jel treba se i resiti tolkog broja igraca i naci im zamene.
V

Vldblk9a

pre preko 2 godine

Amerikancima je to biznis, doklw god zaradjuju nije ih nesto briga za rezultate. To se desavalo i u Liverpoolu i u Arsenalu, samo sto su ova dva kluba ipak nesto promenila u skorije vreme, tj vidi se ideja, dok ovi u MU i dalje igraju pokvarenu verziju FM menadzera.
u

unitedalltheway

pre preko 2 godine

Da je Bruno od prve igrao United ne bi izgubio, tri puta je United bolje i lakše dolazio do gola i sansi od ulaska Fernandeša. Da su on i Donny igrali sredinu umjesto McTominaya i Matica United bi slavio.
j

je_suis_ronaldo

pre preko 2 godine

manji je problem u Fredu i Magvajeru, koliko je problem u nezainteresovanom Pogbi i nemocnom Ronaldu, gledam neku noc protiv Wolwesa, Cavani i Sanco sa Fernandesom pokusavaju neki presing izvrsiti na obranu, ovi samo prebace loptu na stranu gdje je Ronaldo kasni 10m za svojim igracem i propali pokusaj presinga. da je neko drugi ova trojica bi poludila, a ovako se ne smiju ni buniti....Manchester ima pare, cim se rijesi Ronalda opet ce biti prvi vrhu...naravno i Pogbe koji je nezainteresovan....

Falični Tom

pre preko 2 godine

Odavno se vidi da ovde nema ni e od ekipe. Problem su neplansko kupovanje igrača, gomilanje igrača na pojedinim pozicijama, nedostatak minuta igračima koji svojim zalaganjem zaslužuju to, potreban je autoritet u klubu pre svega a posle toga u svlačionici. Kristijano je jedan od najboljih fudbalera ikada, najiskusniji u ekipi ali je daleko od lidera, Mata bi možda mogao da bude taj ali je bukvalno na marginama kluba. Nema ga nigde već dugo. Matić možda može da bude taj ili eventualno De Hea ako mu daju kapitensku traku jer je mnogo više zaslužuje od Megvajera i iskreno mislim da najviše i zaslužuje. Nema tu magičnog recepta i štapića da se reši situacija. Dovesti igrače koji znaju za koga igraju, za koji klub, za koju veličinu. Nezadovoljnima pokazati vrata jer nikome ne trebaju nezadovoljni igrači u ekipi. Trebaće još puno vremena da Junajted opet počne da liči na klub. Moraće prema njemu da počnu da se ponašaju kao prema jednom od najvećih klubova na svetu što i jeste a ne prema mašini za pravljenje para.

Kukaa

pre preko 2 godine

Sa igračima poput Freda, Megvajera i ekipe ne znam šta neko očekuje ?