Komentari na vest

Solskjer otkrio: Nudio sam Halanda Mančester junajtedu za 4.000.000 funti, nisu me poslušali

g

gost....

pre 12 meseci

Vidi ti znalaca kako sve znaju bravo pozzzzz
G

Gost1990

pre 12 meseci

Tesko da bi Haland izabrao Junajted, koji je u tom trenutku igrao bezidejno i ne bi se uklopio. Decko jako pametno bira klubove, koji igraju napadacki i odgovaraju njegovom stilu. Mislim da je recimo to najveci problem Jovica i Vlahovica, los izbor klubova jer njihova taktika i formacija ne odgovara njihovom stilu igre. Za Jovica manje-vise, jer ipak je to Real i tesko se odbija.
M

Mop

pre 12 meseci

Da je bilo 40 doveli bi ga
G

Gostyyy

pre 12 meseci

Junajted vec duze vreme potpisuje igrace koji su marketinski isplativi, i zato se tada anonimni Haland nije uklapao u tu pricu. Iz istog razloga su izabrali Pogbu pre Murinja. Ali su na taj nacin upropastili klub.
M

Mitros

pre 12 meseci

Pogba je bio prvak sveta u vreme dok su ga u Junajtedu svi pljuvali. A pre dolaska u Junajted je bio najtraženiji vezni igrač na svetu. Pre bih rekao da je on izgubio puno više odlaskom u Englesku nego što je Junajted izgubio sa njim.
a

alaxk

pre 12 meseci

Pa pitanje je kako bi se razvio i sta bi postao da je dosao u klub gde ne bi bio prva opcija. Ovako je za njega do sad karijera tekla bas kako treba, prva opcija u timovima gde igrao i stepenik po stepenik.
G

Gostyyy

pre 12 meseci

Upravo to. Ista prica kao sto kazu "imao Murinjo u Celsiju Salaha i De Brujnea pa mu nisu igrali". A nisu jer su igrali oni koji su u tom trenutku bili bolji. A i pitanje je da li bi njih dvojica postali igraci kakvi su danas da su ostali u Celsiju, pod Murinjom ili bilo kim drugim.
L

LL

pre 12 meseci

Što ga onda nije on doveo i za 8 miliona kad je došao u klub, ako je bio tako siguran? Lako je sada pametovati.
T

To je smesno.

pre 12 meseci

Posle Moldea je prosao dva velika stepenika koja su bila vrlo bitna u njegovom razvoju i napravila igraca koji je danas. To su Salcburg i Dortmund. Da je presao tada direktno u Junajted, ne bi nista bilo od njega.
c

carlston

pre 12 meseci

Slazem se. Svaka na mestu!
r

rd14

pre 12 meseci

Da, kao što je United Ronalda upropastio onomad, daj ne lupaj.
b

bhkk

pre 12 meseci

@rd14. Da li realno da porediš period Fergusona i sada. Koje tada igrao u Mančesteru kad je došao Ronaldo i ko sad je em vodi em igra.
H

Hehehe

pre 12 meseci

I bolje što nisu, u Sitiju je procvetao dok bi u Unitedu propao kao i ostali