Komentari na vest

Solskjer otvorio dušu: Neki igrači Junajteda su precenili sebe, dvojica odbili da budu kapiteni

d

dinča

pre 8 meseci

Činjenica je da je Solskjer očajan trener. Ali bukvalno očajan. Nula. Minus. Kad se podje od te činjenice, sve ostalo samo dolazi do izražaja. Čovek samo što nije rekao dovedite mi Ronalda, Mesija, Zlatana, Zidana, Sedorfa, Kaku i onda ćemo možda biti konkurentni. Lik je bre debilčina, ali ona najgore vrste. Ponižavao ga ko je kako stigao. Nije ga je.ao samo ko ga nije video. Jedan od najgorih trenera u istoriji fudbala uz Tuhela i Duljaja.
k

ksksjdkd

pre 8 meseci

niko nije vezan za englesku
p

pdk

pre 8 meseci

Ole je za ovu dvojicu posle njega Gvardiola licno... Smesne su menadzere dovodili posle SAF...
G

GeOs

pre 8 meseci

Ajde za ostale, ali Mirinjo i Van Gal su daleko od smesnih...
G

GeOs

pre 8 meseci

Covek je sasvim lepo radio. Zdrav progtes... 6 mesto, 3. mesto, pa 2. mesto... u LS, ispqdanje u grupi, pa prolaz... Sve bi bilo drugacije da mu nisu doveli Ronalda, i da su dobili LE na penale... Posle te sezone, sa trofejem LE i pojacanjima Varan, Sanco... samopouzdanjem sve bi islo u drugom smeru . Slobodno cu reci, da je imao jos dve sezone borio bi se za titulu. Onaj ko to ne vidi, ne razume se.
d

di ćeš

pre 8 meseci

tako je, pa iskusniji menadžeri su gore prošli, a on s onom ekipom je dva puta dogurao do kraja LE, polufinale i finale, bio drugi iza citya koji je tada imao savršenu sezonu... imao je ogroman problem u vidu pogbe i kasnije ronalda, da su se prvog na vrijeme riješili i drugog da nisu dovodili, on bi dan danas bio na klupu Uniteda i sigurno bi osvojio neki trofej... ali to je bio period kad je upravi Uniteda bilo bitnije da se markentiški probiju još više, samo su to činili s igračima, a ne trofejima
d

dinča

pre 8 meseci

On jednostavno nema trenerski kvalitet. Na stranu sva analogija koju si pomenuo, kad nema trenersku žicu. Jednostavno je loš. Nikad im ne bi bilo bolje, jer dečko nike kalinar za večike stvari. Otprilike kao Milan sa Piolijem. U onom trenutku je svakako bio bolja opcija od Rangnika, ali za neke ozbiljne domete i vraćanje Milana na staze stare slave, treba im Arne Slot.
2

24.04.1902.

pre 8 meseci

sve je to lepo Ole,ali sto to nisi odnah rekao? GGMU!!!
V

Voždovac

pre 8 meseci

Mislim da mu ovo prvi ozbiljni intervju otkad je otišao, a i čoveku sigurno nije bilo lako da priča o svemu. Pritom u mnogim klubovima/firmama imaš izlazne klauzule u ugovoru da ne smeš da komentarišeš bivšeg poslodavca bar 2-3 godine.
D

Dejani

pre 8 meseci

Možda bi ovaj covjek i napravio neki uspjeh kada ne bi bio u Unitedu. Posle odlaska Fergusona ni jedan trener se nije proslavio.
j

jednom

pre 8 meseci

Su titulu čekali 26 godina,ovaj put će biti više.