Komentari na vest

Solskjer sa devet života - uprava mu još veruje: Primili smo četiri gola, verovatno sam nešto pogrešio

j

juve

pre preko 2 godine

Pa od kad je ronaldo dosao krenulo je niz brdo, ronaldo efekat
f

franjo 24041902Gost

pre preko 2 godine

katastrofa!😭🤕😵😡

Falični Tom

pre preko 2 godine

Mislim da je veliki deo njegova krivica ovde ali nije samo on kriv. Čovek nema taktičko znanje i to je činjenica. Sve što se dešavalo, desilo se nekim individualnim kvalitetom. Problem je i dovođenje Ronalda. Imaš dosta opcija u napadu, Kavanija kao iskusnog igrača i mentora za mlade igrače i onda dovedeš egocentrika kao što je Ronaldo. Ok, on jeste mašina i može da posluži kao primer mladima kako da postupaju sa svojim telom ali na terenu je skroz druga stvar. Dok je lopta kod protivnika, deluje nezainteresovano kad je lopta kod igrača Junajteda on samo gleda da bude što bliži golu. Primer kada je Van Bisaka pogrešio pas, Ronaldo se okrenuo i otišao a Kavani pretrčao 30m i izvukao loptu od protivnika. Kavani je odličan timski igrač, profesionalac dok je Kristijano jedan od najboljih igrača ikada ali je solista. Prvo on pa onda tim. Zadnji vezni je pod obavezno jer ovo sa Fredom, Matićem i Mektominejem je lakrdija. Ne postoji balans između napada i odbrane i zato su protivnici bukvalno odmah ispred gola. Onog cirkuzanta Pogbu mislim da ne vredi više ni komentarisati. Dečko je fudbalski nadaren kao retko koji igrač sad ali je u glavi zaglavio negde oko pete godine i to je to. Takođe mislim i da Junajted mora da dovede Zidana. Takav trener bi sa ovakvom ekipom igrao znatno bolje a ovako će biti grčevita borba za Evropu.
p

podesen

pre preko 2 godine

Ali ljudi onaj glavati Megvajer,kakva je to prevara od 90 miliona evra,a tek plata od 200 000 funti,još reprezentativac šta reci a ne zaplakati.,😢😢😢😢

Falični Tom

pre preko 2 godine

Još kapiten.
D

DejvidBekam

pre preko 2 godine

alo breeeeeeee gubi se
S

SAMO

pre preko 2 godine

gurajte MekGajvera
G

Gost978

pre preko 2 godine

Kakav skup igrača on ima na raspolaganju i onda odigraju ono što gledamo već mesecima, uglavnom individualne akcije a odbrana ne zna odakle duva. Bukvalno ne znaš šta gledaš, čekase neko dodavanje Bruna, šut iz polja ili dribling preko krila 1 na 1. Skoro sam pričao sa prijateljem koji radi u fudbalu u inostranstvu duže od 20 godina, i to u Skandonaviji, pa se slučajno dohvatismo Junajteda. Napravio sam šalu na račun PSG da njih samo Poketino može da upropasti, a on odgovara da bi ovaj PSG jedino bio gori sa Solskjerom. Kaže da mu je najveća enigma kako i zašto je on u Junajtedu, a trenutno je Zidana slobodan. Možda se ja ne razumem, ali eto šta kaže čovek iz struke..
G

Gost357

pre preko 2 godine

Ne razumem zašto već nije dobio otkaz, lik ne zna šta radi!
D

Drvo

pre preko 2 godine

Verovatno nema slobodnih trenera da ga zamene.
K

KROJF

pre preko 2 godine

Za one koji nisu simpatizeri lepa vest.Za ove druge....
G

Gost 88

pre preko 2 godine

Kao što bi navijači Uniteda rekli "i Ferguson nije osvajao trofeje odmah..." ...treba čoveku još 15-ak godina da ispeče zanat...
G

Gost007

pre preko 2 godine

Dobro je Murinjo ono rekao ..da Solser ima najbolji posao na svetu hahaha..al stvarno je neverovatno kako je jos na klupi.
G

Gost988

pre preko 2 godine

Nevjerovatan idot... jos nevjerovatnije je koliko je ovaj lik do sada imao srece da je ekipa u dosta utakmica pobjeđivala na kvalitet pojedinaca bez ikakve igre... volio bih da se mogu sjetiti neke utakmice pod njegovim vođstvom da su odusevili igrom. Pobjeda je bilo visokih ali kolektivne dopadljive igre nije... i onda jos ovakve izjave... pa do sada bi i na fudbal menadžeru dobio otkaz... nevjerovatno!

Nenad Diskretni heroj 1923

pre preko 2 godine

Vlada Novaković sa SPORT KLUBA u ekstazi očekuje otkaz Solskjeru 😁
T

Tottenham

pre preko 2 godine

Nisi jarane, sve super. Sutra novopečene milijardere dobijemo i eto nas iznad vas sa trećinom vašeg budžeta
G

Gosturina

pre preko 2 godine

Druze pogresio si profesiju