Ole Gunar Solskjer (©Reuters)
Ole Gunar Solskjer (©Reuters)

Solskjer sa očima punih suza: Bilo je uživanje od prvog do poslednjeg minuta

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.11.21. | 20:53

“Mančester i ja smo savršeni spoj”, kaže Norvežanin

Da su se navijači Mančester junajteda pitali Ole Gunar Solskjer odavno ne bi bio menadžer ekipe, ali do rastanka je došlo tek ovog vikenda, posle poraza od Votforda (4:1).

Na odlasku Solskjer je dao intervju za klupsku televiziju, tokom kojeg su mu oči bile pune suza. Ali i pored toga imao je neke zanimljive izjave, po kojima ispada da misli da mu samo zvezde nisu bile naklonjene, a ne da je on krivac za te slabe rezultate.

Izabrane vesti

Svi znate koliko ovaj klub meni znači i koliko sam želeo da uspem ovde. Zbog kluba, zbog navijača, igrača, stručnog štaba. Želeo sam da nas podignem na viši nivo, da se borimo za titulu, da osvajamo trofeje. Odlazim ostavljajući vrata otvorena, jer svi znaju da sam dao sve od sebe za klub. Meni ovaj klub znači sve i mislim da smo savršeni spoj, ali nažalost nisam uspeo da ostvarim rezultate koje smo želeli i zato je vreme da odstupim”, pričao je Solskjer.

On se povukao sa mesta menadžera, neće ga navijači pamtiti po mnogo čemu dobrom, ali njemu je, kako kaže, bilo čisto uživanje.

Osećam se veoma, veoma ponosnim. Zato što je ovo bilo ostvarenje jednog od životnih snova. Kada si bio igrač, pa trener rezervnog tima, jedino što sanjaš da ti bude sledeći posao je da treniraš prvi tim tog kluba i ja sam uspeo. Bilo je apsolutno uživanje od prvog do poslednjeg trenutka, jer su ovde svi fenomenalni ljudi. Neki su dolazili, neki odlazili, ali svi zajedno bili su grupa sa kojom je bilo zadovoljstvo raditi”.

Solskjer je čak poručio da je nekom narednom menadžeru ostavio sjajan “temelj” za uspehe.

Naravno da ću i dalje pratiti sve, narednom menadžeru želim svu sreću, da ostvari uspehe, imaće od mene punu podršku. Nadam se da sam postavio temelje da se ostvare dobri rezultati, jer znam da sam dobar u onome što radim. Sto odsto sam siguran da umem da napravim dobro fudbalsko okruženje. Biću najveći navijač Mančestera i želim igračima svu sreću, znam da su to veoma, veoma dobri igrači i dobri ljudi. Siguran sam da će isturiti grudi i krenuti napred”, podvukao je Solskjer.


tagovi

Mančester JunajtedOle Gunar Solskjer

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara