Solskjer i Ronaldo (©Reuters)
Solskjer i Ronaldo (©Reuters)

Solskjer svestan ko mu čuva posao: Ronaldo je naš Majkl Džordan

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.11.21. | 23:52

Da nije Portugalca, Mančester junajted bi imao dva boda iz četiri meča i bio poslednji u svojoj grupi Lige šampiona

U četiri kola Lige šampiona Kristijano Ronaldo je postigao pet golova za Mančester junajted. Prvi, protiv Jang Bojsa, bio je u porazu 1:2, ali da nije ostalih, slavni engleski klub trenutno bi imao dva boda i bio na začelju svoje grupe, u kojoj su još Atalanta i Viljareal.

Ovako, zahvaljujući fantastičnom 36-godišnjaku, Junajted je vodeći sa sedam bodova, koliko ima i Viljareal ali uz lošiji međusobni učinak, odnosno s dva boda više od Atalante, a četiri od švajcarskog predstavnika.

Izabrane vesti

Svestan značaja portugalskog asa za svoj tim, ali i svoj posao - jer da nije Ronaldovih golova ne samo u Ligi šampiona, već i četiri u Premijer ligi - Ole Gunar Solskjer je posle 2:2 u Bergamu sipao pohvale na Ronaldov račun.

"Kristijano je za nas kao Majkl Džordan za Čikago Bulse. Niko ne sme da dovodi u pitanje njihov karakter. Oni se nikada ne predaju, nikada ne odustaju već samo idu napred. Morali smo da napravimo nekoliko promena i one su se isplatile", izjavio je Norvežanin sa Junajtedove klupe posle boda protiv Atalante osvojenog upravo Ronaldovim golovima, od kojih je drugi bio u nadoknadi.

Protiv Viljareala je pogodio u 90. minutu za 2:1, a protiv Atalante na Old Trafordu u 81. za 3:2.

Vidi se da mu prija povratak u Mančester junajted. Srećom po Solskjera, pa otud i poređenje s najboljim košarkašem svih vremena.


tagovi

Ole Gunar SolskjerKristijano RonaldoMančester Junajted

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara