Komentari na vest

Solskjer svestan ko mu čuva posao: Ronaldo je naš Majkl Džordan

k

kekekekek

pre preko 2 godine

smesna ekipa nece ni proci tu grupu u LS evo videcete u zadnjem kolu uskoro.
N

Nisam_registrovan

pre preko 2 godine

Ako tako gledaju, veličaće ga večno jer je dao golove koji im iz ove perspektive spašavaju glavu. Gledajući malo drugačije, upropastio je ekipu. Mlade, preplaćene zvezde sede i čekaju svoju šansu koju verovatno nikad u pravoj meri neće dobiti jer sve je predodređeno najvećoj zvezdi. Ako bi njega izostavili i pogledali sastava Junajteda, taj tim sa dobrim trenerom bi tukao ovu Atalantu sa 3-4 data gola. Da li slaviš vozača BMW ako prestigne Škodu?... I za sve koji se lože na CR7, nije on Junajtedova legenda, oni su ga lansirali a on svoje najbolje godine dao drugim klubovima. U Junajted se vratio da zavodi red pred penziju i da uništi svlačionicu (koja je i pre njega bila u haosu)
N

Njemac

pre preko 2 godine

CR7 je najuten iz Junajteda zbog utakmice reprezantacije Portugal i Engleske, kad je zbog svog autoriteta uticao na sudiju da Rooney za ruzan fault dobije crveni. Svi u Junajtedu su stali u odbranu tadasnje mega zvezde Rooney-a i zvizdali Ronaldu uvek kad dobije loptu. Lojalan je ne blati coveka bzvz, ide kad ne ide vise. Perez ga najurio iz Reala tolko valjda jos znas, posto vidim da imas vrv 15 godina pa ni ne znas toliko dobro sta se desavalo pre 10-15godina na fudbalskoj sceni.
N

N17

pre preko 2 godine

Mega car fudbala, legenda! Potrajao ti nama ko Ferguson
S

Spurs

pre preko 2 godine

Solskjaer je naš Majkl Džordan
E

Erector

pre preko 2 godine

Junajted je nažalost ovim remijem prošao dalje, ima bolji skor protiv Atalante, izvući će neki remi sa Viljarealom i sa njim imati bolji skor, ostaje im zicer sa Jang Bojsima. Šteta zbog Atalante, koja će vjerovatno ispasti i nećemo gledati taj simpatičan tim u nokaut fazi.
T

Tottenham

pre preko 2 godine

All we are saying is give Ole a chance
f

franjo24041902Gost

pre preko 2 godine

Ronaldoooooooooo!😈🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿💪⚡🔥🍺🏆😜🤣❤️😝😛🥃🎶😅
2

2342342

pre preko 2 godine

mozemo mi da se lazemo,ali Ronaldo je ipak klasa.pored statistike, redak igrac koji je bas gladan golova. ubica.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Manchesteru krenulo na gore od kako je došao Ronaldo.

Bürgermeister

pre preko 2 godine

A da nema njega imali bi 5 bodova manje u LS.
N

Njemac

pre preko 2 godine

Ovaj Ole se realno samo bruka a nema ni izgovora. Mogao bi Vudvard da se okrivi, ali... Kako Lindelof kompletno van forme uvek igra pre Bailey-a, koji je spreman, nema povredu I duplo bolji od ovoga. Van de bek nije video teren a bolji od Freda i McTominaya 200puta I to kad im saberes ucinak. Jel treba dalje da se prica? Ole je ili obicna marioneta, menedzerskih kombinacija il los trener. Ne zna se sta je gore..
W

WhyS0Ser10us

pre preko 2 godine

Ehh kamo sreće da si ti Fil Džekson...