Sosa menja Gosensa u Interu? Pozajmica 10.000.000 evra, pa otkup idućeg leta

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.08.22. | 22:01

Marota ima spremnu zamenu ako Nemac ode...

Biće vruće na Đuzepe Meaci u narednih 48 sati. Pomalo neočekivano odjeknula je informacija kako Bajer Leverkuzen planira da odvede Robina Gosensa iz Milana, pa su Bepe Marota i njegovi saradnici morali ekspresno da reaguju. Zamena je, navodno naciljana, a kako javlja uglavnom pouzdani Đanluka di Marcio, radi se o hrvatskom beku Borni Sosi iz Štutgarta.

Isti izvor nije izašao sa ciframa, već je samo izvestio kako kako se pregovara i skupoj pozajmici s pravom otkupa, da bi se na inicijalnu vest nadovezali pojedini novinari iz Nemačke, tvrdeći kako je Štutgart načelno pristao da pusti Sosu na jednogodišnji zajam za 10.000.000, odnosno da će Nerazuri moći da ga otkupe za dodatnih 20.000.000.

Izabrane vesti

Uzimajući u obzir da bi od mogućeg odlaska Gosensa mogao da inkasira upravo toliko, Inter zapravo može da dobije novog levog beka i da ostane na pozitivnoj nuli. Ili ako hoćete, da po pitanju nemačkog reprezentativaca bude u plusu, jer će ga Atalanti platiti tek idućeg leta, i to duplo manje nego što bi mogao da ga proda Verkselfu - svega 15.000.000?!

Podsetimo, Gosens je rovit došao u Milano i nijednog momenta nije uspeo da pronađe formu koja mu je omogućila da postane reprezentativac Nemačke i jedan od najboljih levi spoljnih u Evropi. Odigrao je svega 12 utakmica u crno-plavom dresu, postigao jedan gol i jedan namestio.

Sada spas i šansu za rehabilitaciju vidu u transferu u Leverkuzen. Pa onda, ko zna, možda i poziv za Katar...

Kada je Sosa u pitanju situacija je prilično jasna. Hrvat smatra da je prerastao sredinu i da je vreme za novi izazov. Pominjalo se da ga želi Julijan Nagelsman u Bajernu...

Na 86 utakmica u dresu Švaba zabeležio je čak 23 asistencije.


tagovi

Borna SosaLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara