Komentari na vest

Spisak Belgije za Evropsko: Kada bi imena igrala možda bi bili šampioni

C

Coan01

pre gotovo 3 godine

Odlican tim,prelosa odbrana za osvajanje evropskog,grupa nije nimalo laka,Danska i Rusija dokazane reprezentacije s kojima nema zezanje,Finska igra na sve ili nista uvek ofanzivno,prolaze grupu bez vecih problema,polufinale je plafon.
n

nedano

pre gotovo 3 godine

Ako svi budu spremni, daleko ce dogurati. Kdb, azar i romelu- trio fantastiko.
m

moni

pre gotovo 3 godine

odličan tim...odbrana starija, ali kompaktni su...vezni red vrh...lukaku nema priče
r

roni

pre gotovo 3 godine

kad bi imali mormalnog selektora mozda bi i osvojili.kao da ferari das u ruke coveku koji zna da vozi samo trotinet.

Wolfasin

pre gotovo 3 godine

Odbrana mi deluje previše slaba za titulu.
V

Vart

pre gotovo 3 godine

Ne znam baš da je tako. Svi ih stavljaju medju favorite a to je prosto netačno i zabluda. Svaka njima čast za kontinuitet dobrih igara ali odbrana im je smejurija i katastrofa. Mi imamo jaču odbranu od njih. Njima je odbrana prosek 33 godine a igra im Vermelen koji igra za japanski Kobe i još je 1984-to godište. To je neozbiljno. Belgija je svoj zenit imala 2014, 2016 i 2018 kad su bili treći na SP.
G

Gledije

pre gotovo 3 godine

Nekako sam utiska da je njihova veca sansa bila na EP 2016 i SP 2018. Jer su tada glavni odbrambeni igraci bili na vrhuncu, sada je to odbrana koju ima skoro svaka reprezentacija na prvenstvu. Nista specijalno. I realno velika je razlika kakav je Azar bio pre 5 ili 3 godine u odnosu na sad. Neki igraci jesu napredovali, imaju sada jacu konkurenciju na sredini, ali generalno 2018 su imali svoj najjaci tim ikad. Ali na prvenstvu sad je kvalitet mnogih upitan, tako da je moguce.
m

miso seljo

pre gotovo 3 godine

odbrana ne racunajuci bekove losa i zamena za Lakakua ne postoji.Vezni red najjaci u evropi.Medju 5 favorita sigurno
K

KROJF

pre gotovo 3 godine

Kod ovakvih sastava gde ima više kvaliteta suština TRENERA MENADŽERA kako god je da obuzda temperament i sujetu.Ako MARTINEZ to uspe šanse BELGIJE za titulom drastično rastu.Vreme će pokazati.Fil Džekson iz 90ih u ČIKAGU je to pokazao.Obuzdati Džordana objasniti Pipenu da je bolje da ostane i da bude drugi igrač sa manjom platom u odnosu na opciju da bude PRVI sa većom platom negde drugde.RODMAN samo njega što je obuzdavao je dovoljno UMEĆE.SPORTSKI POZDRAV