Komentari na vest

Splićani na Poljudu pokazali Slovencima ko je gazda: Hrvati režirali surovu osvetu komšijama (VIDEO)

9

951357

pre preko 2 godine

Bosanci su pobednici. Uzmu bod Francuzima a onda ne mogu da pobede raspali Kazahstan.
E

Erector

pre preko 2 godine

Hrvati su Brazilci za sve nas na Balkanu. Gledam Bosnu, koja tuga, prvo promaše sve moguće situacije za gol, pa pogode iz najmanje vjerovatne. Džeko od sjaja protiv Francuza do očaja u ovoj tekmi, Saničanin isto loš u skoku a stoper, još jedne kvalifikacije bačene u vodu a nema naznaka nekih boljih vremena niti naznaka da će to biti bolje u budućnosti.
З

Звездаш

pre preko 2 godine

Не претеруј у аутошовинистичком заносу. Гледао сам Словенију протим Малте у Љубљани. Једва победили измишљеним пеналом. Нису створили ни једну изгледну шансу. Толико о снази хрватског противника на данашњој утакмици.
E

Erector

pre preko 2 godine

Pogrešno si razumio komentar, govorim o konstantnosti rezultata, a tu je Hrvatska pojam za sve druge sa Balkana. Jedno vrijeme je Bosna bila jaka, ali ta generacija je otišla i klizimo u prosjek i ko zna kad će opet ponoviti uspjeh odlaska na mundijal, Makedoniji recimo nadolazi jedna jaka generacija i očekujem od njih solidne rezultate. Ali i to bude i prođe, i opet se vrate u prosjek. Srbija konstantno ima solidne ili čak dobre igrače ali rezultata nigdje. Slovenija i Crna Gora vječiti prosjek i ništa više. Tako da svaka čast Hrvatima, opet će ovo lagano riješiti i proći pored Rusije i imati dobar rezultat iako je i njima proces smjene generacije.
m

moze se

pre preko 2 godine

najpametniji potez dalica u zadnje 3 godine pusti je splicanima da igraju njihovi i ovi lete trce i sva tri aju gol.
F

Fejkir

pre preko 2 godine

Odlična utakmica Hrvatske, dosad su bili truli, ali ovo danas ko na fifi nogomet. Tako se igra
s

stefanNS

pre preko 2 godine

treći gol hrvata je ogledalo za sve nas ostale iz ex-yu, vode 2-0, 94. minut i svi beže u napad kao da je 0-0, zato su tu gde jesu