Komentari na vest

Sprema se čudesan napadački tandem: Lukas Podolski – Nemanja Čović

G

Gost1122

pre oko 2 godine

Ja ne znam da li je pola transfera prica iz komentara istinito koji se povezuju sa Vosom jos od vremena Lalata pa do sada. Govorim o dolaznim ne o ovim odlaznim. Pa da su dosli oni Zambijci, ovaj Gambijac, Suma i jos tako poneko, Vosa bi lagano bila treca sa par bodova iza Partizana i Zvezde. A igrali bi i u Evropi mnogo bolje mozda cak i Ligu Konferencije, Ako je istina za sve ove igrace i uprava Vose nije reagovala, onda je to najgora uprava u Superligi
g

gost 021

pre oko 2 godine

uprava je tu po zadatku, i radi ga savršeno. CILJ JE DA BG KLUBOVI IGRAJU EVROPU ZPARTIZAN ZVEZDA ČUKA A JOŠ KAD BO MOGLI DA UGLAVE I VOŽDOVAC.
I

Izabudzaka

pre oko 2 godine

Nicolas Aguirre i Suma su zvanicno ponudjeni FCV, prosli su uspesno proveru strucnog staba i skauta, sada je sve na UO, odnosno predsedniku.
p

plavac

pre oko 2 godine

moze da mi neko objasni otkud kastanjeda u varti iz poznjana?to neki vic,sala ili?
I

Insajderski

pre oko 2 godine

Izgleda da Varta ima para za njega...
Z

Zanzibaar

pre oko 2 godine

Ide prica da ce Covic otici, a da ga menja Suma. Pregovore sa stoperom Gambie, kao i predloge za onog brazilca iz litvanije je stopirao deda predsednik, zbog stednje.
L

LimanDrzava

pre oko 2 godine

Nicolas Aguire je ponudjen.
@

@Zanzibar

pre oko 2 godine

Koji Brazilac iz Litvanije?
б

бартендер

pre oko 2 godine

Чудесан тандем у још чудеснијем тиму и лиги. Реал ако споји Мбапеа и Халанда тешко да ће моћи да парира ова ЧУДЕСНОМ тандему!
K

Komotno

pre oko 2 godine

Nek ide. Vojvodina na leto ne dobija ni cent a sa 200 h evra može da dovede Gambijca kog Mozzart najavljuje mesec dana. Pa da vidimo. Za Čovića je prava zamena Kabić koji je i bolji brži a da bi ga Vojvodina prodala za bar 3 m evra na leto treba da igra i donosi bodove i za Vojvodinu i za sebe
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

Vojvodina nije u stanju da proda kokice iza ugla, a ne igrača! Neverovatno je na šta je klub sa neverovatnim potencijalom za prodaju igrača spao! Amateri!
g

gost021

pre oko 2 godine

neću se složiti ovo su pravi profesionalci i ispuniće zadata za koji su postavljeni.nikadgoru upravu po klubnismo imali

Norwegianviking

pre oko 2 godine

sta je bilo sa sarr?? navijaci vose kao deca sve veruju. A vec 10 godina se cuje doce kacar i slobodan Med.. adilson da silva hehe.
M

Manikiza

pre oko 2 godine

Stopirao Samardza, a sebi Kao Pred dao platu. Jedini Pred koji to ima u zemlju.
G

Gost999

pre oko 2 godine

Sta je sa ovim igracima Serifa nakon Lige sampiona? Ovaj otisao u neki bezveze klub iz Poljsle, onaj Grk u Tursku drugu ligu gdje ce ispasti u trecu, bekovi otisli u Brazil (to je i dobro) i opet neki ruski smijesan klub.. Onaj stoper u Arabiji negdje.. Pa mogli su na konto uspjeha jesenas sigurno naci neki bolji klub, ovako bas cudno gdje zavrsise. Bolje da su ostali u Serifu igrati i Evropu jos, pa na ljeto ici.. Mada, ko ce znati kakve su oni ugovore imali tamo uopste, a i kome se zivi u Moldaviji..
@

@Gost999

pre oko 2 godine

Jer kinta. A i ono, nisu oni toliko dobri individualno, već kao kolektiv. Nešto kao Milojeva Zvezda.
G

Gost999

pre oko 2 godine

Sve znam, ali sumnjam da bas neka Varta moze platiti mnogo igraca, pogotovo igraca sa pedigreom(kakvim takvim) kapitena hita LS.. A znam i da sigurno nisu dobri toliko individualno, ali sam mislio da na racun ovih igara mogu nekog izvarati u ubosti dobar ugovor u jacim ligama, pa onda zavrsavate u Vartama i Kodzaelijima.. Ko ce znati sta tu sve ima.
U

Uo

pre oko 2 godine

Ne mora znaciti da su za Real Madrid ako su imali dobra izdanja u LS. Pa Zvezda je tukla Liverpul sa cistih 2-0, pa na konto toga niko nije otisao u lige petice. Jednostavno, dogadja se i sa Milicem i Srnicem. Ko zna koliko takvih i oni imaju, koji nisu ni za trecu ligu u Spaniji, ali eto tukli su Real. To je prelepo kad se dogodi. Ne znaci da tu ima vise od 2-3 igraca sposobna da igraju u bilo kom timu iz liga petice.
R

Rodman1986

pre oko 2 godine

Ide nego šta, svugdje bolje nego u ling Long mulju.