Komentari na vest

Sramota, sina bih pitao šta to radi da je tako pao?

s

smješno

pre oko 1 godinu

Kao što sam već komentirao pa mi nisu objavili komentar da je ovo šta je kane uradio, uradio neko sa drugom putovnicom kao bruno ili ricarlison mediji bi ga razapeli u engleskoj. Ovako jasno protiv njega je samo karager, dok drugi kažu da ima pravo iskoristiti glupost protivnika pa makar i glumom. Samo zato što je englez a oni sebe smatraju aristokratijom i boljima od drugih.
n

nije fer

pre oko 1 godinu

Ne znam sto se selektivno tretiraju ovakve stvari. Komentira se ovakav potez Kejna i on se karakterise kao mlakonja, a niko nista da kaze za De Brujinea i onaj sramotni penal koji je izvojevao u zavrsnici meca protiv Fulama, Robinson ga samo liznuo po nozi a on pade kao svijeca. Zbog ovakve nedoslednosti principima niko vise ne veruje tim "strucnjacima" vec su zapravo postali mim.
G

Goss

pre oko 1 godinu

Sve mekušci fudbal se pretvorio u pozorište ima previše glumaca
G

Gostic

pre oko 1 godinu

Covic ovakve salje u MUP
b

bgcz

pre oko 1 godinu

krivična prijava je za napad bez povoda dva puta. Ovo je sprtski incident. sudije imaju moć da ove stvari regulišu u sportu. Crveni igraču Evertona i žuti Kejnu ne za učestvovanje nego za simuliranje i overreacting. Onda FA stane iza odluke sudije i tako se rešava ovo.

pancevac92

pre oko 1 godinu

covic ti traume naneo
@

@bgcz

pre oko 1 godinu

Kako bez povoda? Iz utakmice u utakmicu mali Fića pokazuje ko je i sta je. Klasican provokator kao i klupski kolega mu, Lazic. Udara protivnike bez ikakve potrebe zbog cega je vec dobio 2 vaspitne.. jednu od Lesora a drugu od igraca Buducnosti. Obojicu je udario na kvarno, kao i u poslednjoj EL utakmici sto je uradio, protiv Asvela, nakon zakucavanja. Nemojte da se pravite da ne znate zasto igraci nasrcu na njega.
b

bgcz

pre oko 1 godinu

ok, Petrušev provocira. Tačno je, to je nešto beli igrači rade kad su mladi i on pripada toj generaciji, zakuca pa se unese u facu ili zakači ramenom namerno, posle 25 godina ih to prođe. A što je Lesor flopovao i bacio se na pod kod prve provokacije kad je odmah mogao da ga odgurne ili udari? prvo padnem na leđa i zakoprcam se pa onda posle 20 minuta trčim da udarim nekog.
s

sta reci

pre oko 1 godinu

Znam jednu drzavu gde bi dobio krivicnu prijavu
V

Vartolu

pre oko 1 godinu

Nekad bi igraca bila sramota da padne, jer bi time pokazao da je slabic, a danas fudbal igraju manekeni i glumci. Sramota