Komentari na vest

Srbi iz Firence idu po trofej Lige konferencije (VIDEO)

mratinkovic86@gmail.com

pre 12 meseci

Gotivna jedna i druga ekipa. Neka bolji pobedi. Sjajno je što postoji ova liga zbog manjih klubova, lepo je da osvoje neki Evropski trofej, pa makar i treći po rangu.
G

Gost123456789

pre 12 meseci

Aj da budemo realni, uvek ce se dovoditi u pitanje njegova volja, igra toplo hladno, pogotovu sad kad nema poverenju u timu, ali Jovic je makar 2 klase bolji igrac od Kabrala
4

442

pre 12 meseci

A o asistenciji Jovića za odlučujući gol ni slovo da napišete...sramota
Š

Špile

pre 12 meseci

To znači da Srbija ostaje na 11. mesto liste koeficijenata i za 2024
G

Gostgost

pre 12 meseci

Veoma interesantna utakmica! Steta za Joviceve propustene sanse, ali realno, ne mozes napadaca da pustas svaku trecu utakmicu po 10 minuta i da ocekujes da ima neku rutinu. Bukvalno trenera krivim za ovo jer mora bar po pola sata na svakoj utakmici da mu daje makar da odrzi formu, narocito sto Kabral nije nikakav poseban igrac, reapno ispod Luke po kvalitetu. Ako nista drugo, Lukina povratna lopta na kraju dovela do odlucujuceg gola, pa makar ima utehu i doprinos ulasku u finale u tome. Cestitke Fiorentini, ali bice vrlo tesko u finalu. Vest Hem je jako tvrda ali fizicki daleko spremnija ekipa od Fiorentine, sa uglavnom kvalitetnijim igracima, pa njima dajem blagu prednost u finalu. Sa druge strane, Fiorentina ima neki karakter, i nekako cudno ne igra nista ali igra do kraja, pa je sve moguce.
1

156

pre 12 meseci

Napokon da je Bazel ispao trebali su odavno