Komentari na vest

Srbi presedeli Milanovu šetnju Toskanom: Pioli veruje deci i deca mu vraćaju (VIDEO)

G

Gosti

pre 4 meseca

AC Milan ima najskuplji tim.A 4 poraza već.Menadzment Intera i Juventusa bolje igrače dovodi.Mada ima jos da se igra.Ac Milan mora dovesti desnog beka.Teracianoo nije neki kvalitet.
O

OOiO

pre 4 meseca

Nije tacno da Milan ima najskuplji tim, nemoj da izmisljas.

Pjanić sa tri žutaa

pre 4 meseca

Inace, istine radi, I Berardi ima 9 golova kao i Žiru. Berardi pet penala, Žiru cetiri, Lautaro nula.
G

Gost0007

pre 4 meseca

I, sta je to sada toliko bitno? Pjanicu, Pjanicu, ne umanju uspeh Zirua, lik ima 37 godina, impresivno je sto i dalje igra i daje golove pa makar iz penala.

Pjanić sa tri žutaa

pre 4 meseca

@Gost0007 Ispravio sam autora teksta, ne znam sto se uzbudjujes.
G

Gosti

pre 4 meseca

Ako ne ode Pioli,mislim da je najbolji trenutak Joviću da ode iz Milana,u dobroj je formi,mislim da bi mogao da igra u dobrom klubu!
m

mpsd84

pre 4 meseca

A Milan nije dobar klub.
P

Partymaker

pre 4 meseca

Šta dao par golova i od toga 2 raspalom Kaljariju i odmah mu Milan tesan? Neka zasluzi mesto... Giroud je još uvek tata za njega
k

konačno

pre 4 meseca

mu uprava pripretila da krene da koristi mladi tim ,ima drugu najbolju primaveru u ligi a mladi igrači dobijali šansu tek kad napune 22
Y

Yamahoo

pre 4 meseca

Milan mora Naci nekog jakog veznog box to box igraca,imaju samo benaccera na toj poziciji…
O

OOiO

pre 4 meseca

Ne box-to-box nego klasicnog zadnjeg veznog, b2b su i RLC i Rajnders i Musah.
S

Svi italijani pisu

pre 4 meseca

Conte je novi trener milana od leta ibra je to završio.Znaci ide konteovih -3-4-3 menjan.simić,tiaw,tomori.kalulu.benacer.bisuma,Theo.leao.pulisic.Jovic.
L

Lektor

pre 4 meseca

Nista jos nije zavrseno, o cemu pises? Ibra i Monkada su za njega, furlani za Motu.
O

OOiO

pre 4 meseca

Ne moze Kalulu da igra "beka-krilo".
@

@

pre 4 meseca

Ako dodje Konte, Jovic moze odma da se pakuje, njemu ne trebaju neradnici
g

gost 3223

pre 4 meseca

nema od contea nista jer on zeli ulaganja ne igra sa mladim igracima ako nisu vec top klasa. Iz intera je otisao cim su mu rekli da nece biti kupovine bez prodaje pritom konte nije trener za vise od 2 sezone. nigde nije potrajao duze a milanu to ne treba. ja sam za mladjeg trenera pritom da proda milan lea jer decko samo solira i unistava nekako igru. pulisic je 3 put korisniji u timu.
A

Andjus88

pre 4 meseca

Jović išao po Badnjak i napio se. Danas prase i ruska...u sredu kida!
G

Gost39

pre 4 meseca

Voleo bih kada bi Leao ponešto naučio o timskoj igri od Pulišića. Čini mi se da se Leao našao u onoj kontri 2 na 1, u 4 od 5 situacija ne bi proigrao saigrača.
g

gost3224

pre 4 meseca

upravo sam isto pomislio. mislim da teo mnogo bolje igra kad je leao na klupi. a i ceo tim igra vise timski. vise se dodaju i igra je mnogo tecnija.
G

Gost39

pre 4 meseca

Mislim da je poprilično velika šansa da manji milanski klub bude na kraju sezone bar treći imajući u vidu da je trenutno prvi. Držim vam fige! :)
C

CL16

pre 4 meseca

Hahahahhahahaha kralju!
L

Lektor

pre 4 meseca

Navijam za Milan, ali, ovo je d(ebil)no.
L

Lektor

pre 4 meseca

Izvini, tek sad vidim sta je napisao ovaj dole, i neka si mu odgovorio...
G

Gost39

pre 4 meseca

@Lektor, ovo je samo šala na račun ranijeg komentara nerazura na ovu vest koju sam okačio na pogrešnom mestu.
N

Ne znam jel istins

pre 4 meseca

Da je simić i jovicu dao odmor zbog božića a igraču u sredu protiv atalante…
G

Gost0007

pre 4 meseca

Milan mora da otpusti Piolija, tim stagnira, a veliki problem je to sto ne razigrava ekipu. Jovic, trenutno u solidnoj formi bez minuta? Ziru osim gola iz penala ako je 3 lopte primio. Dobar je Ziru ali covek je pred penzijom, npr onaj Himenez klinac, nista losiji od ocajnog Kalabrije, ali jasno je da Pioli nema muda pa zato i nema neki Bog zna kakav uspeh u karijeri, inace steta sto Real za Himeneza ima povratnu klauzulu. Oce Milan Kontea a i Konte oce Milan ali kosta, pa ipak, bez ulaganja u tim nema ni napretka. A sto se tice utakmice, ocajna, dosadna, Milan kontolisao, bilo jako bilo pisu se 3 boda.
R

RA RA RA

pre 4 meseca

Gost0007@@@ Upravo tako. Da zakova Leao na klupi,stavi Pulisica na to mesto, desno Cukvueze, I napred Jovic. Ali on zna bolje nego ja. Ristos se rodi🙏
T

Tusxxn

pre 4 meseca

Тебе ће да слушају, ти знаш да Пиоли није имао успеха у каријери само што је успео да онаквим Миланом да узме титулу. Пиоли је увек био прелазно решење, тако је и дошао у Милан али када су дали шансу он је показао да је Ок тренер. Пиоли је познат као тренер који ствара и даје шансу младим играчима, и то му се замера јер није ништа освојио. Али прави играче и прави новац клубу. Нико не би овим играчима младим, ту је и Јовић дао шансу али он их је форсирао, углавном што је морао јер нема кога али опет је 5,6 младих убацио у први тим. Од ове сезоне први пут је могао да тражи,. скаутира играча неког и довео је Рајндерса што видимо да је одличан играч за мале новце. Калулуа, Чауа итд из ничег подигао до репрезентације. Милан има танак играчки кадар и то је проблем, а за неко јачег тренера треба да се имају бољи играчи. Али Мурињо је јако име или Сари мада је Мурињо пре свега извикан тренер али то није помогло да буду бољи од Милана или нешто освоје
J

JaleP

pre 4 meseca

@Gost0007 Forsira se Calabria ne bi li pruzio neke partije dobre da ga pokusaju utrapiti negde u PL za neke pare, ocajan igrac.Jovic igra protiv Atalante od 1-og minuta, ako tu briljira onda zasluzuje sledecu da pocne od prve u prvenstvu...
g

gost 3224

pre 4 meseca

@Tusxxn brate nisi u pravu. pioli daje mladima sansu samo kad mora. adli je prosle godine celu sezonu presedeo na klupi ni jednu utakmicu nije odigrao duze od 5min ali zato krunic je igrao skoro svaku. cikvuze mu je tek poceo da igra kad se pulisic i leao povredili iako je jednako dobar kao ova dvojica. milan ima itekako dobar sastav ekipe ali ima koliko 10 igraca povredjenih a znas li zasto pa zbog piolija. Covek ne odmara igrace kad uzme jednu formaciju svaku utakmicu igraju isti igraci, ostali sede na klupi onda se neko povredi ulazi ovaj koji nije uigran on sam sebe onda forsira da iskoristi priliku pa se i on povredi i tako u krug. umesto da svaku utakmicu koja nije derbi pocnes sa 2-3 promene u sastavu da razigravas igrace da ih uigras sad imas pravo 5 izmena. ovo ti kaze neko ko je odgledao svaku utakmicu milana i koji je bio bas za piolija. ali dokle bre vise evo i florenci se povredio. koja je to povreda 30 u ovoj sezoni. proslu utakmicu vodi 3-0 i on 20 min. do kraja utakmice ubacuje pulisica i lea umesto da ih odmori i rizikuje da se povrede.
O

OOiO

pre 4 meseca

Nije Cikvueze vec Cukvueze, a ovo je trideset I NEKA povreda ove sezone!
D

Dadada123

pre 4 meseca

Jovic dao dva gola u kupu i rezultat toga je citav mec na klupi.Pioli mu krese krila a taman se malo vratio u formu.
Т

Тако и прошли пут

pre 4 meseca

Тако и прошли пут кад је овај мали дебитовао и дао гол

nerazzurro

pre 4 meseca

Zaista ne vidim ko može manjem m1lan5kom klubu ugroziti 3. mesto na kraju prvenstva...
G

Gost0007

pre 4 meseca

Jedino sudije, mada, ipak su oni trenutno uz Inter, naklonost imaju vecu nego Juve pred kalcopoli.
M

Memi

pre 4 meseca

Manji klub iz Milana je Inter, i to ne manji, nego neuporedivo manji, to svi znaju, ali zašto bi oni bili treći na kraju, kad su trenutno prvi, u najboljoj formi, i sa velikim šansama za skudeto.

Pjanić sa tri žutaa

pre 4 meseca

Gost0007 Ne preteruj. Ni sam ne verujes u to sto pises, ali se ne znas kontrolisati kad naidjes na trola.
6

6ektOr

pre 4 meseca

2001. godina se i dalje odlicno pamti...