Komentari na vest

Srbija dovodi pojačanje iz Švajcarske: Darian Maleš je sledeći Piksijev izbor

N

Nasa Liga ,SLABE uprave TRENERI jos gori

pre oko 1 godinu

SVE SE DOVODI ZNACI DA U SRBIJI NEMAMO STRUCNA LICA DA STVORE IGRACA. A HOCEMO USPEH. DA U SRBIJI NEZNALICE NAM VODE SPORT !
C

Chacarita

pre oko 1 godinu

Males je vise puta izjavljivao da se vidi u reprezentaciji Svajcarske i da mu je prirodnije da tu nastupa. Vazio je za megatalenat dok je bio u Lucernu, prerano je otisao u Italiju, ali sad u Bazelu igra sve bolje i uopste nije bio daleko od poziva u A repku Svajcarske. Iznenadjen sam, ali svakako svaka cast i moze biti lepo pojacanje za nas. A i ne ide da Srbin igra tamo sa onim nakazama, tako da dodji ti kuci mali.
T

This

pre oko 1 godinu

Srbija 💪💪💪
4

433

pre oko 1 godinu

Stoiljković,Ugrinić,Popović,Golman Bajić,igrači za a tim.
B

Belgrano

pre oko 1 godinu

Stojiljkovic je skoro presao u drugu ligu Nemacke, hoce da igra za Svajcarsku i ne znam gde bi on imao mesta pored Mitrovica, Vlahovica i Jovica. Ugrinic jednom izasao van Svajcarske i propao u Emenu, igrac za koga se kaze da je vrlo cvrsto vezan za porodicu i da je odbio jace ponude od Jang Bojsa samo da ostane da zivi u Svajcarskoj. Zamisli kako bi taj propao u ovom nasem cirkusu od drzave i reprezentacije.
T

Tuneki

pre oko 1 godinu

Bajic sedi na klupi,imamo dosta golmana

Pule

pre oko 1 godinu

Drago mi je ako svi ovi talentovani momci igraju za Srbiju jos samo Bajcetic kad bi pristao,al opet je jadno kako lose rade nasi klibovi sa talentima ,u zadnje vreme malo Vojvodina sto forisra mlade igrace al i prodaje ih brzo isto kao i Cuka,dok zvezda sve talente posla na pozajmicu,Partixan nikad gori u zadnjih 10 godina sto se tice talentana,cist primer je i Fm2023, tu je samo bazdar iz Partizana kao talenat,sto je po meni jako lose
T

Tuneki

pre oko 1 godinu

Kog to talenta ima Cukaricki

КоТоГовориИстину

pre oko 1 godinu

Шта је ово људи!? И кусати и репати за а репрезентацију!? Ја сам против,прво играли су за стране репрезентације у млађим категоријама,певали њихове химне,борили се под њиховом заставом а њихов грб,а друго,где су деца и таленти из наших клубова!? Где је Зукић, Топић,Милошевић,Кабић из Војводине,Мијатовић,Кнежевић,Станковић,Лековић из Звезде,Баждар,Илић, Марковић из Партизана,Илић из Тсц, Бијеловић из Спартака и остали, Чука, Вождовац,Ниш,нема их нигде. Стефан Митровић млађи није у тој групи јер је рођен у Србији,а одрастао у Канади, исто тако може и Ковачевић-Бања Лука, треба од 15 година пратити Српску децу из Бања Луке,Српског Сарајева, Требиња, Никшића,Подгорице Вуковара,Книна,Куманова,Приједора, Бијељине. Зар нас случај "лијанко" ништа није научио! Док смо ми њега ловили и правили се паметни и оплакивали,Арнаутовића и Драговића, десио нам се Иванић,Марушић, и још понеки! Где су данас,Мотика,Татек , Шпољарићи,а нико не зове светског првака у 20 и једног од 5 најбољих играча за квалификације за русију 2018, који је у сјајној форми,Мијата Гаћиновића!
T

This

pre oko 1 godinu

Srbija!!
T

This

pre oko 1 godinu

Sad je problem što vole Srbiju,ajde ne preterujmo
N

Noke

pre oko 1 godinu

Boze me sacuvaj, u kojem vremenu zivimo. Da selektor i ceo savez moraju da ubedjuju neku decu, da izaberu njihovu reprezentaciju. Razumem da u odabiru kluba razmatras vise opcija ali da ne mozes da odlucis za koju reprezentaciju ces da igras? Strasno. Tu je veoma jasan pristup. Igras za tu reprezentaciju, gde se osecas svoj i kod svoje kuce. Juce citam komentare "Bravo Samardzicu, SRBINE" Za sta bravo? Za to sto mu je trebalo 4 meseca da odluci za koga ce a nije decko glup, zna da se kod nemaca ne bi naigrao jer na njegovoj poziciji igraju Wirtz, Havertz i Musiala. 3 momka koji su njegova generacija a vrede vec 50-100 miliona i glavne su karike svojih klubove. To je bila odluka radi interesa i nista drugo. Sto se Malesa tice, gledao sam ga par puta. Decko ima talenta, zanimljiv je skroz ali se opet vracam na isto - NEMA MOLBE NIKOME DA IGRA ZA REPREZENTACIJU. Poziv pa ako ne prihvati, stavis na crnu listu i nikad vise ne zoves.
J

Jack Sparrow

pre oko 1 godinu

Sto se tice mladih igraca Piksi radi odlican posao i tu mu se nista ne mozs zameriti! Pre svega jer je on sam po sebi fudbalska legenda i kada on obavi razgovor sa mladim igracima i proba da ih ubedi da igraju za Srbiju,mnogo je drugacije nego lada bi to radio neki Tumbakovic recimo.
G

Gostivarski

pre oko 1 godinu

ne znam odakle vam da je decko centralni vezni, on je ofanzivni vezni, igra iza napadaca, a sekundarne pozicije su mu desno krilo i spic. Ocigledno je da se trazi naslednik Tadicu u pogledu kreacije, tu je sad Samardzic, nadamo se i Males, i verujem da smo tu pokriveni za sledecih 10 godina. Kada bi negde iskopali moderne bekove to bi bilo sjajno Vanja, bek nemac Milenkovic Pavlovic Bek austijanac/svajcarac Ilic Grujic Kostic Samardzic Males Vlahovic idu bar u cetvrtfinale na sledecem svetskom
T

Tuneki

pre oko 1 godinu

Simic bek iz Nemacke,igra za MIlan
I

Ivan OL 91

pre oko 1 godinu

E vala je pojačanje. Tri klase ispod Joveljića, da ne pominjem za Vlahovića i Mitrovića
A

A Joveljić

pre oko 1 godinu

U nikad jačoj Americi
T

This

pre oko 1 godinu

Ne budimo nezahvalni! Bravo za dečka!
G

Gostih

pre oko 1 godinu

Bravo
T

This

pre oko 1 godinu

Srbija💪💪💪
T

This

pre oko 1 godinu

Srbija 💪💪💪💪