Komentari na vest

Srbija nije dočekala uslugu Litvanaca: Crnogorci najboljom partijom u kvalifikacijama sačuvali nadu pred poslednje kolo (VIDEO)

T

TAKOO JEEE

pre 6 meseci

Samo pljujte...Srbija dobija Bugare, Crna Gora Madjare...Srbijs ce biti prva u grupi...
d

dostojevski

pre 6 meseci

Hvala bogu neigramo zadnju SA crnom gorom. Pritisak bi Bio prevelik. crna Gora I te Kako ima Sanse da pobedi madjarsku. nadam se rano 2 Gola I da se ne nerviram.
L

Lazeta

pre 6 meseci

Ne zasluzujemo da idemo na EP.
G

Gostivar

pre 6 meseci

Kakva je igracina ovaj Jovetic. Da su ga malo samo mimoisle povrede bio bi legenda.

goranc333@gmail.com

pre 6 meseci

Ako ne ubace Berbatova u napad, imamo šanse za bod.
C

Cirkus

pre 6 meseci

Al ćemo da se tresemo u 85. minutu kad bude bio nerešen rezultat, da ne uleti u mrežu neka frljoka ili autogol, već se tresem
Š

Škrabotina

pre 6 meseci

Da nas nije spasla prečka kad su nas prvi put odučili od fudbala, tek bi drhtali. Realnije je da u 85om opet jurimo 0:1 kako PIKSLA pristupa ovoj utakmici.
N

Nicker

pre 6 meseci

Bogami litvanci su nam ucinili gomilu usluga u ovim kvalifikacijama. Prvo su sapleli bugare,pa otkinuli bitna 2 boda crnogorcima,i onda nam remijem za Madjarskom omogucili da pojurimo 1. mesto i bolji sesir,a madjarima dali motiv protiv Crne Gore,za svaki slucaj ako ovi nasi teletabisi za*eru motku u nedelju...
Š

Škrabotina

pre 6 meseci

Da nas nisu spasli prečka i Darko Lazović, politički nepoželjan a 100x bolji na boku od Živkovića, ko zna šta bi se desilo.
p

pfffff

pre 6 meseci

uh vec vidim ove nase u nedelju kako cuvaju 0-0 u 5-4-1 formaciji celo drugo pp. :D