Komentari na vest

Srbija pala samo što je izašla na teren

v

v1ad

pre 6 meseci

A komentator posle gola odmah "greška Rajkovića". Ne to što mu je balvan dao loš pas na koji je ovaj morao da se baca. Ne daj bože da Pavlović bude kriv za nešto. A što stalno izleće i ostavlja livadu iz sebe isto ništa.
o

ok

pre 6 meseci

Istog trenutka sam prestao gledati utakmicu. Kako je igra katastrofa Piksi, Bahar nema nikakve razlike. Da preciziram nemam nista protiv da tim bude sastavljen od 11 buvsih igraca Partizana. Ovo je postalo negledljivo. Madjari u bunker kao Surdulica protiv Zvezde i normalno mi ne mozemo da dobijemo. Kada Mitrovic igra bunarimo do iznemoglosti. Moramo da se odlucimo da li se fudbal igra na celom terenu ili na jednoj polovini. Otkad to Srpski igraci nemaju pas igru i kako to da na sredini terena nemamo igrace koji ce nadtrcati rivala. Sto se Pavlovica tice on je pouzdaniji i od Veljkovica i od Markovica. Srbija mora da ima boljeg halfa od Markovica. Nesiguran u defanzivi. Ovde je poenta u odgovornosti u nastupu za nacionalni tim. Selektor ne sme da favorizuje igrace vec doprinos i igru.
G

GeOs

pre 6 meseci

Ako smo mi dosli u situaciju da nam je Pavlovic "najbolji stoper", o cemu pricati ?
n

neko iz NIš

pre 6 meseci

Pa napiši koji su bolji štoperi... to što igramo sa tri pozadi a ne četri, zahvalimo se geniju iz Pasi poljane...
R

RealNo1

pre 6 meseci

Могу без Тадића да се стварају шансе, пречка и статива то показују. Имамо ми већих проблема. Прво што немамо никакав систем и стил игре. Да кренемо од одбране, играмо превише високо што нас је више пута коштсло голс, само се сјетити утакмице на Мундијалу када смо 3 примили на једној утакмици због тога. Павловић нам је тренутно најбољи штопер . Има велико срце и борбеност, али га то често гура у кардиналне грешке. И због њега и због репрезентације, надам се да ће мало фудбалски сазрети. Везни ред који је јуче играо, нису 2 пута до сад играли за репрезентацију, али има ту квалитетних момака. Самарџић је суво злато, само што га Пикси не користи како треба. Влаховић нам је био одсјечен, а он није нападач који ће сам себи створити нешто.
N

Nishlija80

pre 6 meseci

Utisak veceri, PAVLOVIC.. obrazlozenje: 1. greska kod gola Belgije, navijaci kazu desava se, ajde neka bude!? 2. odmah kiks u sledecem napadu Belgije umalo gol,navijaci kazu desava se, pa dobro ajde neka bude!? 3. Visoka lopta ka Belgijancu, PAVLOVIC skok i patosira glavom Milenkovica, igrac Belgije se smeje,faul za Srbiju,cirkus al' navijaci kazu desava se,ajde neka bude!? 4. I slag na torti poslednji napad lopta na glavu Mitrovicu sansa, PAVLOVIC se pojavljuje niotkuda naskace na Mitra i nebu pod oblake,ovaj se pita odakle se stvori konju, Piksi ljut,besan..rodjace to je tvoja greska,takticka nedisciplina,al' navijaci kazu desava se,dobro neka bude!?Bugarska u nedelju,navijaci kazu desava se, ajde dobro neka bude!?
I

Ivan82

pre 6 meseci

Što bi reko dr Šapić Aca,pa šta!
l

lfj

pre 6 meseci

Svaki nas golman je bolji od Vanje, to je svima jasno. A najbolji je onaj koji se oprostio, jedini je otisao korak dalje u karijeri, a Rajkovic i VMS to nece nikad. To je ziva istina.
D

Da je

pre 6 meseci

samo Pavlovic problem,ima ih milion u ovoj nasoj nazovi fuzbalskoj prezentaciji ........
J

Jamb

pre 6 meseci

Cist mazohizam je u vecini slucajeva gledati Srbiju u fudbalu
G

Gost Djape

pre 6 meseci

Najaci mi je komentator RTS, kaze covek "velika greska Rajkovica, ovo je trebao da hvata sa dve ruke" a Pavlovic mu vratio loptu. Pa kako da hvata loptu i napravi indirekt. Stvano ako nezna fudbal, onda ne treba da bude komentator za ovaj sport.
K

Karasi iz Calme

pre 6 meseci

Tebra Strajnic i dalje govori " opsajd" .
s

sta ocekivati ?

pre 6 meseci

Grobarska reprezentacija i savez..Ocekivali ste neki drugi ishod???
@

@Grobarska?

pre 6 meseci

Grobarski FSS na celu sa Dzajicem i grobarska reprezentacija na celu sa Piksijem. za pet godina ce nas jos ubedjivati da je Vucic grobar od rodjenja.
g

gost83

pre 6 meseci

Čemu je služila ova utakmica ? Mi smo i do sada znali šta ko može od ovih što su igrali. umesto da probamo nešto novo, mi utvrđujemo gradivo iz kvalifikacija za svetsko prvenstvo ...
c

cek cek...

pre 6 meseci

Pavlovic pogresio??? Kazite da se zezate? To je nemoguce breee
j

jin

pre 6 meseci

Inače, Pavlović jeste loše dodao loptu, ali Rajković je taj koji je prvi došao do nje, a nije je uhvatio. Isključivi krivac za gol. Nevidjena golmanska kiksara.
P

Partymaker

pre 6 meseci

Od kada golman sme da hvata povratnu loptu rukama? Bitno je da si opleo po čoveku koji je skinuo nekoliko zicera... Nas ubedljivo najbolji golman, da je bio Vanja bio na golu svaka šansa bi bila gol
@

@jin

pre 6 meseci

Ti si sigurno jedan od onih koji ima obraza da ovu kiksaru Pavlovica poredi sa Vidicem 😂😂😂
g

gost3

pre 6 meseci

pa da je uhvatio loptu bio bi penal, šta ? pa indirektan udarac bi bio, valjda je to bolje nego gol. a da je Pavlović kiksnuo jeste kiksnuo...
j

jin

pre 6 meseci

Pljuvači rade 0-24, ali Pavlović je svakako naš ubedljivo najbolji štoper. Piksi je problem.
@

@jin

pre 6 meseci

On je drvo! Drvo sine!
B

Bar Kohba

pre 6 meseci

Bolji su bili veceras od nas, sa ovako promesanom i izmenjanom ekipom su za klasu jaci. Nismo bili katastrofa, par dobrih sansi i u nekim momentima pritisak pokazuje da mozemo igrati sa jacima. Rajkovic top golman, sazreo je posla Makabija, Remsa i sad Majorke, treba biti prvi izbor. Odbrana katastrofa, Pavlovicu hvala za srcanost, ali nije za prvu postavu 2 strasne greske, nedopustive. Ostali manje vise, treba dosta zatezanja i nekih novih igraca.
Z

Zoze-Mudrinjo

pre 6 meseci

На жалост Пикси је доведен да на његово име и заслуге се играчке неке ствари сакрију, испеглају, забораве проблеми које имамо у Фсс али као друштво. На жалост само се обукао, људи га не цене више, показао да нема штофа за тренера али што је горе показао да као човек није онакав какав се представљао. И свестан је да га све више људи почиње да мрзи, да их нервира и неће да се захвали и напусти ову функцију часно сам, где су га потрошили буквално и као човека и легенду фудбалску. Али се мора рећи и да је Пикси међу најбољим нашим тренерима, дал је то похвала или показује колико нам је струка лоша је питање за многе. Пикси не само да је тактички танак, он не зове играче који заслужују позив па и од оних позваних код њега не играју најбољи. Ево примера Рајковића који је наш најбољи голман дуже времена, на крају до пре пар недеља је за 8 пута имао већу вредност од ВМС. Био је период када је ВМС био у најбољој форми од наших голмана али тада је седео на клупи у репрезентацији. Иначе Рајко важи за бољег голмана у Ла лиги са одбранама које су проглашаване за најбоље целе сезоне. Ево вечерас смо се уверили шта је бранио да је ВМС био сигурно би са три, четири гола разлике изгубили. Е тако Пикси греши и код осталих играча и ствари а што је најгоре неће да се исправи и призна грешке
P

Pedja108

pre 6 meseci

Neverovatno ali istinito, da Pavlovic uvek uspeva da bude kriv za gol. U drugom poluvremenu ponovo izlece i stvara kontru Belgiji, srecom nisu dali. Ne znam koliko jos utakmica treba da odigra i koliko golova da skrivi, da bi Piksi shvatio ko gresi u odbrani.
j

jin

pre 6 meseci

Kriv je Rajković.
1

1. Gost

pre 6 meseci

Treća činjenica (ko je čitao tekst) je da je Rajko bolji golman od Vanje.

Usput

pre 6 meseci

Nije to toliko loše, drugo poluvreme čak je to i lepo izgledalo ali mi nije jasno zašto glumimo špance kad španci nismo. Pored toliko jakih igrača u skok igri i prodornih krila mi igramo neke kratke pasove, pritom nemamo igrača koji ume gurnuti pas kao Tielmanis danas u par navrata, sve i da imamo opet nemamo igrača koji će utrčati u prostor kao Openda u Belgiji (uzgred kakav panj). Ne razumem zašto uvek pokušavamo da budemo nešto što nismo..
N

Niški Betmen

pre 6 meseci

Nisam gledao meč, kakav je bio Samardžić?
V

Veljko9

pre 6 meseci

Slabo, ne deluje mi opusteno kad igra za Srbiju, ne daju mu lopte uopste nasi, Maksimovic svaka lopta nazad i ispucavanje ka Vlahovicu..
B

Batistuta1

pre 6 meseci

Kazem vam ja,nasi nas uvek nasmeju i pokazuju kako je fudbal komplikovana igra kada ne znas.Moj utisak veceri je Pavlovic,kako nista ne znas,uporan si i igras LS.Frizura Vlahovic koji je 3 ili 4 puta pokusao da primi loptu,nadam se da se nije povredio.Radonjic jedini sto nesto zna,i ovog Rajkovica Pikseta da castis.Do sledeceg humoristicnog programa pozdrav.I ovqj komentator sa Arene opsajd,pa opsajd.Ipak je ofsajd.Gud najt.
e

ercov

pre 6 meseci

Prvo poluvreme je bilo veoma lose i samo je dokazalo da druga postava nema ni priblizni kvalitet kako bi mogla sutra sa uspehom da zameni prvu ekipu. Rajkovic i Radonjic jedini zasluzuju prelaznu ocenu dok fudbaler od 80 miliona deluje totalno izgubljen i stvarno je cudo da Piksi ima jos uvek strpljenja sa njim. Drugo poluvreme sa svezim igracima i dobrim presingom je donelo kvalitet ekipi i bukvalno nateralo protivnika da se brani 45 minuta.
o

otodjibaje

pre 6 meseci

Da li neko moze da kaze Tadiću da Živković bolje od njega izvodi kornere, neka mu pusti bar one sa desne strane... Dalje, kad izlaze presing, mora se znati sta ko radi, sledeća stvar, moraju vise da komuniciraju izmedju sebe, da kazu ko ce na loptu, ili da imaju coveka na ledjima....Radonjić da je pametniji, moze mnogo toga, ali on je nepopravljiv...takodje one prekide moraju vise da vezbaju, toliko visokih igraca, a gol retko postižemo
p

pera detlic11

pre 6 meseci

Ovdje uglavnom komentarisu djeca koja nemaju pojma. o fudbalu nit su sutnula macku sa praga... gledam minuse pluseve.. Nemamo ekipu, ekipa je 11 igraca a ne jedan ili dva dobra igraca. Pozdrav za vrtic
m

mali majmun

pre 6 meseci

Zaboravio si reci ogranicena deca koja loptu videla nisu😆😆😆covek nas odveo na SVETSKO,A LIGU NACIJA,EURO,sa prosecnim igracima a oni bi da rasturimo francusku,nemacku,holandiju,belgiju😆😆
D

DidierDrogba11

pre 6 meseci

Gdje je ona sa nick-om "mladi majmun"? izgleda da si zaslužio nadimak
G

Gostgost

pre 6 meseci

Pavlovic pogresio za gol? Ma nemoguce! Covek je kriv za svakih 9,99/10 golova koje smo primili otkad je u reprezentaciji, sto direktno, sto indirektno, i opet igra svaku 90 minuta. Tako je to kad imas slabog igraca a jakog agenta. Dobro da nisam gledao utakmicu da se ne nerviram.
J

Joxa2710

pre 6 meseci

Čovek je zadnji vezni, to bi trebao igrati a ne štopera…
k

ko ovde

pre 6 meseci

sve komentarise kakav bre crni zadnji vezni...zadnji vezni treba da zna da uzme loptu protivniku iznese je malo i prosledi saigracu a ovom je coveku pas kriticna tacka kao i iznosenje lopta, bukvalno jedina gora opcija od njega na stoperu je on na zadnjem veznom znaci bolji bi bio u spicu nego na stoperu ili zadnjem veznom
A

Alooo...

pre 6 meseci

Ja koliko znam, u fudbalu se gledaju (boduju) golovi...Stahinja Pavlović GLAVNI KRIVAC za poraz...I mnogi pričaju on najbolji...Mi smo stvarno malo čuknut narod...A pljuje se Filip Djuričić, koga ja st arno ne podnosim...ali činjenica je, naš najopasniji igrač večeras! I?? Mi ćemo po šablonu, Pavlović najbolji Djuričić i Radonjić najgori, a crnjak njih dvojica nešto i pokušavali.
A

ApsolutnoJa

pre 6 meseci

Koliko egal utakmica ali samo ako bi statistiku gledali. Neverovatno da pokusavaju da nas zavaravaju tom cinjenicom koja kako smo i sami videli da ne igra nikakvu ulogu u jednoj fudbalskoj utakmici. Koliko samo odbrana Rajkovica sve govori, mogli smo da primimo lagano 4,5 komada.
b

brine

pre 6 meseci

Tko još gleda fudbal pored ovakve košarke u el
S

Sssfrj

pre 6 meseci

Sreecom ove belgijance nije interesovalo da daju jos golova inace bi nam dali kolko su zeleli
Z

Zaječaaar

pre 6 meseci

Struka, ljudi. Struka
r

retro

pre 6 meseci

Ja ne znam ko prati ove strucnjake..kad su se onda udruzili i kurta i murta samo vidic da im ne pokvari planove.. ne treba nikad niko da im kroci na stadion
A

AB SLUSAJ ME

pre 6 meseci

igramo jos onaj stari ne moderni Fudbal…Belgija kroz 3 pasa dodje do sanse…moras da trcis vrsis presing tokom svih 90 min a ne kao ovi nasi imas uvek osecaj kao da protivnik ima 15 igraca a ne 11…mi smo takva nacija previse panike i nekoga straha u noge imamo i to vec generacijama u nazad osim Hrvati koji su i napravili rezultate bas to sto nemaju tu tremu i strah… mora od domace Fudbala pa reprezentativnog sve da se moderizuje sa vise trcanja presinga itd…kao svuda u svetu treba i u Srbiji da bude dosta stranih trenera koji ce donijeti nesto novo srpskom Fudbalu a ne sve neki bivsi Fudbaleri koji su igrali po Kipru ili Grckoj sta znam ja… sportski pozdrav svima
S

Srbija Majka

pre 6 meseci

Na kraju smo cak mogli do egala...mada relano po sansama 4:1 za Belgiju. Problem i dalje jeste odbrana i iznosenje lopte pod presingom...nama ko god je odigrao malo jaci presing, mi smo obavezno napravili gresku i sami sebi zabili gol. O brzini stopera je suvislo govoriti, i svaki izlazak odbrambene linije na 30 metara je isto tako pucanje iste i obavezna stopostotna sansa za protivnika. Ne razumijem zasto ne gurne Strahinju Erakovica, jer decko jedini ima iole neku brzinu, za razliku od ovih teskasa Milenkovica, Babica, pa i Masovica. Veceras sam vidio i to cudo od Samardzica i kako se definitivno skrivao od lopte. Na zalost, ali bez Sergeja i Tadica nema igre i kreacije na terenu. Oticicemo mi na to Evropsko, ali tamo ne treba opet niko nista da ocekuje i da stvara neke iluzuje...naprosto ovo je nas limit, sa par vrhunskih igraca i vecinom ispodprosjecnih.

Bojank91

pre 6 meseci

Dobro odigrano, nema šta. Izgleda da nam prija kad se protivnik otvori
h

hipp

pre 6 meseci

Odlazi sa klupe neznalice!
b

bosko2020

pre 6 meseci

Obrana slaba kao i obicno ali 2 pol Srbija dosta dobro odigrala,ne mogu reci nesto lose,steta za precku.Kostic jeste se zalagao ali generalno limitiran,mora vise u drbling kad je 1 na 1 na krilu,neka i da ima gresaka u redu ali bi stvorio vise sansi za gol za samog sebe i druge,ovako se sve svodi na asistencije.Solidna partija.
G

Gost Djape

pre 6 meseci

"Soko zove orla, orao javi se." "Orao pao"
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Verovatno je Eraković kriv za poraz.
S

Salamander

pre 6 meseci

Žao mi Kostića, Mitrovića i Tadića što igraju sa ovim neznalicama. Pored volje i želje je potrebno i da se zna. Pavlović je imao loše veče, pored gola za koji je kriv, upropastio je i poslednji napad nakon koga ga je Mitrović pogledao sa gađenjem. Takođe, gomilu lopti je prodao prilikom iznošenja. Gudelj i Veljković spori, nisu mogli pogledom da uhvate Opendu u prvom. Rajković dobar, Mladenović slab, Radonjić solidan, stigao u odbrani da zatvori, u napada par pokušaja, ali mora bolje. Maksimović i Grujić izgubljeni, Samardžić takođe, tanko. Vlahović odsečen, nije imao sa kim. Lukić dobar, Kostić, Tadić i Mitrović dobri, Živković takođe. Đuričić u strahu, ima ga gde treba, ali nekako bez samopouzdanija. Ovi sto sa 5 metra pogodio prečku, morao je da bude gol. Presing nam je smešan, bolje da ga ne igramo. Halfovi previše spori, pritom se Pavlović mnogo ubacuje gde ne treba. Ne znam što ne pozove jedinog desnog beka kojeg imamo a iole igra u pristojno ligi, Gajića. VMS, Gajić, Milenković, Pavlović, Kostić, Lukić, SMS, Tadić, Radonjić, Zivković i Mitrović.
L

Lazeta

pre 6 meseci

Rade Bogdanovic hvali Pavlovica koliko je puta prekinuo kontre njihovog najboljeg igraca, pored greske ponovo nas najbolji stoper, Gudelj ispada svaki put covece.. nikako njega na stopera!
I

Ivan FCRS

pre 6 meseci

Ma bio je top ahahaha!!! Ukopao nas dok jos nije ni pocela utakmica posteno, posle je mogao da radi sta hoce.
H

Hahahahhahahaha...

pre 6 meseci

"Rade Bogdanović hvali Pavlovića..." Ne čitam više...Sve je rečeno!!! Rade Bogdanović, koji baljezga da bi bio u centru pažnje, hvali čoveka zbog koga izgubljen meč...Zanimljiva konstatacija... Možda su zajedno odigrali 1-1 ? 🤔
d

deki maky

pre 6 meseci

nisi razumeo,on ga hvali ali ga i satire komentarima... a tu najviše treba d se pronađe Kiksi koji igra ovu urnebes odbranu.
g

gott

pre 6 meseci

Pala sam u zoru,pala
Ц

Црногорски четник

pre 6 meseci

Decaci, mi trenutno nemamo ekipu koja moze da igra...to je nasa realnost.. Mitrovic je u ligi slabog inteziteta, Tadic isto.. Vlahovic van forme, Kostic malo bolji.. Ostalo veoma tanko.. Volimo Srbiju sve je ok ali budimo realni.. Jedna sugestija samo i zakljucak trebali bi dati sansu mladjim stoperima i bekovima u ovakvim utakmicama.. od ovih trenutno smo vidjeli dosta i nemaju kredita vise. Pozdrav Zivela Srbija
A

AvangardNis

pre 6 meseci

Nas fudbal je propao. Koliko god bila "nevazna" utkamica, mi i u ovoj "nevaznoj" utakmici nismo pokazali ama bas nista. Iskreno, ne bi mi bilo uopste zao da izgubimo od Bugara i Crnogorci da se plasiraju umesto nas. I ako su isto pakovanje kao i ovi nasi ali eto da se sklone vise iz fudbala ovi "znalci" u savezu i timu.
B

BokiUSA

pre 6 meseci

Ti znalci se nece skloniti. I da budem iskren veliki je uspeh za Srbiju od 6 ili 7 mil stanovnika i liga koja eto koliko vredi pokuzuju klubovi u Evropi da se plasira na svetsko i evropsko prvenstvo... tako da jbg samo napred i kako nam bude. Bolje da smo tamo nego nikada...
g

gost92

pre 6 meseci

Fantasticna taktika Manulaća iz Nisa
R

Rommel

pre 6 meseci

Nema ekipe na svetu koja vise vraca loptu golmanu. Mi je vracamo sa polovine igralista. Vracamo je i sa protivnicke polovine. Pitam se cemu nam sluze veznjaci ako nece da trce i da se otvaraju za loptu? Alibi igraci. Rajkovic je definitivno nas najbolji golman, mada i da stave kengura iz Istvica ili Branda iz Meteora bolje bi branio od Milinkovic Savica. Onome jos jedino pomocni sudija nije dao gol. Verovatno idemo na EP na g.uzove a ima da se predstavlja kao istorijski uspeh, ali nista novo u drustvu apsurda i lazi.
p

pedjast3

pre 6 meseci

Ne lupetaj i Belgijanci su bar 10 puta minimim vratili loptu golmanu ako ne i vise puta.Malo realnosti.
R

Rommel

pre 6 meseci

Jesu, ali su potom u par navrata sa par dodira izbacili celu nasu odbranu. Pa samo Openda je imao maltene 3 zicera. Razlika izmedju njihovog poseda i naseg je sto su oni konkretni, brzi, odigravaju cesto na prvu. Sa druge strane mi smo spori, jalovi, predvidivi. Nama stoper od 193 cm mora da iznosi loptu i trci 50 metara jer niko drugi to ne moze.
j

jin

pre 6 meseci

Ti dečko nemaš blage veze sa fudbalom. Čak je i tvog dečka sramota koliko ti je glup komentar
s

sorer

pre 6 meseci

Kiksi odlazi
г

гост 1312

pre 6 meseci

Све што вам треба у животу је да вас неко воли као Пиксе Павловића! Дечко је трагедија…
A

Alex20

pre 6 meseci

Ali na kraju Mitrovic sto vaspitava Pavlovica sto naskače na njega i gura se gde mu nije mesto 😂😂😂
N

Netačno

pre 6 meseci

Mitar je trebao da je kresne glavom a ne Pavlović
A

Alex20

pre 6 meseci

Netacno@ ti malo slabije kapiras a?Ma neka si ziv i zdrav.
G

Gostivoje8

pre 6 meseci

Fascinira me sporost svih nasih odbrambenih igraca. Onaj crnac Openda ih pretrcava ko da ih nema na terenu. Pod hitno ubaciti brzeg stopera u ekipu. Na primer Erakovica.
f

ff

pre 6 meseci

Razlog naseg poraza je sto nije igrao Racic!

Gost55

pre 6 meseci

Што каже тренер Чукаричког Игор Матић, "Добро смо се држали док нисмо примили гол".
J

Jaaaaa

pre 6 meseci

Onda smo se baš naigrali!
G

Gostgg

pre 6 meseci

A gol primili u 6. minutu :)
f

fgdf

pre 6 meseci

Uzas od ekipe dvometrasi od 2 metra ni trunke tehnike nemaju
e

e

pre 6 meseci

Pleonazam,ali govori sve o nasoj reprezentaciji.
4

4324

pre 6 meseci

Piksi trvrdoglav do besvesti
R

Realno...

pre 6 meseci

Crni Rajković kaonu streljani!!! Njemu svaka čast! Gol svakako nije mogao odbraniti, kada onaj buzdovan onako odigra...I najcrnje od svega, Filip Djuričić najopasniji igrač bio na terenu!!! Kraj priče, tačka. I napomena...Ja bih ovu trojicu iz odbrane oterao za vjek i vjekova!!! Nema ovaj bolji, onaj gori...3 VELIKE KATASTROFE!!!!!
V

Veljko9

pre 6 meseci

Maksimovic i Lukic jako losi, Pavlovic ponovo najbolji stoper i pored greske ali eto desava se, ajde gazite Bugare i to je to, nista strasno, prijateljska🇷🇸💪
5

54321...

pre 6 meseci

Pavlovic kum?
d

druze

pre 6 meseci

koje su to price desava se alo nesta je igrao 25 godina i ne pamtim 3 greske takve i nikad se nije pricalo to kao greska ali desava se vidic ima 3 takva zicera za celu karijeru...momak je borben ali je kiks igrac a kad si jednom kiks igrac to si zauvek to se ne moze nauciti
V

Veljko9

pre 6 meseci

Druze, prijateljska je a jesi li video koliko je puta prekinuo napade protivnika, onaj desno ga ni jednom nije predriblao samo eto steta za tu greskicu vi ubiste decka kao da je finale..
d

druze

pre 6 meseci

nema sta da gledam koliko je puta prekinuo akciju kad je covek resio mec bas sto je prijateljska je dobar znak da ne treba da igra i da smo platili cenu koja nije velika bas samo zato sto je prijateljska.Ali nije bila prijateljska kada je dosao u bazel 10 kola pre kraja i dao autogol i dobio crveni u prvom poluvremenu meca za titulu sa cirihom i tako svom timu uzeo titulu i cirihu doneo titulu nakon 15 godina...bazel se jos nije oporavio od toga eno ga sad se bori za opstanak...u francsukoj kad je igrao bio pokretni penal u evropa ligi kad god bi dobio sansu
a

ahahaha

pre 6 meseci

GRESKICA ALO GRESKICA ?????!?????? G R E S K I C A COVEK ZOVE POTEZ KOJIM MALA BANDERA PRODA CEO MEC PROTIVNIKU U 1. MINUTU MECA
5

578

pre 6 meseci

Ovaj Strahinja Pavlović ima definitivno neki problem, jer neke utakmice igra bukvalno kao najbolji štoper sveta, dok sledeću odigra kao da je ometen u razvoju. Šta je u Bazelu radio ono nije bilo realno, ljudi ga vadili u 35 minutu utakmice i oterali iz kluba
L

Lazeta

pre 6 meseci

Danas bio super posle one dve greskice, ni jednom ga nisu predriblali..
A

Ahha

pre 6 meseci

Pavlovicuuu drvoooo jednoooo!
V

Veljko9

pre 6 meseci

Pored greske ponovo nas najbolji stoper..
A

Ahha

pre 6 meseci

Ma bravo,evo dacemo mu medalju kad ga docekamo u Bg-u i aplaudiracemo mu,zbog njegove greske smo izgubili i ako je prijateljska,sutra moze da bude takmicarska i sta me boli posle sto je odigrao super kad smo zbog njega izgubili. Decko je jedno drvo koje su sudije stitile dok je igrao za partizan,imao 2,3 dobre utakmice,ovi ga uvalili Monako za lepe pare i posle toga nije nigde igrao dobro,decko je kiksara koja zna samo da bije.
D

Drndule

pre 6 meseci

Pavlovic/Milenkovic zlocin koji traje
J

Junker

pre 6 meseci

Al ne bi on slucajno probao Erak i Babic, kao da moze gore od ovih
V

Veljko9

pre 6 meseci

Babica predriblao onaj Litvanac, Erakovic pao na zemlju cim Soboslaj primi loptu, svaku loptu nazad Vanji, Pavlovic i Bleki nasi najbolji stoperi i Piksi nije glup oko toga.
g

grobar32

pre 6 meseci

Budimo srecni sto ovo nije vise zavrsilo u koristi belgije
K

KDB

pre 6 meseci

Belgija sa 3. postavom rutinksi protiv propalih fudbalera. Cim dodje iole jaca reprezentacija desi se ovo. Ne bi dali gol jos 500 minuta.
A

Alex20

pre 6 meseci

Ma sa 7 postavom igrali.