Komentari na vest

SRBIJA – TIM ZA AZERBEJDŽAN: Jović starter, SMS u novoj ulozi, Piksi čuva udarne snage za Lisabon

N

Na vi jač

pre preko 2 godine

O čemu je reč sa Lukićem? Koji kvaliteti ga preporučuju da stalno bude ili u timu ili na klupi, ali uglavnom uvek u ekipi? Ka ne videh ništa od njega ni na jednom nastupu za reprezentaciju, ni kod Piksija, ni pre.
G

Gosth

pre preko 2 godine

Lozimo se nesto a u Portugalu gubimo lagano. Onda baraž i opet će nam pasti neka Švica nešto i ima da ispadnemo koliko smo jadni... Naravno ja to ne bi hteo ali šta je tu je samo nek igraju pa ćemo videti pravo lice.
M

Milan Galic

pre preko 2 godine

Pametnije bi bilo sa jednim centarforom.Ako nesto zaskripi onda dupliranje.
G

Gost Luka

pre preko 2 godine

Podrška je važna u životu, pa i u fudbalu. Kada bismo se ugledali na neke nacije, gde bi nam kraj bio. Toliko smo zajedljivi, da je to čudo jedno. Bez obzira na stanje u našoj državi, pa samim tim i u fudbalu, reprezentaciju bi trebalo uvek podržati. I svakog ko daje maksimum za nju, svoju zemlju i narod. Ne pamtim recimo da sam za svojih 40 godina video da neko igra s toliko motivacije za reprezentaciju, kao što to radi Aleksandar Mitrović. I nije jedini. Kada odigraju dobro, hvalospevi. Ako jednu utakmicu ne odigraju dobro, onda su "panjevi", "paceri", "amateri" i slično. Mi nemamo kvalitet poput Portugala, Italije, Francuske, Nemačke, Engleske, Španije ili Belgije, to moramo shvatiti. Ali ova reprezentacija može odigrati sa svima. Od njih zavisi. Zato, podrška! Neka bude loša utakmica i protiv Azerbejdžana, neka dobijemo samo 1:0, a onda hrabro, požrtvovano i pametno na Portugal, pa šta bude. U svakom slučaju, baraž je na dohvat ruke, što je i bilo realno u grupi sa Portugalijom. Srbija!
K

KGL

pre preko 2 godine

sad kao nešto izmišljaju formacije glupiraju se mora da se igra 4-4-2 a ne glupiranje neko izmišljanje a igre nigde nema
F

Fontana9

pre preko 2 godine

Keba.Jovic ne igra ,a i Real nije vise najbolji ma svetu.Jovic je le jivac i hamburger boy.
G

Gorst

pre preko 2 godine

*brzina*sa Jovicem? Koji poslednji gol dade kad? Brzi je bio Dule Savic pre 40god. Neprikosnoveni Rajkovic? Zvezdina revija list? Sta je onda preskromni provincijalac Kostic koji je kod svih selektora a bilo ih dosta imao zagarantovano mesto u prvom timu.da je on pre Neprikosnoven kao Tadic i Mitrovic? I oni su izum Muslina.svi ostali su promenljivi. Budite malo Cinjenicni.nista vise. NS SD KG ..Provincija daje fudbalere.
P

Po meni

pre preko 2 godine

Lukic i Kostic uvek tanko za 🇷🇸. Mladenovic je igrac za vecu ligu od poljske i mozda konkretniji u reprezentaciji,nepravedno zanemaren. Bezveze pljujete Pavlovica sto iznosi lopte, pa ko ce kad su veznjaci losi? Gudelj i Maksimovic kao startni vezbi, ne znaju za napred, dupli pas im je misaona imenica, gurnu Tadicu i Sms i cekaju njihov dobar potez, za dobar pas su potrebni i pas i prijem a ova dvojica pas unazad i samo sigurica bliznjem svom. Mi iskreno zivimo od krilnih igraca, Djuricic u Luxemb igrao krilo koje mu nije pozicija i Kostix ocajan, eto loseg rezultata. Radonjic je limitiran al zna da trci, Mladenovic po meni mora da igra.
Ђ

Ђуро23

pre preko 2 godine

Како ћемо без Гундеља магика? Одиграо за клуб човек 14 мин за месец дана. Нама стартер лагано.
K

KG

pre preko 2 godine

Fudbal ce nam biti tu gre jeste sve dok ne bude igrao najjači tim jer pazi molim te nekome preti suspenzija zbog kartona pa treba da se čuva za nekog rivala. A i valja razigraniti sve menadžerski igrace. Jedan Gavi iz Barselona sa mozda 20 mečeva za A tim ekipe i sa 17 godina igra za prvi tim Spanije. kod nas bi 5 godina igrao za U21 jer ipak ima tu starijih faca koje treba namiriti.
Ć

ĆorakSmo

pre preko 2 godine

Ako ti pavlovećevo drvo udarna igla
V

Vasojevic

pre preko 2 godine

Koliko smo mi tužan i u glavu sirot narod. Pročitao sam sve komentare. Ovde ne može da se nadje jedan komentar podrške. Možda ovo čitaju i sami igrači. Njihovi najbliži sigurno čitaju. Sve i jedan reprezentativac je uradio više od svakog ko je ovde ostavio komentar. Nije ni čudo gde se nalazimo, nama neprijatelja ne treba.
V

Vanzemunac

pre preko 2 godine

Podrška za verne navijače!!!
B

Bolek

pre preko 2 godine

Može u 100 komentara da se nađe 2-3 koji podržavaju tim i žele im uspeh. Sve ostalo je u boljem slučaju metastazirano klubaštvo (sve što potiče sa njihove strane brda je drvna građa i treba je zameniti drvnom građom sa naše strane brda), a u gorem slučaju zarađivanje sendviča, bureka ili jedne crvene od raznoraznih menadžera i sportskih radnika sa poternice kojima Piksi nije po volji. I to ne oslikava narod jer narod nije takav. Radi se samo o tome da su ti dobošari na zadatku uvek najglasniji pa deluje kao da su neka većina. Većina ćuti, čita i krsti se sa obe ruke.
k

kost

pre preko 2 godine

1-1 FT
d

d.g.

pre preko 2 godine

Ako si Srbin znaci mrzis samog sebe.
R

Ragdar

pre preko 2 godine

Ali Piksi čuva udarne snage za Portugal a igramo tek za mesec dana, počistili žute kartone, ne verujem šta naši novinari pišu, umesto kao što je nas Santoš prozvao, da naši novinari krenu/mo da izvlače najgore stvari za njih da krenu da kopaju da ih malo poremetimo oni udaraju na naše, ja ne verujem.
V

Vasojevic

pre preko 2 godine

Je l si ti dobro? Kada nešto ne znaš, preskocis vest. Pročitaj, nije problem, ali ne komentarisi.

Blento

pre preko 2 godine

Mitar je masina za golove i odlican naladac,al bas volim sto ce jovic igrati u prvoj sa vlahovicem bas protiv malo losijeg protivnika ,da vidimo malo brzi napadacki sistem,da vidimo dal i sa njima stima da se ne oslonjamo na jednog igraca uvek
B

Boljšoj Teatar

pre preko 2 godine

Kad balerina Jović počne da se šetka po terenu, ne može uopšte da se pominje "brzina" u napadu. Pored tog lenjivca, ceo tim mora da zapne jače.
p

pfc barsa.

pre preko 2 godine

jovic guzati brz? ahahahah

PsyhoDelija

pre preko 2 godine

@teatar lenjivac rasturao u bundesligi...Lenjivac i Balerina potpisao za jedan REAL MADRID...A ti sedis u fotelji...Mali ne mora vise ni da igra realno...Trebao je Florentino Perez da pita tebe i slicnima za misljenje o Jovicu
m

miksea

pre preko 2 godine

Lukić Maksimović na sredini, nećemo se naigrati fudbala..
A

Acap456

pre preko 2 godine

Neprikosnoveni Rajković? Majko mila.... Nastasić, Veljkovoć, Mitrović....primamo gol 100%.
D

Dil

pre preko 2 godine

Dzabe su oni mislima u Lisabonu, ako ne odigraju skoncentrisano sutra. I najlaksi protivnik napravi karambol kada ne treba.
M

Menadjer

pre preko 2 godine

Čudi me da Piksi nije jos uvek probao Tadica i Mitrovica kao 2 špica i Djuričića iza njih. Msm da bismo tako bili najubitačniji. Dućina forma kao klasična 10ka je u ogromnom padu jos od Rusije. Ima dosta veze i sa tim sto u Ajaxu igra lutajućeg špica ili krilo. Nije vise to isti igrač kao lane na Santjago Bernabeu, dosta je statičniji sad. Msm da bi u paru sa Mitrom u špicu bio najproduktivniji. Vlahovic i Jović rotacija sa Mitrom kad zatreba.
G

Gost 1

pre preko 2 godine

Maksimovic, Lukic, Veljkovic….
O

Orao

pre preko 2 godine

Da vide ljudi koliko Mitar gusi reprezentaciju
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Sam pobedio Azerbejdžan tamo. Toliko samo.
L

Lazna statistika

pre preko 2 godine

Lazni rekorder
G

Gubis konce Piksi

pre preko 2 godine

Ne razumem, Jovic ne igra nigde a ovaj ga stavlja u vaznom mecu da nas nervira i muci. Pazi NAJBOLJEG strelca u istoriji on stavlja na kllupu. Ko jos to radi , alo bre jel Levandovski ili Benzema ili Kejn sede na klupi? pocelo je ono sto je mnoge nase reprezentativce nateralo da beze od nacionalnog tima.Pa zar nisu uvek govorili da igrace ne uzimaju u obzir ako ne igraju u svojim klubovima? Pa sto onda nisu uzeli malog Lazara Pavlovica u mladu, kad je bolji od svih onih drugih, na primer?
B

Bolek

pre preko 2 godine

Čuva Mitrovića i još njih petoricu da ne dobiju parne kartone pa otpadnu sa spiska za Portugal. Čitajte bre malo pre nego što raspalite po tastaturi.
k

keba

pre preko 2 godine

jovic je 3 puta bolji i od vlahovica i od mitrovica… covek igra u najboljem timu u istoriji fudbala…o cemu dalje da pricam
B

Bane15

pre preko 2 godine

A koga bi ti? Rikarda?
g

gost2000

pre preko 2 godine

Sedeo je Mitrovic na tribine dok je Jovica harao Bundezligom i evropom pa je ipak guran Mitrovic na silu radi rekorda koji nema apsolutno nikakve veze sa Srbijom niti se racuna u realnosti posto je to bila neka druga drzava.Vidlo se koliko je Vlahovic bolji od Mitrovica u zadnjoj utakmici gde se MitroNogol nije video 87 minuta(igrac manje) dok je ovaj preorao teren i naravno da gol.Nece se Mitrovic videti protiv Portugala isto kao i protiv Luxenburga slicno ce biti i sa Tadica koji je zreo za klupu,vreme je da SMS preduzne tu ulogu.

Katalonija

pre preko 2 godine

U ovakvom meču treba probati tandem Vlahović-Jović, inače već ti je rečeno za kartone... Nego bih voleo da mi gost 2000 pojasni reč preduzne jer mi nikako nije poznata...
L

Lasek 123

pre preko 2 godine

Koliko selektora u komentarima, svi sve znaju. hahahahaha Samo se vi opustite i gledajte fudbal, pruzite podrsku momcima i ne filozofirajte previse.
G

Gostak

pre preko 2 godine

cuva igrace koji imaju kartone ako niste informisani ako mitrovic ili tadic dobiju zuti karton neigraju protiv portugala
c

czv123

pre preko 2 godine

Odmara igrače za meč koji je za mesec dana, ok prvi put čujem, nek bude da Piksi zna sta. Ali Lukić , šta to u njegovoj igri uliva poverenje, ja zaista ne znam. Nije jak na lopti ,ali je zato spor..m
l

lisabon

pre preko 2 godine

gde pise da ih odmara??Cuva ih zbog mogucih kartona, citaj tekst
S

Sale UGRINOVCI

pre preko 2 godine

Samo jako 💪💪💪💪 i do pobede 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
H

Hehehehe

pre preko 2 godine

Odlicna postava, dobra vest sto igra Jovic a Mitar taman nek malo odmori, i odlicna vest je sto ne igra kiksara Pavlovic , i igrace pravi stoper i borac Spajic. Dobijamo sutra ovo 5-0 videcete.
K

Kokolo

pre preko 2 godine

Navedi jedan primer gde je to kiksnuo Pavlović! Što mrziš momka?
h

heheheeh

pre preko 2 godine

protiv luksemburga je bio najlosiji , pogotovo u iznosenju lopte sa nase polovine, lik je dao njima i poklonio 4,5 sansi.
n

niszvezda

pre preko 2 godine

Oba gola protiv Portugalije su direktna posledica Pavlovićevu kikseva... Mali je utripovao da je Maldini lično pa kreće napred i kad treba i kad ne treba, i svaki put ostavi livadu iza sebe da ni Gudelj, ni ostali štoperi ne mogu da ga pokrpe...
9

951357

pre preko 2 godine

@kokolo - kod skoro svakog gola koji smo primili u ovim kvalifikacijama.
G

Gost2021

pre preko 2 godine

Samo da nema Spajica, Racica, Adzica, Radonjica i Lazovica, kad vec mora Jovic.
P

Poppa

pre preko 2 godine

Daće Luka 3 komada.
K

Ko je Jovic?

pre preko 2 godine

I cega ce da da?
Z

Zeka Manijak

pre preko 2 godine

Kakve udarne snage čuva za Lisabon?! Lisabon je tek za mesec dana, treba izvesti najjači sastav u svakoj utakmici! Svašta! Čuva udarne snage 🙄 Ne znam da li vi sa portala koji pišete tekstove kapirate da nikada niste pogodili sastav za utakmicu reprezentacije, Zvezde i Partizana?
V

Vonko Normalni

pre preko 2 godine

Čuva ih od parnih kartona. Ima tekst i ispod naslova, koga ne mrzi da čita.
m

milittao

pre preko 2 godine

misli se na čuvanje igrača od kartona. ima dosta igrača kojima bi eventualni žuti karton doneo suspenziju za meč sa Portugalom
K

Kobra

pre preko 2 godine

Posle očajne igre selektor je rešio da kalaba posmatra utakmicu preko televizije
D

Deki maky

pre preko 2 godine

Dobro je piksi,uvidio si da tadic i sms ne nogu zajedno. Mada lukic??? Lagana pobeda-opet Vlahovic resava ovo
n

niszvezda

pre preko 2 godine

Zato što Radonjić ne ume da igra wing beka, naročito ne desnog...nikad i nigde to nije igrao...levo krilo je njigova prava pozicija, eventualno desno iza špica kao protiv Portugala...
M

Majstor Kreka

pre preko 2 godine

Tek na toj poziciji će se videti SMS koliko je tanak u asistencijama. I zašto Lazović a ne Radonjić od starta, damo dva gola PP, pa neka igra Lazović DP.
K

Klisa 1.

pre preko 2 godine

Ovo je mozda i najjaca postava koju imamo,fali samo Milenkovic!
N

Neznalice

pre preko 2 godine

Najjaca postava Nastasic i Lukic. Kuku nama ako je to najbolje sto imamo.
N

Nele 007

pre preko 2 godine

Hvala bogu nema Pavlovića
M

Misljenje

pre preko 2 godine

Šta vide ljudi u tom Lukicu? Dečko je tanak igrač.
@

@odgovor

pre preko 2 godine

Ma od ove postave nista, pre cu ja da uhvatim Dunajsku Stredu nego braca iz Mozzarta da pogode postavu
g

gostpep

pre preko 2 godine

Taj se svercuje godinama u reprezentaciju.Stvarno mi nije jasno sta to vide u njemu.Iskreno ni ovaj mali Maksimovic.
i

iskreno recno

pre preko 2 godine

Ne mislim da je Grujic ne znam kakav igrac, ali je za Lukica Iniesta licno
p

pfc barsa.

pre preko 2 godine

sta je ovo cela druga postava osim Vlahotogola. Piksi nemoj mnogo da se kockas da u Portugal ne idemo turisticki.