Komentari na vest

Srbin u srcu Argentine: Kad sam došao, prvo su me pitali „Mesi ili Ronaldo?“

G

Grrrristic

pre preko 1 godinu

Ludi su za fudbalom i reprezentacijom jer se sve radi u interesu ekipe. I ovde bi ljudi skoro isto fanatično pratili naše, ali suviše je tu glume od strane igrača plus stručnjaci su nam smešni. A o menadzerskim igračima i semama da se ubace oni i zaradi više od prodaje je osnovni problem. Samo prevara i lopovluk na ovim prostorima. Ali neke komšije igraju finala i polufinala. Vi i dalje pratite i idite na utakmice.
R

Respect

pre preko 1 godinu

Bravo za Mladost! Svake godine izbace nekog mladog igraca! Za razliku od Zvezde i Partizana koji kupuju strance.
M

Millann

pre preko 1 godinu

CR naravno
G

Gnostic 09

pre preko 1 godinu

Ha ha ha 😂cuuj Srbi ludi za Fudbalom koji Vic. Jesmo jesmo 700 gledelaca u prvoj ligi kad igra treci protiv cetvrtog. Ej porediti srbe i argentince je kao da kazem krava je ista zivotinja kao konj 😂😂
T

Trpke

pre preko 1 godinu

Nece ovaj videti terena… Uvalise ga ovim ardzosima na pravdi boga …
I

Ivan861

pre preko 1 godinu

Sve sami strucnjaci fudbala..😂 Da se iko od vas razume u fudbal, bio bi neko i nesto kao sto je ovaj decko,ne bi bio nezadovoljan svojim zivotom i komentarisao ovde 😂😂😂
a

ahahahahaha

pre preko 1 godinu

Odmah ga pitali da bira izmedju Mesija i Ronalda,a on je "hvala bogu" tačno odgovorio i nasmejao se posle toga,jer on šou pravi,samo redja aforizme. Ne znam ko je ovaj Čvare Šala,ali vidi se iz aviona da ima blistav um.
C

Cartel

pre preko 1 godinu

Zorz Papadubi licno
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

Navijam kaze za Argentinu (čudilo ih posto ne znaju odnos nas i Hrvata), a onda kaže da mu je posao u Argentini sredio jedan čovek iz Istre (Hrvatske). Strasno los odnos, preporucio te argentincima i ako ste u LOŠIM ODNOSIMA.
P

Pljendza

pre preko 1 godinu

Nisu ni 1990. svi bili za rat pa eto nekako se desio
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

Niko ne prica da treba rat zaboravit. Samo ovo je sport. Plus taj iz Istre ga odveo tamo.
G

Galeee

pre preko 1 godinu

Čitajte tekst aman.. Čovek koji je tada bio skaut Istre se vratio u Argentinu i setio me se. Vratio se sto znaci da je covek iz Argentine.. ne izvrcite reci
i

indijanci

pre preko 1 godinu

sta se iscudjavate kao da je otisao u zanzibar
G

Gost23

pre preko 1 godinu

Auuu bre kakva priča!?! Svaka vam čast za ovaj tekst, a priča samo pokazuje koliko su čudni putevi Gospodnji. Sva sreća našem igraču tamo i neka osvetla srpski fudbal! Znam da su naši igrali u Brazilu, ali da je neki Srbin igrao u Argentini njihov najviši rang, to čujem prvi put.
B

Bnnv

pre preko 1 godinu

Izuzev De Rosija i možda još kog italijanskog igrača, prvi put čujem za stranca, a da nije iz Južne Amerike, i to još naš čovek😄 Srećno čoveče i budi spreman da grizeš i ujedaš, doslovno. Pratim povremeno njihovu ligu i igraju brz, direktan, oštar fudbal, pravi muški. Jedina još liga na svetu gde ima i sporta 😉 On su oduvek bili ludi, tu nema dileme. Nije ni loš tim izabrao. Taj Taljeres se pre godinu dana borio sa Galjardovim Riverom za titulu, a opet nije baš pritisak kao u velikoj petorci argentinskog fudbala. Srećno još jednom.
L

Lokalac

pre preko 1 godinu

Svaka cast zivot je lep. Pratite decka pa jos nesto da procitamo iz ipak Hrama fudbala,Argentine.
R

ROX

pre preko 1 godinu

Drugačiji je to temperament, oni kada nešto vole, to je 100%, bez kočnica. Ono zarobljavanje Tirketa u filmu Montevideo, nama izgleda kao karikiranje i komedija, ali njima je ono realno i sasvim prihvatljivo rezonovanje.
A

Angelinho11

pre preko 1 godinu

Lepa prica, ispratite momka na prolece pa da cujemo neku pricu iz Argentine... Ne verujem da imamo jos nekog igraca tamo
L

Laziale

pre preko 1 godinu

Ovaj je imao minuta u Argentini kao i mi 😂
D

Dragi gosti

pre preko 1 godinu

Procitaj prvo tekst magare covek lepo kaze zasto nije igrao do sada
U

U paklu je ekipa

pre preko 1 godinu

Odes, proputujes, upoznas ljude i mesta, svasta da vidis, dusu da napunis, jos i dzepove usput. Sta ima lepse od toga. Zivot je lep kad ga lepim pravis!
G

Goostst

pre preko 1 godinu

Mene su u Evropi kolege vozači prvo pitali kolika je cena nafte kod vas. Srbija 1,81€, Bosna 1,63€, Hrvatska 1,53€, Slovenija 1,55€, Austrija 1,60€, Nemačka 1,75€, Italija 1,70€, Francuska 1,65€, Španija 1,61... Zna se ko je lider u Evropi i ko je ekonomski tigar 😀😃😄...
j

jedino mi imamo

pre preko 1 godinu

toliko da platimo, sta ima nemac, sofer jedva dostigne 2400 e netto platu..stan 800 e , i krpi se sa 1600 e od 1 . do 1-og..
s

samo gost

pre preko 1 godinu

navijam za Argentinu do kraja, ali Francuska je klasa iznad realno...
M

Mauricijus

pre preko 1 godinu

Iz Lucana direkt u Argentinu? Au svaka cast covece