Komentari na vest

Srpska decenija u LŠ: Titula, dva finala i četiri polufinala

I

Iznogud

pre oko 3 godine

Au, pa kako to? A gde su oni silni igraci iz druge partizanske najbolje skole na svetu?
X

Xbox

pre oko 3 godine

Odgovor za ' Anangaranga' Decko Bisevac je stoper,stankovic je sve sem kreativca(tipa centralni vezni,zadnji vezni,nije sigurno dribler ili skorer) A sad ti meni reci kad je to Kezman igrao polufinale Lige sampiona sa PSZ-om? Ili cetvrtfinale? Promasio si temu da bi ispao pametan,od 3 igraca,dvojica nisu napadaci i kreativci o kojima sam ja pricao u svom komentaru,a treci jeste napadac,ali nije dosegao te visine koje se pominju u tekstu(polufinale,finale Lige sampiona) Tako da se ne pravi pametan,komentar se odnosio na to kako slabo proizvodimo kreativce i dobre napadace,ofanzivne vezne,nego za top timove jedino sto imamo su mesari i odbrani.
X

Xbox

pre oko 3 godine

Eto sem Tadića svi pobrojani su štoperi,fizicki jaki,mesari... Nema tu vise Piksija,Džaje,biciklica,da je majstor sa loptom.. Eto od 2000 do 2020 navedite mi jednog naseg igraca da je bio u četvrtfinalu to jest polufinalu/finalu lige sampiona,a da je taj igrac kreativac neki i da igra napred u smislu da je spic ili krilo,ali navedite nekog ko je igrao u svom timu a ne ko je grejao klupu..NEMA GA Ne proizvodimo takve vise,proizvedemo sa vremena na vreme kakvog mesara odbrambenog koji je fizicki jak i to je to..
A

Anangaranga

pre oko 3 godine

@Xbox Evo ti, Kezman sa PSZ, Bisevac sa Lionom, Stankovic sa Interom osvojio LS. Jel si zadovoljan?
G

Gost 1960

pre oko 3 godine

Слажем се да је Тадић друга димензија, када игра у тиму где се сви крећу, траже лопту, играју маштовито. У екипама које играју статично, за сваки аут, слободан ударац се намештају, а онда дају лопту уназад и још једном уназад све до голмана, затим следи џокирање и ту од игре нема ништа (репрезантација Србије). Имамо младе играче од 24 до 26 година који могу да играју онако како сам навео у првом делу текста и очекујем од Пиксија да их томе научи.
X

Xtx

pre oko 3 godine

Matić, jel živ još?
H

Hammers Srbija

pre oko 3 godine

Pa Srbija ima samo jednog igraca koji je potencijalna zvezda i mislim da cemo se svi sloziti da je to Sergej Milinkovic Savic, ostali mislim da ni ne lice a kamo li da se ponasaju tako
Г

Гост

pre oko 3 godine

Што се мене тиче Тадић је друга димензија фудбала не само за српске играче.