Komentari na vest

Srpski fudbaleri čiji transferi se očekuju: Đuričić je bingo, a Birmančević će biti najskuplji

N

Nemanja Radoja

pre preko 2 godine

Gari, mene ste namerno zaboravili ili već znate sa kim sam se dogovorio?
M

MUDROST

pre preko 2 godine

Uigrati poslednju liniju: Kamenović, Pavlović, Milenković. Mogu desetak godina igrati zajedno.
G

GrobarkeUcveljene

pre preko 2 godine

Da je iz Partizana ne bi ga pljuvali, ovako posto smo iskompleksirani, jer zasto bi i navijali za Partizan u nekim drugim slučaju. Tako da sve sto ne dolazi iz Partizana popljuvacemo.
J

Jigsaw1989game

pre preko 2 godine

Замените позицију + и - у коментарима просто није природно да - буде на првом месту као да сте хејтерски портал. Тако је било и раније људи су навикнути
П

Пештар

pre preko 2 godine

Вратити Илићабу Звезду, и одмах га проследити на 6 месеци у Чукарички… после тога, када уђе у ритам биће погодак.
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Radonjiću seljane, ugledaj se na Birmančevića. Slični ste profil, osim što si ti brži, sa boljom ševom i instinktom za gol. Ali on čovek IDE NA TRENINGE! Pametnom dosta. Gaćinović ako ima mozga, da ode kod Terzića i zamoli da igra desnog beka godinu dana. Isto bi preporučio Svilaru. Obojici bi se debelo isplatilo.
G

Gost888

pre preko 2 godine

Da moli Tvorzana za nesto??? Pa nije decko toliko glup i ocajan...
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Misliš da nije dovoljno inteligentan i razuman da uhvati zadnji voz što dalje od ivice propasti pored koje pijano djuska. Njegov pristup radnom mestu je nalik osobi koja moli Boga da bude otpuštena. Pitanje da li će van Srbije ikad ponovo videti ugovor.
K

Kokolo

pre preko 2 godine

Zašto za Vlahovića kažete (pišete) “posle Halanda”?!? On je kud i kamo inteligentniji i kompletniji igrač od tog dunstera. A što de Radonjića tiče, sekundaran koji nigde ne može da se izbori za mesto prvotimca pa mu je Ling Long pašnjačka liga šansa života…
g

gostttt

pre preko 2 godine

Covece Radonjic je bio solidan u Marseille imao i dosta minutaze ,cavao golove i asistirao.Mnogi to ne znaju pa lupaju razne gluposti.U Berlinu je takodje imao minutazu doduse ne basposto je tu bio samo 6 meseci.Naravno da bi trebao da ode u klub gde ce igrati ali on je za liga petice.
h

hmmm

pre preko 2 godine

vlahovic ispred halanda. dal si druze realan. to sto mi navijamo za nase je nesto drugo, al radna etika i upornost koju imaju klinci u inostranstvu toga ovde vise nema. koji igrac je poslednji otisao iz ove zemlje i zaigrao za neki ozbiljan klub odmah.
N

Novak87

pre preko 2 godine

Radonjić u Zvezdu i eventualno Svilar za ostale klubove šta me briga
M

Malo morgen

pre preko 2 godine

Baš si ambiciozan. Tata od tog Svilara samo pukim slučajem, kao okoreli grobar, nije došao u Partizan i ti očekuješ da njegov sin dođe kod nas?!?
T

Triumfi

pre preko 2 godine

A vi gledate na fudbal kao na pitanje života i smrti? Jako bitno za koga navija nečiji otac, dal ste realni. Ja bih, kao simpatizer Zvezde, bez problema kao profesionalac mogao igrati za Partizan, kakve to veze ima, to je samo sport i igra. Pravite od toga pitanje života.
C

CZ gost

pre preko 2 godine

Koja dosada oko grobara i delija.Mislim da njega briga za koga bi eventualno igrao kao sto je i meni.
N

Novak87

pre preko 2 godine

Mene interesuje samo Zvezda, ne šta čiji tata misli ili ne, briga me gdje neko želi ili ne i u koji klub će neki igrač osim ako je to Zvezda. Tako da rekao sam šta bi po mom mišljenju volio za Zvezdu a ostalo eto vas tamo...

RossoneroVero

pre preko 2 godine

Godinama tekstovi o odlasku Milenkovića i sad kad postoji realna prilika da ide, njega nema ni na spisku?
D

Dobro obavešteni

pre preko 2 godine

Šaponjić je već slobodan igrač
D

Dzonsi

pre preko 2 godine

Ovaj Radonjic rehabilituje karijeru od kako je otisao iz Zvezde.Jer jedino u njoj i moze da igra.Nigde ne moze da bude standardan,jer neko to na zapadu vidi.Nemoguce je da svuda ima problem sem u Srbiji.Evo,Marsej,pa Herta i sad Benfika.Nigde ne igra covek.
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Ajverson stajl bejbi...TRENING? KAKAV BRE TRENING? ČUJ OVOG...TREEENIIINGGGG
P

Posteno

pre preko 2 godine

Od svih nabrojani jedina istinska vrednos Vlahovic. Cast ostalim momcima ,ali je tako.
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Pošteno? Prilično glup komentar. Vlahović je najtalentovaniji špic u istoriji ovih prostora. Ostali su u glavnom solidni. Od ovih momaka bi mogla da se stvori jedna vrlo solidna ekipa, profil 2/3 mesto u grupi LŠ.