Komentari na vest

Šta bi ovog puta moglo Napoli da sputa? Osimenovo odsustvo sigurno ne

s

srka

pre preko 1 godinu

Ko se seća Serije A iz devedesetih godina, taj zna šta je vrhunski fudbal. Ovo sad je limunada, nije vredno analize.
p

plavac

pre preko 1 godinu

nisi u pravu samo zbog ovog napolija,ovo što oni igraju ove sezone je nezapamćeno.
P

Papu

pre preko 1 godinu

Može da ih sputa trener i verovatno će ih sputati, čovek koji drugi deo polusezone svaki tim vodi kao da mu neko plati da ih unazadio, a do sada nije pokazao da spada u sam vrh trenera. Sa Romom uspesi tu i tamo, dva 1/4 finala LŠ, pobede nad Realom, dva kupa Italije za redom, sa nimalo jeftinom ekipom , česti sukobi sa igračima/upravom, mada je i transfer politika Rome tih godina pod velikim upitnikom, od predsednika kluba pa sve do sportskog direktora. U Interu je pokazao da ne ume da vodi top tim, bačene godine i za njega i za Inter. A ovo sa Napolijem, ima najdužu klupu, najbolji napad, otkrovenje sezone u vidu "Kvaradone", ako ne bude kalkulisao već nastavio ovako sa taktičke strane, osvojiće titulu s pola gasa. Ali to je Spaleti, čovek koji je gledao svim silama da otera Totija, živu legendu fudbala i Rima, tako da je sa njim apsolutno sve moguće. Pa i da se ne plasira u LŠ, ne bi bio prvi put.
O

Objective

pre preko 1 godinu

Roma je inače bila tim za najveće dosege, pa su ti "krotki" uspjesi bili razočarenje. Nemojmo se varati. Jedan Mourinho radi sve unutar očekivanja, pa ga veličaju na sva zvona. Spaletti je sa Romom išao iznad očekivanja, da bi sada netko govorio kako je podbacio.
m

ma pusti

pre preko 1 godinu

ga vidis da covek bulazni.Covek je pet puta zavrsio drugi u ligi sa jednom romom koja ima jednu titulu u zadnjih x godina.
p

plavac

pre preko 1 godinu

lik je vodio ako ne i najgori inter ikad i igrao LŠ.nikad do ove sezone nije imao upola ovakvu ekipu i sad kad prvi put u karijeri ima straobolanu ekipu (koju je on zajedno sa direktorom sam stvorio za smešne pare) bukvalno melje svakoga redom pola godine i samo su bolji.liče,niko nije luzerpul za ovih sedam godina koliko je klop tu ugazio kao napoli,ali ni blizu.
m

milutin 15

pre preko 1 godinu

Osimen ubedljivo najbolji špic serie A,odmah iza Mbapea i Halanda
K

Kilijan

pre preko 1 godinu

Oni ne igraju Seriju A?
b

burgoss

pre preko 1 godinu

Narednih 5 mečeva imaju atalantu,inter,juventus ,eto šta će da ih sputa,prvi su zato što ubedljivo deru male ekipe a protiv kojih ovi iz milana i intera nešto kao kalkulišu pa kiksaju,u dva teža meča koja su imali ,jesu pobedili ali nisu nadigrali ni milan ni romu,pogotovo romu gde su bili totalno bezidejni i zabili nakon poklona smolinga
r

red-black

pre preko 1 godinu

Burgose očito nisi pratio milan-napoli ove sezone jer bi znao da je Milan odigrao možda i najbolju utakmicu ove sezone ali rezultat nije popratio igru a roma-napoli je bila utakmica koju su murinjo i spaleti postavili tako da ne prime gol a u napadu šta bude i eto napoliju se na kraju posrećilo.
b

burgoss

pre preko 1 godinu

Pa to sam i napisao,šta je problem,protiv milana su ipak imali malo više šansi jer je tekma bila otvorena ali nisu bili bolji,a protiv rome su bili očajni,nisu imali dve krštene šanse za celi meč i zabiju poklon gol,ovi što se lože na medijske natpise nek lupaju minuse ali ja pišem kako jeste,pravi ispiti za njih tek slede
o

opušćenost

pre preko 1 godinu

Smirite se ljudi,tek je 12 kola odigrano.
B

Bandžos

pre preko 1 godinu

Napoli već 3 meseca igra najlepši fudbal i osvojiće skudeto 99 posto,Zasluženo
G

Gostinjo

pre preko 1 godinu

valjda "Sta bio ovog puta moglo Napoli da sputa"!?
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

U sustini, po svemu do sada prikazanom, ove sezone se za titulu bore Atalanta i Napoli. To ne znaci da nesto nece da se promeni za par meseci, ali u ovom trenutku deluje tako. Imaju i jedni i drugi duzu klupu od Rome koja ove sezone zeli mesto u LS, Milan, Inter i Juve kiksiraju, Lacio nije konkutrntan. Atalanta nema bolji tim od konkurenata, ali je u prednosti sto ne igra evropska takmicenja i moze svakog vikenda sa najjacim timom da igra, dok pre svega Napoli mora da kombinuje, iako deluje kao bolji tim od Atalante. Bice interesantno u Italiji ove sezone.
U

UO

pre preko 1 godinu

Vidim da svi sumnjaju, ali mislim da će Napoli ipak osvojiti, iz čistog razloga što nema kluba u Italiji koji u ove sezone garantuje neke pobede u serijama. Napoli jeste stalno do sada padao kad je najbitnije, ali uvek kad su oni gubili titule šampion je imao po 90 bodova i brutalnu sezonu. Ove godine teško je zamisliti da će neko preći i 80-85 bodova osim Napolija, jer svi kiksaju. Razumem što ljudi očekuju da će Arsenal pasti, jer postoji Siti koji osvaja po 100 bodova zadnjih godina i u stanju je da veže 10 pobeda. Ali da bi Napoli pao, nije dovoljno samo da Napoli odigra loš period nego da i neko drugi ima ultra dobar. U to se ne bih baš kladio.
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Onda slabo znaš fudbala. Milan još nije praktično ni proigrao. Još uvek su na leru, a izgubili su nesrećno od tog Napolija, i ovo kolo od Torina, a kao i prošle sezone, osakaćeni su povredama. Sreća, ove sezone stvarno imaju dužu klupu, ali treba još malo vremena da se novajlije CDK i Adli uklope. Doguraće nekako do polusezone i ovako, a onda kreće kidanje. Jednostavno, za klasu su bolji od svih ostalih, imaju najširi roster, dugo su na okupu, i ako ih iole zdravlje posluži, biće to lagana titula na kraju.
P

Petronije Nosonja

pre preko 1 godinu

Osvajaju skudeto ovog puta. Razlog je prost, imaju Kviču "Kvaradonu" Kvaracheliju koji mi deluje kao savršeni miks Deje Savićevića i Franka Riberija iz najboljih dana. Budući osvajač zlatne lopte i naredni 150+ miliona transfer, ako ga zdravlje posluži i povrede zaobiđu. Ni u jednoj sezoni do sada nisu imali takav ekstra kvalitet, osim možda onih sezona sa mladim Kavanijem i ona jedna kada je Higuain divljao sa 30+ gola u sezoni. Međutim, ovaj gruzin je bolji igrač i od njih. Podseća igrom na neka davna lepša vremena, kada igrači nisu ličili kao jaje jajetu i bili sprinteri na 400 metra, samo preobučeni u dresove. Milina za gledati je ovaj Napoli!
d

drobilica kicme

pre preko 1 godinu

Dal ce osvojiti ili ne,ne znam,al trenutno igraju najbolji i najlepsi fudbal u evropi.

Katalonija

pre preko 1 godinu

Ja sam bio ubedjen da će da se raspadaju, kakva greška... Ma koliko ne volim de Laurantisa a i onog mrtvog Lotita, ozbiljne su njuške... Posebno de Laurantis, iznanadjuje konstantno, ja sam onaj tim sa Lavecijem, Hamšikom i Kavanijem obožavao, ovo sad deluje još ludje... Iako postoji velika šansa da padnu u jednom momentu ( kao i Arsenal... ) deluje mi da imaju dobre izglede da uzmu seriju A. Juventus je daleko i otužan je, dok su Milan i Inter uzeli titule u momentima u kojima su bili manje loši medjusbno, sad je Napoli bolji od njih i to dosta. Roma može da bude opasna, mada i oni dosta kiksiraju, dok stvarno ne verujem da Atalanta može do kraja izgura... Za razliku od Arsenala, Napoli nema ozbiljnog rivala trenutno, ima dubinu u timu i ne deluje kao da će da prestanu da melju... Msm da će da biju Liverpul ponovo.
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Milan je za klasu kvalitetnija ekipa od Napolija, a to ćeš shvatiti po razlici u bodovima na kraju.
G

Gost2233

pre preko 1 godinu

Smem glavu na panj da stavim da neće osvojiti
5

5ar

pre preko 1 godinu

Ostao bi bez nje.
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Naravno da neće. Čim krenu prvi loši rezultati, sve će se raspasti kao kula od karata. Uostalom, kao i svake godine.
S

Smouth

pre preko 1 godinu

Sindrom malih klubova...Spaleti od januara pocinje da kalkulise, da igra bojazljivo, eksperimentise, a doci ce i period teskih utakmica jedna za drugom i eto kraha kao i svake godine do sada. Vec za vikend nece pobediti Atalantu
p

plavac

pre preko 1 godinu

pa cvikao bi i do sad,pogotovo kad mu se osimen povredio a on već bio prvi u grupi LŠ,a on nagazio još jače.nije ćelavi budala,ova ekipa igra na ludački tempo,neće u pola sezone da menja mehaniku