Komentari na vest

Šta bi tek bilo da nije pauzirao? Katai stigao Ivanića na vrhu liste strelaca, a propustio je 14 utakmica

D

Djosa

pre oko 3 godine

Magiko
Б

Бибарс

pre oko 3 godine

Добар је Пеналтико Катаи.
M

Mikser

pre oko 3 godine

Koliko ja znam zadnih 5 derbija je 3 pobede partizana I dve neresene a da pritom vas veeeeliki tim nije sutnuo na gol
D

Delija@mikser

pre oko 3 godine

A koliko ja znam u zadnje cetiri Zvezdine sampionske sezone ste dobili samo jedan derbi a Zvezda dva a na zadnjem niste presli centar 3 puta, Isto tako pouzdano znam da na zadnjih 250 derbija ste dobili samo 80 izgubili 110 i primili 400 komada od Zvezde, gol razlika 52:0 za Zvezdu., Na gol niste sutnuli u 70 derbija. A sad adio!
P

Popaaa

pre oko 3 godine

Da je samo dve nedelje ranije ušao u formu sad bismo mi igrali Evropu.
S

Sockerboy

pre oko 3 godine

JA VI SE PI XIIIII JA VI SE PI XI JA VI SE PIXI
c

cccc

pre oko 3 godine

Ponovo naglašavam hvaleći ono što netreba hvaliti (jučerašnje izdanje protiv Macve) samo je uljuljkavanje I kada se dobije negde po nosu bolit će jače. Momci ako ne poprave odnos prema dresu i igri ja tvrdim da ćemo mi izgubiti sledeći derbi a mi meni dajte minuse koliko hoćemo. Ja nisam od onih koji više veruje onom što pročita od onoga što vidi. Katai bi od mene dobio samo kritike za jučerašnje izdanje da sam trener. Oke donekle njemu se I može pogledati kroz prste zbog dugog odsustvo anja ali Nikolić taj dečko ni milimetra ne pokazuje napredak već dugo vremena.
4

421

pre oko 3 godine

Dobronamerni savet: Gledaj kriket.
N

Nervozni poštar

pre oko 3 godine

Postao je previše sebičan.Da je bar svaki drugi put pokušao asistirati umjesto što je uzaludno šutirao,proslavio bi se.Žuri negdje a kao da ne zna kuda!?
S

Saklaman

pre oko 3 godine

Sta bi bilo da se igra regularno prvenstvo?
9

951357

pre oko 3 godine

Pa Zvezda bi isto ovako bila prva, a Partizan bi se borio za 4. mesto.
D

Dingo

pre oko 3 godine

Vi ne biste postojali jos od 86'
R

Realni Arth

pre oko 3 godine

Pa delimicno se slazem sa ocenama za Kataija, da je odlican igrac ali da nista posebno nije uspeo u karijeri, Vojvodina, Olimpijakos, posle kod nas pa u Alaves, pa Amerika i na kraju ponovo kod nas. Mislim da bi on mogao da bude mnogo bolji ali sticem utisak da je bas lenj inace fudbalsko znanje ima bas dosta. Bilo kako bilo on je za nasu ligu vrh, i na Evropskim tekmama bio medju najboljima, srecno Sale do nove titule!
V

Vox

pre oko 3 godine

Znaci ja ne znam da li je u istoriji naseg fudbala postojao izvikaniji i precenjeniji igrac od ovog momka. Daleko od toga da je los, ali decko ima 30 god i vrhunac karijere mu je bio Deportivo Alaves a ni tamo nije bio standardan prvotimac vec su ga posle godinu ipo dana pustili u Ameriku. Realnosti malo, ljudi
H

Hehehehehe

pre oko 3 godine

Pozdravio te vaš ARSEN NIKOLOV zvani BEBETO.
@

@vox

pre oko 3 godine

Ti se nesto zbunio decko, Katijev vrhunac karijere je Crvena Zvezda, evropski i svetski prvak. Dakle on upravo igra u jednom od najvecih klubova u koji ne moze bas svako da dodje. Za vas je praznik fudbala kad vam Evropski i svetski prvak gostuje zato se toliko i lozite da ostvarite pobedu, to je vas najveci uspeh u klupskoj istoriji. Ali dzaba vam sve, i tu zaostajete 30 pobeda i 50 golova, mada Zvezdi niste toliko interesantni i cesto vas podceni i igra sa pola gasa jer ste nebitni!
V

Vox populi

pre oko 3 godine

U pravu si druže! Holender je izmislio fudbal za ovog Kataija. Sramotna je vaša mržnja grobari.
V

Vox

pre oko 3 godine

Drugari, polemisemo malo, nema razloga za ljutnju, nikog ja ne mrzim. O Holanderu se ne prave tekstovi ni ovde ni u Madjarskoj kao da je Ronaldo, niti uporedjujem njihov kvalitet. A sto se tice titule evropskog prvaka to je druze bilo pre 30 godina, ako ces tako i Partizan je pre 50 god bio vicesampion Evrope, pa sta. Kakve to veze ima sa danasnjim vremenima i danasnjom ligom? I Nemacka je nekad bila fasisticka, kakve to veze ima sa danasnjom Nemackom?
@

@vox

pre oko 3 godine

Ви сте једини клуб који се хвали поразом у финалу. Кад год да је била, Звезда је била шампион Европе. Лига Шампиона се игра 65 година и на пехару пише освајач за сваку сезону. На том истом пехару се налази име ЦРВЕНА ЗВЕЗДА и година 1991, а нема нигде пехара за вицешампиона. Успут ЛШ нису успели да освоје Арсенал, Атлетико Мадрид, Рома, Наполи, Лацио, Лион, Тотенхем, ПСЖ, Сити... А види које паре улажу само због тог трофеја (мислим на ПСЖ и Сити)
G

Gost12

pre oko 3 godine

Nama je dobar, i vise od toga!!! A vi grobari gledajte Lazara Markovica, vedetu i idola glodarske populacije...
C

Crv

pre oko 3 godine

Eto zašto su Vucelini mediji celu zimu ispirali usta da Kataijem i Kangom pa da li ce igrati,pa da li se Kanga potukao sa trenerom i da li je vec otisao,i da li ga je trener skroz izbrisao,i da li Kataji zavrsava karijeru zbog misteriozne bolesti a sve su to radili samo sto su znali da su to dva najjbolja igra FkCz i bez njih bi svakako nasih kikseva a oni zatvorili vecinu tekmi do kraja,,,,
1

109 pobeda u derbiju

pre oko 3 godine

"OVDE SU NAJBOLJI STVARANI,OVDE SU NAJVECI PADALI" tako stoji ,velikim slovima napisano, izmedju svlacionice i tunela na Marakani. Mislim da bi slova trebalo smanjiti i onda na slobodnoj povrsini uraditi nesto sto rade svi ozbiljni veliki klubovi u Evropi, navesti osvojene trofeje. Posto Zvezda koristi cirilicu mislim da bi uz cirilicu (koja pokazuje nasu tradiciju) sve trebalo napisati jos i na engleskom, zvuci lepo, savremeno i moderno a i zbog stranih igraca i kod nas i kod protivnika. Da i da ne govorim kad igramo u Evro kupovima. Ja bih napisao ovako: FK Crvena Zvezda/ FC RED STAR. Prvak sveta/WORLD CHAMPION:1991. Prvak Evrope/EUROPEAN CHAMPION:1991. Finalista kupa UEFA UEFA CUP RUNNERS-UP:1979. Finalista super kupa Evrope/EUROPEAN SUPER CUP RUNNERS-UP:1991. Pobednik Mitropa kupa/MITROPA CUP WINNERS:1958,1968. Drzavni prvak/NATIONAL CHAMPIONSHIPS: 31. Pobednik kupa/NATIONAL CUPS: 24. I naravno pored svakog natpisa naslikati i odgovarajuci trofej! Bilo bi to i lepo i spektakularno i ostavilo bi utisak na svakoga. A I ZASLUZILA JE ZVEZDA TO!!!!
D

Demagogija

pre oko 3 godine

O Dekiju danas neće biti ni reči na Mocartu. Juče jedan tekst o njemu povodom jubileja, intervju posle utakmice, i to je to. A tako i treba da bude. A s druge strane, Stanoje ne silazi sa ovog portala. Retko kad prođu 2 dana da ga nema. Intervjui, komentari, tekstovi o gaženju protivnika... Mnogo mu pridajete na značenju. Sramotno!
S

Simao

pre oko 3 godine

To spremaju otimačinu za sledeću sezonu. I onda da ispadne da je Stanoje veliki trener, već počinju da ga ne skidaju sa svih portala. Evo opet su malopre dali tekst o moćnom partizanu.
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

Pa niko ne brani Kataiu da pokaze nesto na derbiju. Tačnije, niko osim Miljkona koji ga spakuje u džepić lagano.
K

KIZA DUSANOVAC

pre oko 3 godine

Brat nije igrao 70% utakmica u sezoni i vec stigao po broju golova crno belog jaguara koji u ovoj sezoni ima napora kao Alija Sirotanovic , prvi rudar u bivsoj Jugoslaviji,vec 30kola bez minut odmora
T

TokyoBari91

pre oko 3 godine

Katai je Zidan licno za ovu nasu ligu. Na sledecem derbiju ce Fica Stevanovic da nosi malo duzu suknjicu, od kad mu Magiko protnuo onako kroz noge na proslom...Zvezda je bre bila ravnopravna ako ne i bolja sa jednim Milanom koji sinoc bez 8 startera nadigrao Mancester Junajted koji je pre samo par dana pobedio Gvardiolin Citi. Za sve koji ovde pisu, ovaj Milan je u rangu Zvezde...da slazem se, ovaj Milan je u rangu Zvezde sto zapravo znaci da je ova Zvezda u rangu Milana, sto je i pokazala. Hvala vam drage komsije sto priznajete. Evo priznacu i ja vama, vi ste u rangu Sfintulja, pobedili ste ih 1:0 i to iz penala,svaka cast! A skoro pa da ste i u rangu Sarloe, dogodine u kupu konfekcije ima da im vratite. Ili bese kup kolekcije? Kontracepcije? Tako nesto, znam samo mnogo jako takmicenje, taman za "gromadu"...A ZVEZDA NA NIVOU MILANA, kako ovde sami priznajete...
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

Kad neko pokusava da ispadne duhovit, a po prirodi to nikako nije, onda sve ljude oko njega puca transfer blama, kao sto se meni sad desilo citajuci tvoj jako glup komentar.
@

@Blajvčo

pre oko 3 godine

Jeste te pogodilo a? Pa si počeo da vredjas. Samo dokaz koliko te boli istina i koliko patis i bas se ti javio? Proanaliziraj ovde malo svoje komentare, niko se vise ne glupira od tebe a sad kad sam pogodio u centar ti kao hoces da si fini. Idi, popij pivce, smiri živce. Vi imate "titulu"prvog komsije prvaka sveta i Evrope,ne moze niko da vam uzme. Osta vam ta "titula" za sva vremena. Uživaj ako možes....hahahahahaaa
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

I opet pokusaj duhovitosti neduhovitog lika, i opet transfer blama. Druže, ne oglašavaj se.
N

Nislija@blajvco

pre oko 3 godine

Vidis drugar meni je bas smesno, covek ja bas duhovit ali ti nemas smisao za humor.
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

Pa naravno da ti je duhovito kad ste vas dvojica jedan isti covek sa dva nick-a. Opusteno druze, nemoj da si sujetan. Samo sam rekao da nisi interesantan, što i nisi, ali nemoj da te to pogadja. Sve najbolje.
M

Milorade

pre oko 3 godine

Slusaj sredinu: Sanogo,Kanga,Ivanic,Katai,Ben i Falko. Masinerija za ovu nasu presmesnu ligu.Samo jos da se ukine glupost od pravila da moraju da igraju Nikolic i kompanija
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

I sve to zatvore Zdjelar i Scekic sami, a Miljkon spakuje magika Kataia u mali dzepić, lagano. Ali laano.
D

Dzo Black

pre oko 3 godine

Kako da ne budete jaci kada svi rade za zvezdanu iskreno receno
G

Gostens

pre oko 3 godine

ova naša liga je smejurija
G

Gost88

pre oko 3 godine

Ma sta jugosloveni pricali, objektivno smo jaci u svakom segmentu sporta. I iskreno ne vidim da ista rade ozbiljno da bi nas ugrozili u narednih 3 4 godine
e

ecka siti

pre oko 3 godine

Ne razumem zasto se forsira da je ovo za zvezdu kljucni deo sezone!? Pa mi se sepurimo na vrhu tabele sa 9 bodova vise od drugoplasiranog. . . Objasnite!?
9

951357

pre oko 3 godine

Pa ne smeju da napišu, ali tako između redova govore da će Partizan da "sredi" svaku utakmicu do kraja sezone i da Zvezda mora da igra svaku utakmicu na najvišem nivou jer će je sabotirati sa svih strana.
z

zvezdasSrb

pre oko 3 godine

mora se produžiti ugovor sa Kataijem, milunovic je skoro pred penziju, moze da se nadje zamena uvek. ali igraca kao Katai nema nigde.
K

Kati Magiko

pre oko 3 godine

Slazem se potpuno,Katai je UNIKAT igrac poput Modrica kakvih vise nema mnogo po evropi i treba mu produziti ugovor na narednih 4-5god pa nek decko lepo zavrsi karijeru kod nas isto kao i Miljas!
v

v1ad

pre oko 3 godine

Gde nalazis da je Milunovic pred penzijom? 31 godina, super su to godine za stopera, moze on bar do 35-36 na ovom nivou. Njegov jedini problem je kad treba da igra u formaciji sa 2 stopera a ima brze napadace ispred sebe. Generalno, to je problem samo u Evropi protiv jacih ekipa ali onda prelazimo na 3 stopera gde je on najjaci.
d

d.g.

pre oko 3 godine

Milun jos 3-4 godine može da igra na vrhunskom nivou. Toliko o penziji.