Komentari na vest

Šta dalje za Klopa? Ako me pitate sada – neću više da radim! U Engleskoj nikad niko sem Liverpula

2

24.04.1902.

pre 3 meseca

MANCHESTER UNITED!
c

cv

pre 3 meseca

sve im teško uzimaju silne milione
v

vlade3232

pre 3 meseca

Klop ide u Milan...
M

Monteroo

pre 3 meseca

Stvarno nemam predstavu ko moze da ga zameni on je mnogo vise od trenera uspostavio je citav sistem. Mislim da nema snage da krece ispočetka mane henderson milner alkantara njegovi oslonci vise nisu tu,mo i van dajk zasiceni....treba im reset...ali ko to može... Mozda de zerbiju dati šansu...mada veliki je to zalogaj....i mojes je svuda bio dobar a u mancesteru ništa...veliki trener za male klubove....
S

Stefannnbgd

pre 3 meseca

Alonso
S

Stefannnbgd

pre 3 meseca

Iz Levera Alonso brapo

Kalimero

pre 3 meseca

Moje skromno misljenje je da ce preuzeti Nemacku reprezentaciju. Ne verujem da mu je Bajern opcija, ne greje ga ta prica, pre mozda da se vrati u Dortmund ili cak Leverkuzen jer je posle Majnca zeleo da preuzme Lever, al ih je Vacke preduhitrio a i tadasnji sportski direktor Majnca ga je nagovorio da mu je najbolja opcija da predje u Bvb. Mozda bude cak i vrteska Alonso pa Klop, al dok napuni baterije kako je i sam rekao... Za Liverpul najbolja trenutna opcija je svakako Cabi, mada ni Dzerarda da dovedu ne bi me iznenadilo, opet Cabi mi se cini kao mnogo bolji trener od Stivija, a i deluje mi da slican stil Cabi gaji kao i Klop.
D

DarkoSrbija

pre 3 meseca

Zanimljivo da je pre liv pregovarao sa Unitedom,kako je izjavio da mu sve nije svidelo to marketing sranje pre kvaliteta igraca,zao mi je sto onda nije dosao,al srecno u daljoj karijeri,vrhunski strucnjak
M

Mighty King

pre 3 meseca

Preuzeće ponovo neki klub koji je veliki, ali kome treba reset i gde ima puno da se radi, gde postoji izazov. Kada je napustio Dortmund pitali su ga koga će preuzeti i licitiralo se samo o najbogatijim i najvećim klubovima. Dobro se sećam šta je odgovorio. Rekao je da to ne mora obavezno biti neki od aktuelnih velikana, koji trenutno prave uspehe i da će neki možda biti i iznenađeni. Kako je najavio tako je i uradio, preuzeo je nedorečenog velikana, bivšeg, kome je trebao reset i da stane na zdrave noge. Na sreću to je i uspeo. U ovom momentu mi ne pada na pamet ni Real ni Bajern već više posrnula Barsa, možda povratak u Dortmund, posrnula rep. Nemačke ili čak i neko od Talijana, Milan,npr. Italijane bih ipak uzeo s rezervom jer nemaju taj novac kojim bi ga mogli ispratiti. Od onog se pita ne pravi i za to je najbolji primer veliki Murinjo. Dakle, mislim da će izabrati izazov pre nego da dođe na nešto gotovo i neograničen budžet.
p

papan

pre 3 meseca

Kad pogledam, verovatno govori istinu, švabe čekaju da odu u penziju da bi nesto proživeli, on nema potrebe to da čeka, prešao je igricu. Što se Liverpula tiče, ako ih ne preuzme Alonso, težak kanal, mozda neće čekati 30 godina do nove titule, ali biće dug post.
H

Heavy metal

pre 3 meseca

Pošteno nema šta.
M

Maestro

pre 3 meseca

Mislim da jedino sto moze jos da mu bude motiv je selektorsko mesto Nemacke reprezentacije ili ako stigne poziv Barselone ili Real Madrida a pre toga ce lepo gospodski da odmori godinu,mozda i dve.Smeker covek,trenirao dva kluba gde je emocija jaka i sa njima osvojio za 15 godina sve moguce ono sto 80 posto trenera nije nikad!
E

Eseks

pre 3 meseca

Mislim da u tajnosti ima neki dogovor sa barsom od leta..
.

.....

pre 3 meseca

Stiglo ga je zasićenje što se tiče rada u Liverpulu, osam godina nije malo. Godinu dana odmora pa reprezentacija Nemačke što kažu neki ili Bajern ako ga bude više interesovao klupski fudbal.
T

Teško

pre 3 meseca

Teško da bi nakon Borusije preuzeo Bajern. Ne deluje mi kao takav lik. To je kao da sad preuzme Junajted npr. a rekao je da neće voditi drugi klub u engleskoj
K

Kingg

pre 3 meseca

Izgradio ime za veke vekova,zaradio dovoljno da može da uživa do kraja života,ide dok ima zdravlja da uživa u svemu stečenom,zapravo krajnje logična odluka
G

Gaizka

pre 3 meseca

Veliki udarac ne samo za Liverpul, već i za Premijer ligu. Mančester Siti im je i sada uzeo 5 titula u poslednjih 6 sezona a Klop je jedan od retkih ako ne i jedini koji može makar da se takmiči sa Pepom i učini trku zanimljivijom.
A

Avenger

pre 3 meseca

Treba na vreme reagovati i osigurati Alonsa.
N

Nuni

pre 3 meseca

Dzaba se nadas. xabi alonso je dogovorio sve sa Romom
Б

Блок

pre 3 meseca

Имам осећај..за две три сезоне ето га нпр у Челзију.
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Najveći! Ništa više neće biti isto! YNWA!
L

Laki92

pre 3 meseca

Selektor Nemačke. To je gospodski posao, nije toliko stresan, u smislu svakodnevnih obaveza, treninga, utakmica. Ode pogleda neki meč, kada su "prozori" odradi 7-8 dana, posle opet mesec/dva opušteno, vece obaveze svaka dva leta kada su veca takmicenja i to je to.
b

bg

pre 3 meseca

ma garant neki zdravstveni problem,hoce jos da prozivi kolko moze...
p

predrag l

pre 3 meseca

Koliko fino i jasno, inteligentno objašnjava one najljudskije niti duše, potrebu za slobodom, dan bez stresa i pritiska. To želi. I u ovom času ostaje toliko i odan i potvđuje da je najveći šmeker koji se desio fudbalu zadnjih godina.
@

@Predraže I

pre 3 meseca

posle tvog komentara mi se ukazalo da je Terza baš na ovakav fini i emotivni način dao ostavku na mesto "svje i svja" i da sam se od ushićenja što je tako lepo rekao uneredio u gaće !Šalu na stranu,veoma pronicljiv čovek,koji prati neku svoju liniju,karakteran pre svega i stvarno sam ubeđen da će tačno uraditi ovo što je opisao.Bravo Klope,Alles Gute!
S

StariUE

pre 3 meseca

Koliko lupetanja po komentarima, kakav Bajern, to nikada nije bila opcija, da je hteo otišao bi posle BVB tamo. Ako bude radio, biće selektor i to je to!

JudeBellingham

pre 3 meseca

Hvala Klope za neverovatan meč protiv Farse na Enfildu kada ste im uvalili 4 komada, nisu znali gde se nalaze.
F

Fdg

pre 3 meseca

A si ti bolestan
3

3ueuehebb

pre 3 meseca

barcelona
S

Suki04

pre 3 meseca

I ja pomislih isto, pomislio bih i na Real da Carlo nije produžio ugovor.
v

vs vlada

pre 3 meseca

Čovek hoće da udmori godinu dana, kakav Minhen.
g

gotovooo

pre 3 meseca

vraca se liverpul na sredinu table.
Z

Zaza Paculia

pre 3 meseca

Po meni selektor Nemacke. Ili je ipak stigao poziv iz Minhena koji menja sve.
z

zv23

pre 3 meseca

ocigledno je da se Bajern odlucio za Klopa,a na Cabi Alonsa..pa,dobro,Liverpulu ostaje Cabi..ne vidim.neku bolju opciju..
S

StariUE

pre 3 meseca

Jeste, lud je za Minhenom, jedva čeka. Razumeš se ko Marica......
D

Dachaa

pre 3 meseca

Indirektno je rekao da se vraca u Nemacku..
G

GrofModerneHrvatske

pre 3 meseca

Ostario Klopp,
B

BVBSrbija

pre 3 meseca

U najboljim je trenerskim godinama, on je sada u godinama kao Ferguson 1998.
V

Vasilis

pre 3 meseca

Sad da je Liverpul dovoljno lud i proba nezamislivo, dovede Zidana i Mbapea. Prica je na prvu na nivou fantastike, ali ima prostora, a danas je sve moguce.
g

gostgist

pre 3 meseca

Zidan nece u englesku,vec je odbio Junajted,Celzi,Totenhem..navodno zbog jezika.Mbape nije realan,na zalost..Klop se ocito zasitio,a i poziv Bajerna je nesto sto se tesko odbija.Tu ce moci da radi narednih 5-7 godina,posle selektor Nemacke,pa penzija..Liverpul bi moga da rizikuje sa Cabi Alonsom..bivsi igrac,poznaje klub i jezik,sjajan u Leveru..jedino sto je neiskusan..
V

Vasilis

pre 3 meseca

Zidan je odbio 3 ocajna tima za koja je znao da im nema spasa jer su u haosu pre svega u vlasnickoj strukturi, nije Zizu lud da se upusta u nemoguce. Sa Liverpulom je sve u redu, Klopu su ispunili svaku zelju.
M

Mikac678

pre 3 meseca

Ovako je i Bahar sa Zvezdom, čovek se zasitio i otišao da odmara na suncu Izraela
f

frey

pre 3 meseca

Ali Bahar je fobar momak, obećao je da će brzo naći novi klub, da Terzii ne uzima iz usta.
G

Gospodin Klop

pre 3 meseca

Svaka čast,gospodine Klop! Retki odu u takvom stilu.
Y

YNWA!

pre 3 meseca

Veliki si Klope, zauvek ces ostati legenda Liverpula!
B

Baneeeee

pre 3 meseca

A u nemačkoj?
T

Titic

pre 3 meseca

Ide u Bajern