Komentari na vest

Šta je sudija video i da li je pogurao Dortmund u Frankfurtu?! Umesto šanse za 3:0, Ajntraht umalo sve prokockao

s

soichiro

pre 6 meseci

penal nije bio jer se ovaj bacio kao u vbazen ali mu je trebao dati zuti oscar za glumu....
B

Bon.Jovi_985

pre 6 meseci

Da ovaj nije neprirodno odskočio kad da je stao na nagaznu minu možda bi i dobili penal. Bilo je kontakta ali je nemoguće utvrditi intenzitet zbog teatralnog pada. U drugom poluvremenu nije sudio potencijalni penal za BVB i dosudili su ofsajd u kontra napada u gol šansi isto za BVB. Na kraju realan rezultat.
n

no name_

pre 6 meseci

DZanimljiv odgovorom kad bi se gadjali tramavjima. Nisam baš prati uta sa potpunom pažnjom, i komentator nije nešto posebno komentariso ove situacije gde ti kažeš za Borusiju D. Za mnogo je ono bio penal za Zvezdu protiv Lajpciga. Ovde napadač prvo stiže do lopte. Isto sporan je izjednačući gol Dortmund ,pasivan ofsadj ali ometa golmana samo postavkom. Ali dobro po tebi postoje 3 sporne situacije gde je oštećna Borusija Čak i navodiš i offsajd. Hahah.Jedino gde nema problema sa VaRom je offsajd. Anjtrahjt žestok oštećen, ali žestoko.
n

no name_

pre 6 meseci

Zanimljiv komentar kad bi se gadjali tramavjima. Nisam baš prati uta sa potpunom pažnjom, i komentator nije nešto posebno komentariso ove situacije gde ti kažeš za Borusiju D. Za mnogo je ono bio penal za Zvezdu protiv Lajpciga. Ovde napadač prvo stiže do lopte. Isto sporan je izjednačući gol Dortmund ,pasivan ofsadj ali ometa golmana samom postavkom. Ali dobro po tebi postoje 3 sporne situacije gde je oštećna Borusija Čak i navodiš i offsajd. Hahah.Jedino gde nema problema sa VaRom je offsajd. Anjtrahjt žestok oštećen, ali žestoko.
B

BVB

pre 6 meseci

Vazan bod...svakako da gresaka bude, ali ih je vise na stetu Borusije uvjek bilo.