Komentari na vest

Šta su čekali dosad? Na terenu ok, ostalo nije! Grobari podsetili čelnike na obećanja i pokazali da su protiv Vranješa (VIDEO)

B

Bravo

pre 11 meseci

Zar vranješ budalu. Sram vas bilo upravo jadna. Šta radite nitkovi
N

Nenad1246

pre 11 meseci

Šta ti dečko pišeš?
P

PFCuprava

pre 11 meseci

I posle nas, MI!... grobari, nebitni ste!
P

Pedja108

pre 12 meseci

Kad sam pogledao naslov, ja mislio kako Partizan pobedio sa nekih 4:0, ono 2:1. I Vozdovac imao sansu za izjednacenje. A mozda se smatra velikim usoehom sto su uopste oobedili Vozdovac na svom terenu. Vranjes ako ode, neka slobodno. Uvek je Partizan bio drugi tim Zvezde. Uvek su uzimali igrace iz Zvezde, sto u fudbalu, sto u kosarci, a dice se nekom svojom skolom.
Д

Драган

pre 11 meseci

Налупета се ти за три живота 😂
k

kafic

pre 12 meseci

Zelimo opozicionara Ostoju!
p

pun.gas

pre 12 meseci

Veceras se raduju Jugosloveni u kaficima! Ognjen Vranjes postaje od milosti Ogi! Veljiki si Partizane.
t

tviter.glavonja

pre 12 meseci

Jedva cekam Vranjesa, kao nekada Stojkovic. Najvise me to cini srecnim. U basketu imamo trojicu zvezdinih bivsih Lesora Pantera i Trife nasega najboljega. Nema vece srece za mene. Zeljo ti si moj Bog, jer ja u Boga i ne verujem! Hvalja ti Zeljo. Veljiki si Partizane!
t

tviter.glavonja

pre 12 meseci

Zeljo Pantic je najpametniji, kada odgledam Danas konferencijski centat finansiran iz Amerike meni sve postane kristalno jasno! Veljiki si Zeljo Panticu. Verujemo ti sve. Kad tad ces preuzeti Partizan i odvesti u Zagreb gde i pripadamo!
G

Gosttt

pre 12 meseci

E, pazi sad, pobedili kedva 2-1, a naslov DOMINIRALI....
K

Karleusizan

pre 12 meseci

Dobro nam dosao grobarcino Vranese,ti i Karleusa ste ponos naseg juga!
A

Alcatraz

pre 12 meseci

PUNA PODRSKA ZA VRANESA I KARLEUSU OD PRAVIH GRBARA SA JUGA,DOBRO NAM DOSLI U KLUB!
g

gooxy

pre 11 meseci

Pa morate da je volite ipak sa njom u dilu ste obezbjedjivali parade ponosa i aktivno ucestvovali u njima,cak su vam oni donirali ogromna sredstva da stanete na noge.
P

Pazi ovo

pre 12 meseci

Stadion Partizana Kapacitet: 29.775... A koliko je popunueno od tog kapaciteta? To nigde ne piše. Postaće popularno da se piše koliki je kapacitet a ne koliko ima navijača.
G

Gnjatić Paviljoni

pre 12 meseci

Momci su pokazali karakter i da i te kako znaju da igraju fudbala. Pa tukli su zimus Nemce u sred Nemacke, one francuze oducili od fudbala, dobili lagano Ludogorec koji je Zvezdu urnisao… medjutim u JSL im nije dozvoljeno da budu ravnopravni i da pokazu sta znaju u Ligi Sampiona. Jednostavno im nije dato. Zato i ova saka navijaca trazi smenu uprave a ne znaju da kakvim bocnim vetrovima se oni bore. Ivica Kralj, Ika Duljaj, Iglica Iliev, pa cak i cika Mile Vucelic su vojska Partizana. Legende kluba. A kazu da rade po necijem nalogu… ne pije ta prica prijatelji.
N

Neverovatni ljudi

pre 12 meseci

Nadam se da je ovo trol, da si ironičan, inačeee.. Svaka čast onima koji stvarno razmišljaju ovako, šta treba da se desi da uperite prst u sebe i kažete šta možemo da promenimo?
Č

Ček bre

pre 12 meseci

Dal si realan ti? Šta im nije dato? Pukli od poslednjeg tima na tabeli 4:0, gazio ih ko je stigao, igra očajna...i sad kao jedna dobra tekma i šta? Sad kao namešteno sve, nije im se dalo....ma daaaaj koje su to priče?!
G

Ghost gosta

pre 12 meseci

Ali kad neko napise "momci su imali karakter"...kraj, dalje ne vredi ni citati.
O

Ognjen Drinski

pre 12 meseci

Vas je tim koji je ispao iz lige nakantao 4:0. Sećaš li se kada ste poslednji put pobedili Zvezdu?

Savo

pre 12 meseci

To je bas realno da stari/novi prvoligas Gat pobedi Partizan ubedljivije nego iko u ovom veku poslednji veliki poraz od Fejnorda pa je i tu postignuto 2 gola a kada je Zvezda poslednji put pobedila na JNA makar minimalno ja se nesecam uprkos ovolikoj dominaciji iz sezone u sezonu.Ali kada imamo sabotere ili neznalice u ekipi i na klupi jos gore kombinacija oba onda moze i Dinamo iz Vranja da nakanta isti tim koji pobedi Bundesligasa u Nemackoj.
E

Ej ljudi

pre 11 meseci

Halo Savo luda glavo, kako to da se sabotira partizanu i naredjuje kako da igra, ne dozvoljava se da pobjedjuje a dozvoljava se da ga Zvezda ne pobijedi vec dugo na jna?! Nesto vam previse logika zeksa pantica vlada vasim mozgovima!
W

Wrt

pre 12 meseci

Mozda je sad pravi trenutak da Partizan postane filijala TSC ili Cukarickog...to bi jedini spas da se klub izvuce iz blata...
V

Vucelic

pre 12 meseci

Dok ne prodamo igrace nema pojacanja...mi smo odgovorni ljudi...nadam se i da i nasi dragi navijaci ne zele da dupliramo dugove...
G

Gv

pre 12 meseci

Vazura radi u interesu kluba...dovodi slobodne igrace da ne bi se povecao iovako ogroman dug...
f

foliranje

pre 12 meseci

Odgovarao im Vladimir Stojkovic koji je izjavio da mrzi partizan? Odgovarali su im i Ozegovic, Djurickovic, Uros Djurdjevic, golmani Stevanovic i Kljajic... Svi su zebpredstavljali kao veliki zvezdasi...sto je sad problem Vranjes?
1

156

pre 12 meseci

Sta ce nam fudbaler koji je tukao svoju devojku sto je rekao da mrzi Partizan iz dna duse Vranjes NE MOZE
n

nešto smrdi

pre 12 meseci

Dug partizana je po Apr.u 36 miliona (kasne plate, ne mogu decu 2014 godište da šalju na turnir u Bih, totalni raspad). Dug fk crvene zvezde je 76 miliona a tu pršti od novca, bonusi, novi treneri, i sve je med i mleko. Malo mi je to čudno..

Osf

pre 12 meseci

Samo kod nas je takva pojava da samo jedan klub koliko god nazida dugove idalje moze da dovodi pojacanja ,placa bonuse ,placa obestecenje cak i za trenera i funkcionise najnormalnije godinama.
d

dejanera

pre 12 meseci

A dug Barselone za period od dve godine (2019-2021) je uvecan za 578 000 000 evra! Romin 390 miliona! Dortmundov 117 miliona. U aprilu 2021, kada su hteli da osnuju superligu, onih 12 klubova (osnivaca) je dugovalo 5,5 milijardi evra! U tom trenutku najveći dužnik bila je ekipa Totenhema sa 970 miliona duga, iza kog se našao večiti dužnik Mančester junajted sa 675 miliona, dok je najmanji zvanični dug imao neočekivano Mančester siti – 138 miliona evra. E sad kako oni vracaju dugove? Ako kazes da su veliki i mocni i da mogu to da vrate....to je takvo lupetanje da je smesno i komentarisati! Da moguj da vrate toliko ne bi ni bili u dugovima! Kada je neko veliki gazda on moze da upadne u krizu ali se brzo izvadi bilo prodajom dela imovine bilo kreditom bilo stezanjem kaisa. Svi veliki klubovi u Evropi su duzni (osim Bajerna)! I to duzni mnogo i duzni dug vremenski period! A kais ne stezu! Iako je ovde prica o fudbalu isti sistem rada imaju i u kosarci. Real godisnje (od sezone 14/15 do 17/18) ide u dug od 25 miliona po sezoni. Dakle samo za te 4 sezone ukanalio se 100 miliona! Barselona par miliona manje! U sezoni 19/20 Real je dodao, na vec postojeci dug, jos 30,4 miliona evra (bar je tako pisao spanski AS) Kako oni sa tolikim dugovima prave ekipu koja osvaja EL u kosarci ili LS u fudbalu?
d

dejanera

pre 12 meseci

@osf "Samo kod nas", neko ko nije mrdnuo dalje od svoje ulice, uzima sebi za pravo da napise nesto sto si ti napisao! Svi odreda duguju i svi funkcionisu! Od obicnih gradjana, preko firmi, klubova pa do drzava! Svakog dana "SAMO KOD NAS ovo", "SAMO KOD NAS ono", "SAMO KOD NAS ima ovako"....a sve to sto je "SAMO KOD NAS" desava se, vise ili manje, u svim zemljama sveta!

Osf

pre 12 meseci

Kad gledamo sve iz te perspektive cifri i brojeva sta su nasi klubovi u odnosu na najvece sta sve Real Madrid poseduje i na koji nacin sve ostvaruje prihode i od TV prava koji su ogromni drzava ne bace pare.Koliko su daleko oni od nas mi nemamo stadione koji su blizu danasnjim standardima bolje i modernije ima vecina drugih zemalja na balkanu od nasih najvecih klubova da ne pominjem manje klubove u ligi.

Bojank91

pre 12 meseci

Kako igra ovaj tim prosto je neverovatno da nije barem 3. na tabeli
t

tyf

pre 12 meseci

Sad sledi tamburanje u LK vec na startu...bice veselo, kad mogu Mladost i Sremska Mitrovica mogu i ostai...
X

XD

pre 12 meseci

Čuvena dobra igra protiv Javora i Voždovca. Kako to uvek protiv njih? Inače, bili su oni i protiv stojkovića samo što nihovi čvrsti stavovi traju dva dana.
m

m21

pre 12 meseci

Tek ce Pantic da unisti Partizan, ovo je samo pocetak kraja...
V

Vazura V

pre 12 meseci

Hocete pojacanja a ne valja vam Vranjes...da necete mozda Mesija ...sram vas bilo...
c

cirkusijada

pre 12 meseci

Na terenu ok razbijaju kako igraju , nivo Lige sampiona.
d

dejanera

pre 12 meseci

A zasto gledate ovako crno??? Pa razlika, za Zvezdom, je smanjena na 25 bodova! Nije to tako lose......
N

Nele 007

pre 12 meseci

Stvarno su smesni ovi grobari ne mogu kobajagi da smene upravu... kakvi su to foliranti....
D

Dzo Black

pre 12 meseci

@Nele007 Sve je to u dogovoru sa upravom.. To.je mala.grupica sa juga znamo i cija...
m

mile partizai

pre 12 meseci

Kapacitet 29775. Gledalaca 300.
j

jgv

pre 12 meseci

Od toga 10 protiv uprave a 290 za...
o

oo

pre 12 meseci

Marakana kapacitet 51000 sinoć 7000 na finalu kupa ej, i vi ste našli nekom da govorite za posetu. Uprava napolje!
c

cv

pre 12 meseci

trebalo je vremena duljaju da uspostavi sistem sad igraju napadacki.
p

prc

pre 12 meseci

Nisu bili drugi jer im je zakazao sistem koji pobedjuje drzavu i otima titule... hahahaha

Lopine

pre 12 meseci

Sistem koji osvaja nevidljive titule u nekom paralelnom univerzumu njihov jedini sistem je sistematsko unistavanje Partizana.
J

Joj,joj,joj

pre 12 meseci

koliko tuge, koliko zalostikoliko razocaranja zbog LS. Igraca vam dajemo da vas spasava propasti a vi ni to nece te.
@

@joj...

pre 12 meseci

Nepismenost u skoro svakoj reci. Bode oci.
k

kjn

pre 12 meseci

Covek koji je sapleo Partizan je pantic zeljko...
N

Navijaci

pre 12 meseci

NOVA UPRAVA NOVI TRENER I 7-8 DOBRIH IGRACA. BRZINA TREBA BRZINA. SPORO IGRAMO KO ZONAS. HITNO NOVO !
U

Uprava

pre 12 meseci

Cim navijaci uplate novac bice i pojacanja...nama ovi igraci odlicni a njima ako ne valjaju nek se otvore...
e

ejjj

pre 12 meseci

Veliki uspeh za jugoslovenski klub
G

Gandalf.treci

pre 12 meseci

Al mali uspeh u poređenju sa onim drugim jugoslovenskim klubom tj najtrofejnijim jugoslovenskim klubom. Prizivaš a sdruge strane je i taj tvoj klub isto jugoslovenski...neznalice!!
m

maestro

pre 12 meseci

Bistu u prirodnoj velicini treba Bjekovicu da sagradite...da nije bilo njega vi bi se borili za opstanak...
R

REATARD 7-8 NOVIH ISKUSNIH DOBRIH BRZIH.

pre 12 meseci

FILIPOVIC VEZE NEMA ! KO GA BRE FORSIRA ,SPOR RUPA U ODBRANI A NI PAS NE MOZE DA POSALJE. ON BELIC ,JOVIC ,ZIVKOVIC NISU ZA PARTIZAN. RUPE A TROMI.
G

Grobar KG

pre 12 meseci

Duljaj i uprava moraju da ostanu... problem su huligani sa juzne tribine kojima smeta uprava jer im ne dozvoljava da zive na racun kluba...
$

$#

pre 12 meseci

Podrska upravi...jedini krivac je Zeljko Pantic i potplaceni navijaci sa juga
g

gost8383

pre 12 meseci

patlidzan hahaha
7

78787

pre 12 meseci

Veliki uspeh za cetvoroplasirane Jugoslovene
G

Gandalf.treci

pre 12 meseci

30 gona od raspada jugoslavije a nama prvo mesto uvek osvaja jugoslovenski klub ..sramota
j

jbteeeeeeee

pre 12 meseci

ladno su cetvrti,pa to je brukaaaa teska
a

ajmeee

pre 12 meseci

Koji grobari? njih 10?
l

ludilo!

pre 12 meseci

Kleo im je odgovarao, Stojkovic, Ozegovic, kakav cirkus od navijaca
f

fx

pre 12 meseci

Zeljko Pantic unistio partizan...