Komentari na vest

Stanićev beg od Zvezde i Mirka Ivanića

Z

Zvezda 91

pre 7 meseci

Zasluzio je i te kako ! ! ! Zvezdin najvecu promasaj u 21 veku, sjajan fudbaler .
G

Gostivar

pre 7 meseci

Kaze: "Petar Stanić je delovao suviše mekano na terenu". Pa gde ces mekse od Ivanica, pa ja znam pionire jace gradje i suta od njega.
P

Pera genije@Claudio Lopez

pre 7 meseci

@Claudio Lopez – ne kažem da je Stanić klasa, ali ništa nije gori od ovih izvikanih dunstera iz Afrike, od kojih niko nikada nije prodat iz Zvezde! Mogao je Stanić barem da dobije približnu minutažu kao ovi afrički dunsteri i tek tada bi smo mogli da damo neku približnu ocenu. Ovako lako je reći kao što ti kažeš da je Stanić prosečan igrač, a nije dobio šansu u Zvezdi! Zar Stanić nije mogao dobiti barem približnu šansu kao Kangva, tipičan primer nesposobnog igrača?! Videli smog a protiv Voždovca, Pazara, Čuke I sada u Mančesteru. Kangva je bruka za Zvezdu!
B

Bob Rock

pre 7 meseci

Plemeniti vezista iz Panceva 😂😂😂😂😂
d

ds12e444

pre 7 meseci

Dao jedan gol i odmah ga dižeš u nebo, teška si paljevina Darjane
P

Pustiti

pre 7 meseci

Decka da odigra godinu dana u kontinuitetu,pa onda ga ( ukoliko ga tsc ne proda vec na zimu) eventualno vratiti u Zvezdu ...... Nije lako kada igrate na mestu jednog Mice Ivanica,koji je najbolji igrac kluba ..,.
n

nekitutamo

pre 7 meseci

Bilo je par utakmica ove sezone kada je bio medju 3 najlosije igraca u ekipi tako da nema potrebe za ovakvim tekstovima odmah nego korak po korak samo, talenat je bukvalno 20% a 80% je rad...
s

serMudro

pre 7 meseci

Kao iz aviona se vidi da problem mladih srpskih Zvezdinih igrača leži u samovolji i neznanju Filipa Višnjića, koji vodi Zvezdu već devet godina! Za tih devet godina Filip Višnjić je doveo sedamdesetak neznalica iz Afrike, od kojih ni jednog nije uspeo prodati, a takođe za ovih devet godina je upropastio devet generacija mladih Zvezdinih igrača (njih preko stotinu). A, onda se neko čudi kako Stanić nije imao kontinuitet u Zvezdi! Kako će imati kontinuitet kada je kontinuitet zagarantovan za neznalice iz Afrike! Videli smo u Mančesteru 6 Afrikanaca u dresu Zvezde! Rezultat njihovog igranja je bio katastrofalan!
N

Nele 007@serMudro

pre 7 meseci

@serMudro - Izgleda da je ova utakmica Zvezde u Mančesteru bila prelomna, sada više komentara možemo pročitati o neznanju i niskom kvalitetu igrača iz Afrike koji igraju u Zvezdi. U Mančesteru su pokazali svoje pravo lice. To su totalni dibidusi za evropski fudbal! Baš nas zanima kako će ovi dunsteri za fudbal igrati protiv Partizana i Jang Bojsa?! Mislimo da će oni biti na nivou svojih mogućnosti iz Mančestera!
N

NoName 1

pre 7 meseci

Filip Višnjić je u pravu. Tvoj problem je što nisi čuo za red veličina, pa igru Petra Stanića protiv Vest Hema projektuješ na utakmicu Zvezde protiv Sitija. Sinko, Vest Hem i Mančester Siti NISU ISTI RAZRED. A STANIĆ SE NI PROTIV VEST HEMA NIJE VIDEO.
C

Claudio Lopez

pre 7 meseci

Ne nije zaslužio prosečan igrač...
K

KATASTROFA

pre 7 meseci

U 13 medjunarodnih utakmica ovog leta timovi iz Srbije imaju 12 poraza!!!!! A novinari pisu ode! Osvestite se ljudi. Ogromna lova je data da se dovode igraci, mediji fudbalu daju dve trecine prostora, a rezultati su gori nego u Luksemburgu nekada!
P

Popsi@KATASTROFA

pre 7 meseci

@KATASTROFA - katastrofalnim rezultatima srpskih klubova najviše doprinose veoma loši srpski treneri i veoma loši igrači iz Afrike!
R

Realnost

pre 7 meseci

Ima i toga,a ima i onog kada se dobijalo Zvezda Partizan,dizanje u nebesa.Mi jesmo dostigli svoj maksimum sa 10im mestom,a sada je realan i pad,treba pogledati ispred kojih zemlja smo i koliko oni ulažu u fudbal. Da je ova sezona loša istina,ali mora tako da dodje,jedan Salzburg sa sve Red Bullom je deset godina igrao kvalifikacije za Ligu Šampiona,ni jednom nisu ušli kroz kvalifikacije,i šta je trebalo da ugase fudbal,batale sve ? To samo mi Srbi ako gubimo onda najbolje da se sve ugasi.
P

PiliPiiipiniiiz

pre 7 meseci

Ivanic aka bezMudic jednostavno ne postoji u jacim utakmicama. Nazalost to se obistinilo i protiv MC, jedan pas i beg sa loptom ne mogu pokvariti utisak da se sklanja od lopte i odgovornosti. Stanic? Definitivno bolja perspektiva ali ne verujem da i on ce biti to nesto. Nazalost nema tu solidnog fudbalera za evropske okvire

vele_toronto

pre 7 meseci

Nema ga nigde,samo je upropastio Milan u dve utakmice onomad.Cuti tu,i spremi zeni rucak.Nisi za bolje
K

Kazablanka

pre 7 meseci

Ne znam jel gori ovaj komentar o Ivanicu i fora (ako se forom moze nazvati) BezMudic, ili ovaj odgovor koji kuvanje rucka predstavlja kao nesto ponizavajuce za muskarca
T

Tuneki

pre 7 meseci

Jos da su dosli Knezevic i Sljivic,osvojili bi titulu u nasoj super ligi Terza je to sprecio,i unistava karijerem, vec sigurno stotinu klinaca
G

Gost5430

pre 7 meseci

Mi smo narod koji ima baš partizanpv mentalitet a to je radujemo se nebitnim pobedama i velikim porazima remi sa mančesterom remi sa realom i slično realno ja nikad nisam zadovoljan kad se ne pobedi pa makar to bio real barsa siti ili bilo ko a realno gledano treba da imamo mentalitet kao partizan u basketu mi smo partizan i čim se pojavimo gotovi ste e da tako razmišljamo ne bi nam ovako bilo čuj dali gol vest hemu već sutra se toga niko neće sećati čukarički treba im zabraniti da nas pretstavljaju u evropi nikad ništa klasično preduzeće
R

Realnost primitivizma

pre 7 meseci

Realno gledano,treba po nekad tačka ili zarez.
P

Pavel Nedved

pre 7 meseci

Po meni on može da ima put kao račić koji nikako nije igrao u zvezdi svi su bili nezadovoljni pa i on sam ali eto neki talenat je postojao postao je sasvim solidan igrač e tako nešto slično i stanić može realno gledano nisu kalibar za real i juventus ali za bragu valensiju neke turke i slične klubove što da ne uz to je i račić reprezentativac
Z

Zvezdaš onaj stari

pre 7 meseci

Zašto citirate Stankovića koji je rekao doveli smo momka ozbiljnog talenta kad mu prvi on nije dao šansu?
W

Wij

pre 7 meseci

Tako sto bi Darjan poludeo da ne pomene Dejana Stankovica u svakom tekstu o Zvezdi ikad
Z

Zvezdas1989

pre 7 meseci

Odlican potez sto ga je Zvezda prodala Tsc za 200,000 i 50%,Onako tu je Sljivic koji je ogroman potencijal,Uz duzno postovanje prema Stanicu,nista nije pokazao u Spartaku,a sad pisu ko god da je presevao odbranu,a jok uzeo loptu od Ogbone koji je po brzini ko Mertenzaken.To je problem kod srpskog naroda,naprimer sad da Dioni zavuce PSG gol pisali bi lako se Zvezda odrekla Dionija,u Zvezdi nije nista pokazao gotova prica
S

Samo napred!

pre 7 meseci

Dobar je Stranic, borben, ima dobar sut i energiju. Jedina i najveca mana je sto je spor a danas je to jako bitno za moderni fudbal
8

8

pre 7 meseci

Derbi sa Partizanom postaje gusto Partizan napada "voda igračima Zvezde ušla u uši " pogubilib se . Ulazi Stanić najmlađi u timub posle par minura uzima loptu i šiknu je daleko na tribine pokaza im rukama da se smire ; povrati im mirnoću Zvezda privede meč kraju .
i

ivaivaiva

pre 7 meseci

Ne znam sta si hteo da kazes ali ja umirem od smeha
8

8

pre 7 meseci

Nekom treba nacrtati ajde da.probam gol visi u vazduhu ređaju se šanse pogubile se linije u timu , uzima loptu ima kome da doda ali umesto toga šutira jako loptu u autu .Nakon toga se smirili vratili u formaciju i prlveli meč kraju . Znači rođeni Vođa , to su neki moment kada takav " glup "potez vraća tim .
D

Drndule

pre 7 meseci

Kako ko da jedan gol tako se velica. Zato smo tu gde jesmo
G

Gost1212

pre 7 meseci

Da li stvarno mislite da ovaj momak može da igra u Zvezdi?? Dao je gol solidno odigrao..i to je to. Stil trčanja jako loš,ne pravi razliku ni u pasu ,ni u brzini ,ni u drblingu.. Solidan igrač za TSC.. Zvezda ide gore i mora da dovodi mnogo kvalitetnije vezne igrače.Poređenje sa Ivanićem je smešno,Mirko je klasa.
p

poručnik

pre 8 meseci

korektan igrač koji nema kontinuitet dobrih igara,svaku 5-6 utakmicu odigra kako treba
d

d. g.

pre 8 meseci

On nije kapacitet za Zvezdu. Koliko znam kad je on prešao u Zvezdu Lazetić je trenirao Metalac i nije mogao da ga zove u Tsc.
Г

Грдне ране

pre 8 meseci

Наравно да јесте за Звезду само што баш сви очекују да је то готов играч, небитни колико година има. За такве играче треба стрпљења, баш као и за Ераковића.
D

Drvo

pre 8 meseci

Nije bio za Zvezdu ono što je igrao, što ne znači da neće biti. Trebalo je da prodaju, ali su morali insistirati na pravu otkupa za sitne novce.
P

Pero Situacija

pre 8 meseci

Druga bi se priča sad pričala da je u Zvezdi dobijao šansi koliko je dobijao Veljko Nikolić. A trebao je i više bi pružio od Velje.
Г

ГостГост

pre 8 meseci

Сергеј Милинковић Савић за сиротињу. Сличан профил и карактер. Лењ да би играо на вишем нивоу.
M

Manolas

pre 8 meseci

Mali pojma nema spor trommjesto koga da igra. Sporo razmislja nista od njega
B

Bar Kohba

pre 8 meseci

Naravno da se Zvezda prevarila, posle ovog gola u Londonu on ode za najmanje milion evra vec sledecu sezonu, zivi bili pa videli. Momak je odlican, problem Zvezde i jeste sto ne forsira svoju decu vec se oslanja na skupo placene, a upitne strance. Nekada su Zvezda i Partizan sa svojim klincima izlazili na crtu Barseloni, Njukaslu, Laciju, Milanu i drugima i nije bilo respekta vec su favoriti morali dobro da se oznoje da bi prosli.
n

neba8ra

pre 8 meseci

Zato i postoje drugi klubovi. Ne može svako da igra u Zvezdi i Partizanu.
M

Mjv

pre 8 meseci

Decko je odlican fudbaler, za njega mi je bilo nas krivo sto nije dobio sansu

Proficap

pre 8 meseci

Najbolji potez ovog momka je prelazak u TSC, u Zvezdi ne bi imao prostora za razvoj i ostao bi nedorecen igrac, sto se i sada vidi u pojedeinim situacijama. Gledao sam ga na treninzima, kao i na utakmicama, bice on bolji od Ivanica, ali, mora da igra. Ova sezona mu je prelomna, dobice potrebno iskustvo u prvenstvu, a pogotovo u Evropi. Samo da ne napravi opet gresku i na leto ode u neki evropski klub, i ponovo bude na klupi, bas kao kada je dosao kod nas u Zvezdu. Srecno decko, i svaka cast na igri juce, tu mislim na ceo tim, pokazali su zelju i hrabrost.
G

G

pre 8 meseci

Jel ovo znaci da 1 gol menja celokupnu sliku? Das gol i to je to. Nesto slicno kao Bukari... dao gol i onda da zaboravimo koliko je sebican?
d

dzuno

pre 8 meseci

Dobar je dečko, ima talenta ali ne vidim gde bi imao prostora u Zvezdi trenutno? Mora još dosta toga da popravi ali mogao bi da ima dobru karijeru. Za njega je svakako bolje da igra, za zvezdu da nema nezadovoljnog igrača..
M

Mutommbo

pre 8 meseci

Stanić je pomalo nedorečen igrač. Ali treba sačekati, ni jedan igrač nije savršen, samo je pitanje šta mu trener poveri od zadataka da radi. Da li ga forsira u tome što je dobar a štedi ga u onome što mu ne leži. Kao i u svakom poslu, tako i u fudbalu, košarci i drugim sportovima sa loptom imate ono što neko radi savršeno, nešto korektno a negde pravi užasne greške. Sada pitanje je može li ekila da ga istrpi i da radi za njega, drugi igrači da ga negde pokrivaju a negde forsiraju. Ekipa zato i treba da se posloži. Protiv Brage dečko se potrošio uzalud na prvoj utakmici u Portugalu i potpuno fizički pao u 65 minutu. Neki sigurno žale za Stanićem.što nije ostao u Zvezdi, ali je ovo sasvim dobra prodaja. Dečko će steći samopouzdanje bez ogromnog pritiska koji je imao u Zvezdi. Ako vredi para, Zvezda može dobiti 50% od transfera ili ako toliko vredi da ga kupi za 50% vrednosti. Npr. umesto 3 M da ga plati 1,5 M. On ovoliko prostora ne bi mogao dobiti u Zvezdi. A jedno ke West Hem, sasvim drugo je Mančester city.
M

Maestro

pre 8 meseci

Neverovatno da se posle jedne dobre utakmice pisu ovakvi tekstovi,pa nije on nanizao par protivnickih igraca pa dao gol neko iskoristio kiks protivnickog stopera,sacekajte makar polusezonu pa onda pisite o nekom igracu!
G

Gladiola

pre 8 meseci

Solidan igrač za superligu ali ništa više od toga, bar za sada
P

Popsi

pre 8 meseci

Dao gol, to ne znači da je celu utakmicu odigrao perfektno.
v

v1ad

pre 8 meseci

Iskoristio sto je onaj njihov stoper manje okretan od Sanoga otprilike. Osim toga nista specijalno.
D

Deda11

pre 8 meseci

Videli smo ga, dobar je decko, solidan igrac, al nema mesta u zvezdi za njega barem ne u prvoj postavi
S

Stelea

pre 8 meseci

Stanic, Stojic i Nikcevic iz Cuke... Odlican utisak, trebao bi Pixi da im pri uzi sansu, jer na EP cemo se svakako plasirati ali ekipa je zrela za osvezenje. Istakao bih i iskusnog Antonica, Belica, Mihajla Ilica, Lucica i Stamenica.
P

Popsi

pre 8 meseci

Rano je.
?

??

pre 8 meseci

Cini ti se, nisu to igraci jos uvek za reprezentaciju.
a

albanski.gorostase

pre 8 meseci

A Jel ti nije bilo rano da Andrija Zivkovic bez seniorskog nastupa za Partizane debituje za rerezentaciju.
?

??

pre 8 meseci

@albanski pa nije on odlucio kad ce zivkovic da debituje za reprezentaciju. Pomesao si coveka. Ovaj je komentator, nije selektor nikad bio