Stanković (© Star sport)
Stanković (© Star sport)

Stanković: Cilj je dupla kruna

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.04.21. | 15:27

„Najviše ambicije u kupu“, kaže trener Zvezde posle žreba

Titula je maltene odbranjena. Stekla je Crvena zvezda 12 bodova viška u odnosu na Partizan, osam kola pre kraja prvenstva sigurno hita ka četvrtom uzastopnom naslovu državnog prvaka, ali sezonu započetu plasmanom u grupnu fazu Lige Evrope želi da učini još uspešnijom.

Da izvesnom šampionskom peharu doda i trofej Kupa Srbije, poslednji put osvojen još 2012. dok je na klupi sedeo Robert Prosinečki.

Izabrane vesti

Imamo najviše ambicije u Kupu Srbije. U skladu sa tim ćemo pristupiti polufinalnom meču. Jedna utakmica uvek nosi rizik, iz tog razloga moramo biti maksimalno fokusirani“, pojasnio je Dejan Stanković.

Trener crveno-belih ceni Radnik, koji će 21. aprila gostovati na stadionu „Rajko Mitić“ u polufinalu. Četiri dana kasnije isti rivali na istom mestu igraće i za bodove.

Radnik je obezbedio mesto među četiri najbolje ekipe, nema sumnje da ima kvalitet, međutim, maksimalno ćemo se pripremiti sa za taj duel kad za njega dođe vreme i verujem približiti zacrtanom cilju koji je svima dobro poznat, a to je dupla kruna“, dodao je Stanković.


tagovi

FK Crvena zvezdaKup SrbijeDejan Stanković

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara